Libnet.ro
UNICEF

19:16

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura: Cel de la PNL sa mai lase scandalul

B1 B1,
Victor Ponta, despre motiunea de cenzura: Cel de la PNL sa mai lase scandalul

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la motiunea de cenzura a liberalilor, ca le recomanda celor de la PNL sa mai lase scandalul. O sa imi spun punctul de vedere ca prim-ministru la. continuă pe B1

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub 200

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, ca la motiunea de cenzura a PNL vor fi sub 200 de voturi. Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub.

Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Sa mai lase scandalul

Victor Ponta a declarat luni, la Palatul Parlamentului, ca le recomanda celor de la PNL sa mai lase scandalul, facand referire la motiune de cenzura de marti.

Ponta, despre motiunea de cenzura: Este o greseala

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca la motiunea de cenzura a PNL vor fi sub 200 de voturi pentru, in timp ce, ca sa poata fi schimbat actualul Guvern, este nevoie de 276 de voturi.

Tanase, dezvaluiri despre increngaturile politice din TVR, despre Victor Ponta si despre cum i-a propus Crin Antonescu sa preia conducerea postului public

La final de mandat, Stelian Tanase a publicat pe blogul sau amintirile din prima saptamana in functia de presedinte-director general al TVR. Demis miercuri de Parlament prin respingerea raportului de activitate al postului public, Tanase povesteste cum i-a fost propusa preluarea conducerii Televiziunii Romane, despre pilele de la postul public, dar si una dintre intalnirile cu Victor Ponta.

Romania are a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28

Economia romaneasca are finante publice sustenabile, Romania avand a patra cea mai mica datorie ca pondere in PIB din UE28 si un deficit bugetar redus, scrie premierul Victor Ponta, luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Anuntul premierului Victor Ponta privind situatia economica a Romaniei

In prag de motiune de cenzura, Victor Ponta le arunca in cap liberalilor cifrele. Si nu atat liberalilor cat aripei pedeliste a noului PNL. Premierul a postat in ultimele doua zile pe Facebook un fel de bilant .

PNL le cere liderilor Opozitiei sa se delimiteze de declaratiile lui Ponta despre trimiterea sa in judecata

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a cerut, vineri, liderilor PSD si UNPR sa se delimiteze de declaratiile facute de premierul Victor Ponta intr-o emisiune televizata, unde a afirmat ca se intreaba daca nu cumva presedintele Klaus Iohannis a facut presiuni ca el sa fie trimis in judecata. Un atac similar la adresa lui Ponta avenit si din partea deputatului liberal Nini Sapunaru.

Victor Ponta: Am promis 1 milion de locuri de munca in perioada 2012-2020. Noi vom indeplini si acest obiectiv, in timp ce aripa PDL din PNL a desfiintat 700.000 de joburi in trecut!

Premierul Victor Ponta spune ca isi va duce la indeplinire obiectivul promis de a crea un milion de locuri de munca pana in 2020. About the ECONOMY! Am promis prinUniunea Social Liberala1 milion de l.

Victor Ponta sustine ca, la un moment dat, a vorbit cu presedintele Iohannis despre dosarul sau

Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, discutia avand loc dupa efectuarea expertizei, iar presedintele nu a comentat situatia.

Victor Ponta, noi declaratii despre dosarul sau

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, iar presedintele nu a comentat situatia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )