Libnet.ro
UNICEF

18:30

Udrea: Voi candida la Presedintie numai daca va candida Victor Ponta.

România Liberă România Liberă,
Udrea: Voi candida la Presedintie numai daca va candida Victor Ponta.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea crede ca liderul PSD Victor Ponta va candida la Presedintie, insa guvernarea dezastruoasa a USL ii va scadea din popularitate pana la alegerile prezidentiale. Udrea mai spune ca va candida si ea la aceasta functie numai daca va candida Ponta, potrivit Mediafax. Elena Udrea a declarat, vineri, la Brasov, ca singurul candidat de la USL care ar putea avea sanse la Presedintie este liderul PSD Victor Ponta. Astazi, candidatul de la USL care ar putea . continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Voi candida la Presedintie numai daca va candida Victor Ponta

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, ca va candida la alegerile prezidentiale numai daca va candida si primul ministru Victor Ponta, despre care spune ca este singurul candidat USL care ar avea.

Elena Udrea se vrea PRESEDINTE: Voi candida la Presedintie numai daca va candida Ponta

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea crede ca liderul PSD Victor Ponta va candida la Presedintie, insa guvernarea dezastruoasa a USL ii va scadea din popularitate pana la alegerile prezidentiale,.

Elena Udrea se va bate pentru Cotroceni doar daca intra Ponta in cursa

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea crede ca liderul PSD Victor Ponta va candida la Presedintie, insa guvernarea dezastruoasa a USL ii va scadea din popularitate pana la alegerile prezidentiale, mentionand ca va candida si ea la.

Victor Ponta: Daca nu luam masuri privind preturile la energie, in Romania si in Europa, se vor inchide toate fabricile

Premierul Victor Ponta a afirmat ca proiectul privind reducerea schemei de sprijin a regenerabilelor care va fi aprobata in sedinta de marti va da un semnal de sprijin in continuare pentru investitii. Insa, aceasta dezvoltare trebuie facuta cu respectarea realitatilor de zi cu zi . )Ca altfel, o sa avem energie regenerabila si nu o sa mai aiba cine sa o consume, pentru ca inchidem toate fabricile, a adaugat Ponta. Pentru a-si intari afirmatiile, Ponta a dat publicitatii o pagina dintr-o prezentare a presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, facuta in cadrul Consiliului European. Documentul arata ca pretul energiei electrice in SUA a scazut cu 4%, in timp ce in Europa a crescut cu 38%, iar la gaze, pretul in SUA a scazut cu 66%, in timp ce in UE a crescut cu 35%. Aceste date sunt valabile pentru consumatorii industriali. In cazul celor casnici, preturile au crescut si in SUA. Vezi documentul atasat.

Victor Ponta: Daca un angajat al Garzii Finaciare a dat contractul RCSRDS, raspunde penal

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a cerut ANAF o ancheta privind posibilitatea ca un angajat al institutiei sa fi furnizat catre privati contractul RCS-RDS.

Victor Ponta: Daca cineva din Garda Finaciara a dat contractul RCSRDS, raspunde penal

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a cerut ANAF o ancheta privind posibilitatea ca un angajat al institutiei sa fi furnizat catre privati contractul RCS-RDS.

Victor Ponta, vizita de lucru in Polonia.

Premierul Victor Ponta face, miercuri, o vizita de lucru in Polonia, unde se va intalni cu omologul sau, Donald Tusk, informeaza Realitatea. net. Victor Ponta a fost ultima data in Polonia in vara anului trecut, intr-o vizita privata. Atunci a mers la Muzeul fostului lagar nazist de la Auschwitz-Birkenau si a asistat, alaturi de Donald Tusk, la meciul de fobal Polonia - Cehia. Tot anul trecut, Ponta a declarat ca Tusk este un model pentru el, avand in vedere modul in care acesta a transat .

Victor Ponta despre definirea casatoriei: O Constitutie nu trebuie sa prevada tot

Premierul Victor Ponta a declarat joi cu privire la definirea casatoriei ca fiind intre un barbat si o femeie ca Legea fundamentala nu trebuie sa prevada tot, scrie Agerpres. Eu de principiu cred - si asta am discutat si cu colegii mei - ca o Constitutie nu trebuie sa prevada tot, altfel, facem o Constitutie de 5. 000 de articole si dupa aceea o sa ne para rau, a declarat Ponta, referitor la decizia comisiei parlamentare pentru revizuirea Constitutiei de a adopta un amendament care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie.

Victor Ponta discuta cu Crin Antonescu la Parlament despre interceptari si introducerea definitiei familiei in Constitutie

Premierul Victor Ponta a sosit la Parlament joi la pranz pentru a transa divergentele cu PNL pe revizuirea Constitutiei. Ponta a declarat la sosire ca tema discutiilor vizeaza problema interceptarilor si definitia familiei introdusa miercuri de catre parlamentari in Constitutie.

Adrian Nastase: Decizia DNA in cazul lui Sorin Alexandrescu creeaza o problema pentru Victor Ponta

Fostul premier Adrian Nastase afirma ca decizia DNAreferitoare la retinerea si arestarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a creat o problema mai ales pentru premierul Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2068 seconds )