Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victor Ponta, despre disputele recente cu Crin Antonescu: Ne-am impacat

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre disputele recente cu Crin Antonescu: Ne-am impacat

Premierul Victor Ponta a sustinut marti ca s-a impacat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, dupa schimburile acide de replici din ultimele zile generate de proiectul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. continuă pe Hotnews

Antonescu: Nu am discutat cu premierul Victor Ponta despre candidatul la prezidentiale

Crin Antonescu si premierul Victor Ponta nu au atins subiectul candidatului USL la alegerile prezidentiale, in discutiile pe care cei doi le-au purtat marti. Nu am discutat pe acest subiect astazi, am discutat do.

VIDEO Victor Ponta despre Crin Antonescu: Nu ne-am dorit sa fie papusa PSD. Eu cred ca USL-ul trebuie sa continue sa guverneze pana in 2016

Victor Ponta a comentat, marti, declaratiile lui Crin Antonescu privind eventuala sa candidatura la prezidentiale, dupa ce liderul PNL a afirmat ca nu vrea sa fie papusa PSD pe care social-democratii o pun sau nu la presedintie dupa bunul plac. Nici nu ne-am dorit sa fie papusa PSD. E un lucru pe care il intrebati pe domnia sa. Eu cred ca USL trebuie sa continue sa guverneze pana in 2016 , sustine Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta, despre afirmatia lui Basescu privind neconstitutionalitatea legii privind Rosia Montana: Domnia sa cu manuta domniei sale a promulgat legi privind Petrom, Rompetrol

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu pune bete in roate proiectului privind Rosia Montana si a afirmat, raspunzand unei intrebari privind afirmatia lui Basescu legata de neconstiutionalitatea legii privind Rosia Montana, ca si presedintele a promulgat legi privind companii, precum Rompetrol sau Petrom.

VIDEO Victor Ponta, despre afirmatia lui Basescu legata de neconstitutionalitatea legii privind Rosia Montana: Domnia sa cu manuta domniei sale a promulgat legi privind Petrom, Rompetrol

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu pune bete in roate proiectului privind Rosia Montana si a afirmat, raspunzand unei intrebari privind afirmatia lui Basescu legata de neconstiutionalitatea legii privind Rosia Montana, ca si presedintele a promulgat legi privind companii, precum Rompetrol sau Petrom.

Victor Ponta, despre protestul elevilor din Constanta: Elevii stiu ce inseamna PIB?

Victor Ponta, aflat la Targu Jiu pentru deschiderea noului an scolar, a ramas surprins in momentul in care a fost informat ca elevii din Constanta fac greva si cer 6% din PIN pentru Educatie. intrebat ce.

Victor Ponta, despre protestul elevilor din Constanta: Elevii stiu ce inseamna PIB? (VIDEO)

Victor Ponta, aflat la Targu Jiu pentru deschiderea noului an scolar, a ramas surprins in momentul in care a fost informat ca elevii din Constanta fac greva si cer 6% din PIB pentru Educatie. intrebat ce.

Ponta face lumina in disputele cu Crin Antonescu: Ne-am impacat!

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca a discutat marti cu seful PNL, Crin Antonescu, si ca s-a impacat cu acesta, iar orice disputa de acum incolo va fi intr-un cadru privat. Ne-am.

Victor Ponta, invitat la B1 TV, incepand cu ora 20.00

Premierul Victor Ponta va discuta cu jurnalista Madalina Puscalau despre negocierile cu cei de la FMI, despre pactul de coabitare cu presedintele Traian Basescu si despre sansele lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale.

LIVETEXT Ponta, despre Rosia Montana: Proiectul se respinge, dar macar toti romanii, dupa lasul Traian Basescu, sa afle adevarul

Premierul Victor Ponta discuta, luni seara, cu jurnalista Madalina Puscalau despre negocierile cu cei de la FMI, despre pactul de coabitare cu presedintele Traian Basescu si despre sansele lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale.

Liderii PSD, in sedinta cu Victor Ponta la Guvern. Valeriu Zgonea: Trebuie sa ai sustinerea acelor sute de mii de furnici PSD care isi doresc cu ardoare sa aiba un candidat al lor la presedintie. Declaratiile lui Antonescu nu fac decat sa irite baza part

Liderii grupurilor parlamentare ale PSD au fost chemati marti, de catre Victor Ponta la Guvern, potrivit surselor Hotnews. ro. La sedinta de la Palatul Victoria participa si Valeriu Zgonea, Ilie Sarbu si Liviu Dragnea. Intalnirea are loc in contextul in care liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu s-au atacat dur luni seara. Victor Ponta i-a transmis lui Antonescu canu e deloc sigur ca liderii PSD il vor sustine in alegerile prezidentiale. La randul sau, liderul PNL l-a contrat dur pe Ponta pe marginea candidatului USL la presedintie, afirmand ca PSD nu are guvernul de acasa si il da si liberalilor din cand in cand, precizand ca refuza postura de papusa pe care social-democratii o pun sau nu la presedintie dupa bunul plac. Valeriu Zgonea a sustinut insa, la terminarea sedintei, care a durat 45 de minute, ca nu exista nicio problema in interiorul USL. Ora 12:10: Sedinta liderilor PSD s-a incheiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )