Libnet.ro
UNICEF

09:15

Victor Ponta, despre declaratiile lui Basescu: Nu-si poate stapani iritarea si nervozitatea

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, despre declaratiile lui Basescu: Nu-si poate stapani iritarea si nervozitatea

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a discutat joi seara ultimele evenimente politice, aducand precizari in ceea ce priveste noul sau birou de la MApN, plangerea depusa impotriva lui Traian Basescu si interpretarea declaratiilor facute de liderul de la Cotroceni la adresa senatorului Firea. continuă pe Adevărul

Victor Ponta despre declaratiile lui Basescu: Nu-si poate stapani iritarea si nervozitatea

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a discutat joi seara ultimele evenimente politice aducand precizari in ceea ce priveste noul sau birou de la MApN, plangerea depusa impotriva lui Traian Basescu si interpretarea declaratiilor facute de liderul de la Cotroceni la adresa senatorului Firea.

Victor Ponta despre declaratiile lui Basescu: Nu-si poate stapani iritarea si nervozitate

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, va discuta joi seara, de la 21. 30, in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, ultimele evolutii si evenimente politice.

Ponta, despre declaratiile presedintelui: O amenintare pur mafiota a lui Basescu, ca in filmul Nasul

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca declaratiile recente ale presedintelui Basescu la adresa senatoarei Gabriela Firea reprezinta cea mai urata manifestare a caracterului presedintelui, fara insa ca aceasta sa fie si cea mai grava criza.

Ponta, despre declaratiile lui Basescu la adresa lui Firea: S-a pierdut cu firea domnul Basescu. Are o exprimare de tip Saddam Hussein

Premierul Victor Ponta este invitat, incepand cu ora 21. 00, la emisiunea Romania la raport, la Romania TV. Ponta a anuntat, luni,ca, in urma declaratiilor sefului statului la adresa senatoarei Gabriela Firea, va fi depusa, marti, o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu, pe care o doreste semnata de cat mai multi parlamentari, inclusiv din opozitie.

Victor Ponta, despre Basescu: Sunt convins ca nu isi poate stapani iritarea si nervozitatea

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitatul lui Mihai Gadea, joi seara, la emisiunea Sinteza Zilei. Unul dintre subiectele abordate in cadrul emisiunii a fost amenintarile presedintelui Traian.

E cea mai mare lovitura data credibilitatii justitiei. Ponta, despre amenintarile lui Basescu la adresa lui Firea

Premierul Victor Ponta a apreciat, marti, ca amenintarile presedintelui Traian Basescu la adresa parlamentarului Gabriela Firea reprezinta cea mai mare lovitura data credibilitatii justitiei din.

Victor Ponta despre Basescu: Este o diferenta intre un presedinte care se exprima ca un interlop si cei care au fost cercetati si nu au folosit asa ceva

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a discutat luni seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre declaratiile facute duminica de presedintele Traian Basescu, cu precadere aluziile realizate la adresa parlamentarului Gabriela Firea si sotul acesteia, Florentin Pandele.

Victor Ponta: Sunt absolut convins ca Basescu va ajunge in inchisoare. E un corupt comunist si securist

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca este absolut convins ca presedintele Traian Basescu va ajunge in inchisoare, el aratand ca nu are niciun fel de teama in ceea ce il priveste intrucat stie ca a respectat intotdeuna legea si ca Basescu e.

Victor Ponta: Depunem plingere penala impotriva lui Basescu pentru declaratiile la adresa familiei Gabrielei Vrinceanu Firea. Basescu va ajunge in inchisoare

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca mai multi parlamentari, printre care si el, vor depune o plingere penala la adresa presedintelui Traian Basescu pentru amenintare si santaj. Ponta a facut referire la declaratia de duminica a lui Basescu la adresa Gabrielei Vrinceanu Firea, parlamentar PSD membru in Comisia Nana. Cel care va intra la inchisoare e Basescu, a declarat Ponta.

Traian Basescu ii raspunde lui Victor Ponta: Este greu pentru prim-ministru si pentru baronii care si-au dobandit terenuri in mod ilegal sa inteleaga ca acestea pot fi cumparate cinstit

Presedintele Traian Basescu afirma, in replica la declaratiile lui Victor Ponta, ca premierul are o mai mare preocupare pentru protejarea baronilor locali si pentru prezervarea propriei functii decat pentru nevoile reale ale romanilor. Pentru simpatia si voturile baronilor locali ai PSD, domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta calca din nou in picioare interesul si nevoile reale ale romanilor, alimentandu-i, insa, si cu minciuna ca terenurile de la Nana ar fi fost achizitionate de familia mea inainte de semnarea contractului de vanzare-cumparare din data de 9 septembrie 2013, arata seful statului intr-un comunicat, afirmand de asemenea ca este greu pentru Ponta si pentru baronii care si-au dobandit terenuri in mod ilegal sa inteleaga ca acestea pot fi cumparate cinstit, in schimbul unui credit bancar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )