Libnet.ro
UNICEF

20:30

Iohannis: Lupta impotriva coruptiei nu e un hobby pentru mine, e o necesitate absoluta pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Lupta impotriva coruptiei nu e un hobby pentru mine, e o necesitate absoluta pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, intr-un interviu acordat televiziunii publice germane ARD, despre lupta anticoruptie din Romania. Iohannis a afirmat ca propunerile de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala nu sunt binevenite, iar in cazul in care modificarile vor fi adoptate de Parlament, se va adresa Curtii Constitutionale. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Lupta impotriva coruptiei nu este un hobby, ci o necesitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu pentru ARD, ca lupta impotriva coruptiei nu este un hobby pentru el si pentru altii, ci o necesitate absoluta pentru dezvoltarea Romaniei, subliniind ca oamenii sunt multumiti de intensificarea.

Georgica Severin: Lupta impotriva evaziunii fiscale e importanta, dar Romania nu poate fi stat de drept daca se calca in picioare drepturile omului

Presedintele Comisiei de cultura din Senat, Georgica Severin, spune ca Romania nu poate fi un stat de drept daca sunt calcate in picioare drepturile omului. Nimeni nu contesta importanta luptei impotriva.

Klaus Iohannis: Protestele unor ONG-uri pentru salvarea padurilor, pe cale de a fi deturnate de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi dimineata, ca demersul onest si bineintentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD.

Iohannis: Protestele unor ONG-uri pentru salvarea padurilor, pe cale de a fi deturnate de PSD

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca demersul onest si bineintentionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea padurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD. intrebat cum comenteaza cererea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )