Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victor Ponta: Criza politica a generat pierderi de ambele parti; razboiul politic s-a oprit acum / Schengen e important, insa nu e prioritatea de varf a relatiilor noastre bilaterale

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Criza politica a generat pierderi de ambele parti; razboiul politic s-a oprit acum / Schengen e important, insa nu e prioritatea de varf a relatiilor noastre bilaterale

Criza politica de anul trecut a generat pierderi de ambele parti, deoarece USL nu a reusit sa il schimbe din functie pe presedintele Traian Basescu, iar acesta nu a recastigat suportul politic si public, in prezent Romania fiind insa o tara stabila, a afirmat, la Berlin, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, Ponta a spus intr-un interviu pentru FAZ ca Schengen e important, insa nu e prioritatea de varf a relatiilor noastre bilaterale. continuă pe Hotnews

Ponta, la Berlin: Criza politica a generat pierderi de ambele parti, razboiul politic s-a ...

Criza politica de anul trecut a generat pierderi de ambele parti, deoarece USL nu a reusit sa il schimbe din functie pe presedintele Traian Basescu, iar acesta nu a recastigat suportul politic si public, in prezent Romania fiind insa o tara stabila, a afirmat, la Berlin, premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. In anii 2009 si 2010, tara s-a confruntat cu o criza economica dramatica, urmata de o criza sociala in care au fost luate poate cele mai dure masuri din Europa de catre guvernul de .

Ponta, la Berlin: Razboiul politic a generat pierderi de ambele parti, noi nu am reusit sa schimbam presedintele, iar el nu a reusit sa recastige suportul publicului

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, la Berlin, despre stabilitatea de care se bucura Romania la finalul razboiului politic de anul trecut, razboi la finalul caruia ambele parti au pierdut. in anii 2009 si 20.

Udrea: Voi candida la Presedintie numai daca va candida Victor Ponta.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea crede ca liderul PSD Victor Ponta va candida la Presedintie, insa guvernarea dezastruoasa a USL ii va scadea din popularitate pana la alegerile prezidentiale. Udrea mai spune ca va candida si ea la aceasta functie numai daca va candida Ponta, potrivit Mediafax. Elena Udrea a declarat, vineri, la Brasov, ca singurul candidat de la USL care ar putea avea sanse la Presedintie este liderul PSD Victor Ponta. Astazi, candidatul de la USL care ar putea .

Victor Ponta, in direct de la Berlin: Presedintele Basescu nu a intervenit in vreun fel pentru ca aceasta intalnire sa aiba loc

Premierul Victor Ponta a vorbit luni seara in direct de la Berlin, dupa ce a fost primit de catre cancelarul Angela Merkel.

Victor Ponta, dupa intalnirea cu Angela Merkel: Presedintele Basescu nu a intervenit pentru ca intalnirea sa aiba loc

Premierul Victor Ponta a vorbit luni seara in direct de la Berlin, dupa ce a fost primit de catre cancelarul Angela Merkel.

Victor Ponta: Vom mentine cota unica la 16% pe tot timpul guvernarii USL

Cota unica de 16% va fi mentinuta pe parcusul celor patru ani de guvernare USL, pentru a garanta stabilitatea si predictibilitatea sistemului fiscal romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta, la Berlin, intr-o conferinta la care au participat mai multi oameni de afaceri germani, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: Zilele acestea voi avea intalniri cu mari investitori germani interesati sa investeasca in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca agenda discutiilor din programul vizitei oficiale pe care o face in Germania vizeaza relatiile economice, urmand sa aiba mai multe intalniri cu mari investitori.

Victor Ponta: Categoric vor vota si cei din PSD pentru interzicerea traseismului

Premierul Victor Ponta a dat asigurari, luni, ca membrii PSD din Comisia de revizuire a Constitutiei vor vota impotriva traseismului politic, el precizand ca asupra acestei chestiuni s-a ajuns la o intelegere in.

Victor Ponta: PSD va vota pentru interzicerea traseismului

Copresedintele USL, premierul Victor Ponta, a declarat, astazi, ca parlamentarii PSD vor vota categoric pentru interzicerea traseismului.

Victor Ponta: Constitutia nu trebuie sa fie prea stufoasa. Categoric PSD voteaza impotriva traseismului politic

Constitutia nu trebuie sa fie prea stufoasa, este de parere premierul Victor Ponta. Acesta crede ca actuala lege fundamentala nu trebuie schimbata in totalitate, ci trebuie sa pastreze elementele bune de acum.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )