Libnet.ro
UNICEF

06:45

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal pe care Iohannis spune ca le-ar putea ataca la CCR: Propaganda securista

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal pe care Iohannis spune ca le-ar putea ataca la CCR: Propaganda securista

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat duminica, la Romania TV, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca se gandeste sa atace la Curtea Constitutionala modificarile parlamentarilor la Codul Penal, ca totul este o propaganda securista, potrivit stiripesurse. ro. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre reactia liberalilor dupa condamnarea lui Dragnea: Am vazut nemernicia liderilor PNL, care ieri dadeau comunicate. Nu au fost cu noi pe scena?

Aflat intr-o vizita la Targu Mures, Victor Ponta i-a luat din nou apararea lui Liviu Dragnea si si-a manifestat nemultumirea fata de atitudinea vechilor liberali, care au luat si ei parte la actiunea din 2012.

Iohannis: Lupta impotriva coruptiei nu e un hobby pentru mine, e o necesitate absoluta pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, intr-un interviu acordat televiziunii publice germane ARD, despre lupta anticoruptie din Romania. Iohannis a afirmat ca propunerile de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala nu sunt binevenite, iar in cazul in care modificarile vor fi adoptate de Parlament, se va adresa Curtii Constitutionale.

Klaus Iohannis anunta, la Televiziunea Publica Germana, ca va ataca la Curtea Constitutionala modificarile aduse de Parlament la Codul Penal si Codul de Procedura Penala

Presedintele Romaniei a dat un interviu Televiziunii Publice Germane in care a anuntat ca va ataca la Curtea Constitutionala eventualele modificari aduse de Parlament la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, anunta portalul realitatea. net.

Klaus Iohannis vrea sa atace la CC modificarile din Codul Penal

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, intr-un interviu acordat televiziunii publice germane ARD, ca se gandeste foarte serios sa atace la Curtea Constitutionala modificarile facute de Parlament, in ultima perioada, la Codul Penal si cel de.

Iohannis anunta ca se gandeste sa atace la CCR modificarile aduse la Codul Penal

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, intr-un interviu acordat televiziunii publice germane ARD, ca se gandeste foarte serios sa atace la Curtea Constitutionala modificarile facute de Parlament, in ultima perioada, la Codul Penal si cel de procedura penala, transmite Mediafax.

Iohannis vrea sa atace la Curtea Constitutionala modificarile aduse la Codul Penal

Presedintele a declarat intr-un interviu acordat televiziunii publice germane ARD, ca se gandeste foarte serios sa atace la Curtea Constitutionala modificarile facute de Parlament, la Codul Penal si cel.

Ponta, despre scandalul Holzindustrie - Codul Silvic: Eu am acuzat deputati PNL, nu oameni de langa Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca acuzatiile sale privind lobby-ul facut de compania Holzindustrie i-au vizat pe anumiti deputati PNL, nicidecum de oameni din anturajul presedintelui Klaus Iohannis.

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu a fost un cosmar institutional. Lucrurile merg de o mie de ori mai bine cu domnul Iohannis

Premierul Victor Ponta a facut mai multe afirmatii in cadrul unei emisiuni televizate despre relatia institutionala pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres. Ponta nu a ezitat sa.

Ce spune Ponta despre relatia institutionala cu Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania Tv, ca in opinia sa colaborarea institutionala cu presedintele Klaus Iohannis va decurge in continuare foarte bine, informeaza Agerpres.

Victor Ponta, intrebat daca Lucia Varga este parlamentarul care a promovat interesele Schweighofer: Exact!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a nominalizat-o pe Lucia Varga, deputat PNL, ca fiind persoana la care s-a referit in special drept cea care a promovat in Parlament interesele Schweighofer pentru Codul Silvic, aratand ca nu intalnirile cu firma sunt anormale, ci sustinerea unor interese private, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )