Libnet.ro
UNICEF

14:45

Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze incidentul prin care a trecut presedintele Traian Basescu la Constana. intrebat de jurnalisti cum vede acest gest, Ponta a explicat ca este reprbabil. continuă pe Antena3

UPDATE. Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

UPDATE: Premierul Victor Ponta a reiterat, la intoarcerea in Bucuresti, ca incidentul prin care a trecut presedintele Traian Basescu este reprobabil si trebuie condamnat. Dincolo de orice fel de pasiune si.

Premierul Ponta despre incidentul de la Constanta, unde presedintele Basescu a fost scuipat de un tanar: Gestul in sine mi se pare reprobabil

Victor Ponta a afirmat despre incidentul de la Constanta ca este un gest reprobabil. Aflat intr-o escala scurta in gara din Rosiorii de Vede, premierul a refuzat sa comenteze prea mult incidentul in care presedinele Basescu a fost scuipat de un barbat in portul Constanta.

Victor Ponta, despre apelativul lui Biden mister President: Nu stiu eu ce stie vicepresedintele

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Sibiu, ca este foarte bucuros de tot ceea ce a transmis vicepresedintele Biden si de laudele primite, iar despre apelativul presedinte cu care i s-a adresat a spus: Nu stiu.

Cum a comentat premierul Victor Ponta incidentul de la Constanta, unde presedintele Basescu a fost scuipat

Victor Ponta a afirmat despre incidentul de la Constanta, unde presedintele Traian Basescu a fost scuipat de un barbat in Portul Constanta, ca este un gest reprobabil. Aflat intr-o escala scurta in gara din Rosiorii de Vede, premierul a refuzat sa comenteze prea mult incidentul.

Reactia lui Ponta dupa ce Basescu a fost scuipat la Constanta: Gestul in sine mi se pare reprobabil

Victor Ponta a afirmat despre incidentul de la Constanta, unde presedintele Traian Basescu a fost scuipat de un barbat in Portul Constanta, ca este un gest reprobabil. Aflat intr-o escala scurta in gara din Rosiorii de Vede, premierul a refuzat sa comenteze prea mult incidentul.

Victor Ponta: Vreau un pret la gaze care sa nu distruga marii consumatori

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Targu Mures, ca va discuta saptamana viitoare problema pretului la gaz, pentru ca vrea un pret care sa nu distruga marii consumatori. El a dat ca exemplu.

Ponta, despre o noua suspendare a lui Basescu: E posibil, da. Nu o resping

Premierul Victor Ponta nu respinge o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu sau o acuzare de inalta tradare, in conditiile in care seful statului provoaca sau nu se mai poate controla, avand gesturi.

Ce spune Ponta despre deciziile CCR legate de campania electorala si de legea insolventei

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu comenteaza decizia Curtii Constitutionale CC) privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala pana nu vede motivarea acestei decizii, adaugand insa ca se bucura pentru decizia Curtii in cazul Legii insolventei.

Curtea Constitutionala discuta contestatiile formulate de Traian Basescu si Victor Ponta

Curtea Constitutionala discuta, miercuri seara, sesizarea presedintelui legata de faptul ca premierul Victor Ponta nu a contrasemnat o serie de decrete de decorare si cea a Guvernului privind implicarea lui.

Victor Ponta: ii urez presedintelui Basescu sa se bucure de cele doua Elene. Nu mi-e clar pe care o iubeste mai tare

Premierul Victor Ponta le-a urat La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sfintii Constantin si Elena, adaugand ca ii ureaza si presedintelui Traian Basescu sa se bucure de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )