Libnet.ro
UNICEF

21:30

Victor Ponta, despre Basescu: Sunt convins ca nu isi poate stapani iritarea si nervozitatea

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre Basescu: Sunt convins ca nu isi poate stapani iritarea si nervozitatea

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitatul lui Mihai Gadea, joi seara, la emisiunea Sinteza Zilei. Unul dintre subiectele abordate in cadrul emisiunii a fost amenintarile presedintelui Traian. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Traian Basescu nu isi poate stapani iritarea si nervozitatea

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, invitatul emisiunii Sinteza Zilei a abordat amenintarile presedintelui Traian Basescu la adresa parlamentarului Gabriela Firea, spunand despre presedinte ca nu isi poate stapani iritarea si nervozitatea.

Ponta, despre Basescu: Un tata care isi baga in fata copiii pentru a ascunde propriile fapte murdare este degenerat

Un tata care isi baga in fata copiii pentru a-si ascunde propriile fapte murdare este un tata degenerat, afirma premierul Victor Ponta, care adauga ca eu nu mi-as pune niciodata copiii sa gireze lucrurile ilegale pe care le fac eu, conform Mediafax.

Ponta, despre Basescu: Stiu ca, din punct de vedere politic, cazul Nana va fi o lovitura din care nu isi va mai reveni

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu nu isi va mai reveni dupa cazul Nana.

Ponta, despre Basescu: Este un tata degenerat. isi baga copiii in fata pentru a-si ascunde faptele murdare

Premierul Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa presedintelui Traian Basescu. Chiar dupa ce a pretins ca nu vorbeste despre familia presedintelui, premierul l-a acuzat pe Basescu ca ar fi un tata.

Victor Ponta despre Basescu: Este o diferenta intre un presedinte care se exprima ca un interlop si cei care au fost cercetati si nu au folosit asa ceva

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a discutat luni seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre declaratiile facute duminica de presedintele Traian Basescu, cu precadere aluziile realizate la adresa parlamentarului Gabriela Firea si sotul acesteia, Florentin Pandele.

Victor Ponta, despre declaratiile lui Basescu: Nu-si poate stapani iritarea si nervozitatea

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a discutat joi seara ultimele evenimente politice, aducand precizari in ceea ce priveste noul sau birou de la MApN, plangerea depusa impotriva lui Traian Basescu si interpretarea declaratiilor facute de liderul de la Cotroceni la adresa senatorului Firea.

Victor Ponta despre declaratiile lui Basescu: Nu-si poate stapani iritarea si nervozitatea

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a discutat joi seara ultimele evenimente politice aducand precizari in ceea ce priveste noul sau birou de la MApN, plangerea depusa impotriva lui Traian Basescu si interpretarea declaratiilor facute de liderul de la Cotroceni la adresa senatorului Firea.

Victor Ponta despre declaratiile lui Basescu: Nu-si poate stapani iritarea si nervozitate

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, va discuta joi seara, de la 21. 30, in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, ultimele evolutii si evenimente politice.

Victor Ponta: Sunt absolut convins ca Basescu va ajunge in inchisoare. E un corupt comunist si securist

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este absolut convins ca presedintele Traian Basescu va ajunge in inchisoare, el aratand ca nu are niciun fel de teama in ceea ce il priveste intrucat stie ca a respectat intotdeuna legea si ca Basescu e.

Adriana Saftoiu: Traian Basescu si Victor Ponta nu trebuie sa se opreasca. Sa mearga pana la capat, ca sa ne putem ridica

Traian Basescu si Victor Ponta trebuie sa continue. Si imi doresc ca amandoi sa aiba forta, energia, timpul de a merge mai departe. E singura noastra sansa. Fara ei si fara confruntarea lor nu ne vom da seama cat de jos se poate ajunge, scrie Adriana Saftoiu, politician, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )