Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre exploatarea gazelor de sist, azi, la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre exploatarea gazelor de sist, azi, la Sinteza Zilei

In aceasta seara, Victor Ponta este invitatul special al lui Mihai Gadea. Premierul vine la Sinteza Zilei pentru a raspunde celor mai fiebinti intrebari ale momentului: are Romania nevoie sa exploreze si mai. continuă pe Antena3

Sute de persoane au protestat in Ucraina fata de exploatarea gazelor de sist de catre Chevron

Sute de ucraineni au protestat, joi, in orasul Lvov vest) fata de planurile companiei Chevron de exploatare a gazelor de sist, informeaza publicatia GlobalPost, potrivit Mediafax.

Ponta sustine ca nu si-a schimbat pozitia fata de exploatarea gazelor de sist

Premierul Victor Ponta a declarat, vorbind despre protestul de la Pungesti, ca nu si-a schimbat pozitia privind exploatarea gazelor de sist, deoarece pentru Romania este foarte important sa fie independenta.

Victor Ponta: Nu se mai duc razboaie cu tancuri si cu avioane, ci pentru energie. Vreau ca Romania sa nu depinda de altcineva

Marele razboi al timpurilor noastre este cel pentru energie, considera premierul Victor Ponta, sustinand astfel exploatarea gazelor de sist in Romania. Sunt oameni care nu vor sa asculte, sa stea la masa. Eu.

Nechifor si Voicu: Lipsa de informare, motivul protestelor fata de exploatarea gazelor de sist.

Presedintele CJ Suceava, Catalin Nechifor, si ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu considera ca una dintre cauzele care au dus la declansarea protestelor din judetul Vaslui fata de exploatarea gazelor de sist este lipsa de informare pe marginea subiectului. Faptul ca informarea nu a fost suficient de bine facuta pe acest subiect ar putea fi una dintre cauzele protestului. In al doilea rand, putem discuta si despre faptul ca exista si protestele fata de proiectul Rosia .

SUBIECTIV. Lipsa de informare, motivul protestelor fata de exploatarea gazelor de sist

Lipsa de informare pe marginea subiectului reprezinta una dintre cauzele care au dus la declansarea protestelor din judetul Vaslui fata de exploatarea gazelor de sist, considera presedintele CJ Suceava,.

Dilema gazelor de sist

Inca nu am o opinie ferma despre exploatarea gazelor de sist prin fracturare hidraulica. Inteleg riscurile, in mare, nu cu detalii tehnice, dar nu am o problema cu asta, ci cu faptul ca nu discutam despre masuri de control al riscurilor; inteleg natura costurilor suplimentare, dar prea putin se dicuta despre masurarea lor; si inteleg beneficiile, dar nu exista suficiente indicii pentru o estimare credibila a acestora. Pe fiecare dintre aceste paliere am dileme si as vrea sa aflu informatii mai putin contaminate emotional sau prin coruptie decat cele aflate acum in spatiul public. Mi se pare contraproductiva si chiar periculoasa cantonarea in zona ideilor luate de-a gata, de tipul 'Rusia', 'independenta energetica', 'agenturili/masonii/soros' si alte conspiratii, scrie Ovidiu, pe blogul La coltu' strazii.

Proteste in Ucraina fata de exploatarea gazelor de sist.

Sute de ucraineni au protestat, joi, in orasul Lvov vest) fata de planurile companiei Chevron de exploatare a gazelor de sist. Sute de manifestanti s-au adunat in orasul Lvov, in vestul Ucrainei, denuntand contractul obtinut de grupul energetic american Chevron care prevede exploatarea unor zacaminte de sist din zona Oleski, ce ar contine, potrivit prospectiilor, aproximativ 3. 000 de miliarde de metri cubi de gaz, informeaza publicatia GlobalPost, citata de Mediafax. Localnicii sunt .

Vaslui: Incidente la protestul fata de exploatarea gazelor de sist. ...

UPDATE: Mai multi manifestanti s-au plans ca au fost bruscati de jandarmi, cand au fortat cordonul de jandarmi ca sa patrunda in perimetrul unde s-a inceput explotarea, transmite Mediafax. Oamenii au format un scut uman in locul unde ar urma sa fie amplasata sonda de explorare a gazelor de sist. --- Doi manifestanti au lesinat, miercuri, in timpul celei de-a treia zi a protestelor fata de explotarea gazelor de sist, din localitatea Silistea, judetul Vaslui, transmite Mediafax. Cei 300 de .

Vaslui: Incidente la protestul fata de exploatarea gazelor de sist. ...

UPDATE: Protestatarii s-au incaierat cu jandarmii, iar oamenii legii au intervenit in forta pentru a elibera soseaua blocata. --- Mai multi manifestanti s-au plans ca au fost bruscati de jandarmi, cand au fortat cordonul de jandarmi ca sa patrunda in perimetrul unde s-a inceput explotarea, transmite Mediafax. Oamenii au format un scut uman in locul unde ar urma sa fie amplasata sonda de explorare a gazelor de sist. --- Doi manifestanti au lesinat, miercuri, in timpul celei de-a treia .

Consilierii locali din Pungesti au hotarat organizarea unui referendum local privind exploatarea gazelor de sist

Consilierii locali din Pungesti au decis joi, in unanimitate de voturi, sa se organizeze un referendum pe 24 noiembrie pentru ca localnicii sa fie consultati privind explorarea gazelor de sist de catre compania.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )