Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta: Vreau un pret la gaze care sa nu distruga marii consumatori

B1 B1,
Victor Ponta: Vreau un pret la gaze care sa nu distruga marii consumatori

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Targu Mures, ca va discuta saptamana viitoare problema pretului la gaz, pentru ca vrea un pret care sa nu distruga marii consumatori. El a dat ca exemplu. continuă pe B1

Traian Basescu: Victor Ponta e un mincinos fara caracter, care nu a facut nimic pentru economie decat sa aplice 35 de taxe

Atacuri dure ale presedintelui Traian Basescu la adresa premierului. Seful statului l-a acuzat pe Victor Ponta ca este un mincinos fara caracter, care n-a facut altceva pentru economie decat sa aplice 35 de.

Daniel Constantin: USL cel care traieste si-a gasit un candidat la Presedintie care stie sa lupte, pe Victor Ponta

USL adevarat, cel care traieste si-a gasit candidatul la presedintie care stie sa lupte, a declarat, vineri, presedintele PC, DanielConstantin, facand referire la Victor Ponta. Acesta a insistat.

Victor Ponta: ii urez presedintelui Basescu sa se bucure de cele doua Elene. Nu mi-e clar pe care o iubeste mai tare

Premierul Victor Ponta le-a urat La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sfintii Constantin si Elena, adaugand ca ii ureaza si presedintelui Traian Basescu sa se bucure de.

Victor Ponta: Ma bucur ca Tokes nu mai candideaza in Romania. Macovei, cu siguranta, ar putea candida in Coreea de Nord

Laszlo Tokes si Monica Macovei sunt doi parlamentari europeni de care nu ar trebui sa fim mandri ca ne reprezinta la Bruxelles, considera premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Vom discuta scaderea pretului carnii in septembrie

Victor Ponta a anuntat ca, in luna septembrie, va avea loc evaluarea impactului reducerii TVA la paine, dupa care va fi discutat cu producatorii calendarul scaderii TVA la carne, dar si la produse traditionale,.

Victor Ponta, despre apelativul lui Biden mister President: Nu stiu eu ce stie vicepresedintele

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Sibiu, ca este foarte bucuros de tot ceea ce a transmis vicepresedintele Biden si de laudele primite, iar despre apelativul presedinte cu care i s-a adresat a spus: Nu stiu.

Victor Ponta, mesaj video: Draga Crin, si totusi, USL traieste

Victor Ponta a postat pe contul lui de Facebook o inregistrare video intitulata Draga Crin, si care incepe cu primului ministru scriind o scrisoare catre fostul sau coleg de alianta, in care il anunta ca USL traieste.

Victor Ponta i-a cerut lui Cazanciuc sa sesizeze CSM pentru declaratiile lui Basescu privind arestarile

Victor Ponta i-a cerut ministrului Justitiei sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii CSM) in cazul presedintelui Traian Basescu, aratand ca a vazut declaratia acestuia prin care spune ca a oprit arestarile in perioada campaniei electorale, dar le da drumul la arestari dupa.

LISTA scolilor premiate de Victor Ponta, care au castigat concursul Scoala Europeana

Concursul Scoala Europeana se desfasoara sub patronajul Parlamentului European, iar anul acesta, 65 de scoli din Romania au castigat titulatura deScoala Europeanasi au fost premiate marti dimineata, de catre premierul Victor Ponta, la Palatul Victoriei.

Realitatea TV, amendata cu 6.000 de lei pentru declaratii jignitoare la adresa lui Victor Ponta

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, in sedinta de joi, sa amendeze postul de televiziune Realitatea TV cu suma de 6. 000 de lei, pentru afirmatii jignitoare la adresa premierului Victor Ponta dintr-o editie a emisiunii Jocuri de putere, realizata de Rares Bogdan, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )