Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta, despre Basescu: Un tata care isi baga in fata copiii pentru a ascunde propriile fapte murdare este degenerat

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre Basescu: Un tata care isi baga in fata copiii pentru a ascunde propriile fapte murdare este degenerat

Un tata care isi baga in fata copiii pentru a-si ascunde propriile fapte murdare este un tata degenerat, afirma premierul Victor Ponta, care adauga ca eu nu mi-as pune niciodata copiii sa gireze lucrurile ilegale pe care le fac eu, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Mesajul presedintelui Basescu pentru cei care isi sarbatoresc onomastica in Duminica Floriilor

Presedintele Romaniei a transmis duminica un mesaj cu prilejul Sarbatorii Floriilor, urand La multi ani! celor care isi sarbatoresc ziua onomastica. Transmit cele mai bune ganduri si sincerele mele.

Ponta, despre declaratiile presedintelui: O amenintare pur mafiota a lui Basescu, ca in filmul Nasul

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca declaratiile recente ale presedintelui Basescu la adresa senatoarei Gabriela Firea reprezinta cea mai urata manifestare a caracterului presedintelui, fara insa ca aceasta sa fie si cea mai grava criza.

Victor Ponta despre Basescu: Este o diferenta intre un presedinte care se exprima ca un interlop si cei care au fost cercetati si nu au folosit asa ceva

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a discutat luni seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre declaratiile facute duminica de presedintele Traian Basescu, cu precadere aluziile realizate la adresa parlamentarului Gabriela Firea si sotul acesteia, Florentin Pandele.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )