Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta, despre modul in care a fost derulata privatizarea CFR Marfa: S-a facut in conditiile legii. Eu nu pot sa va critic, domnule Fenechiu, ca nu am de ce

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre modul in care a fost derulata privatizarea CFR Marfa: S-a facut in conditiile legii. Eu nu pot sa va critic, domnule Fenechiu, ca nu am de ce

Premierul Victor Ponta sustine ca procedura de privatizare a companiei CFR Marfa s-a derulat in conditiile legii, iar din acest punct de vedere nu are ce sa-i reproseze ministrului transporturilor, Relu Fenechiu. Reamintim ca Asocierea romano-austriaca TFG - Donau Finanz a anuntat miercuri ca a decis sa se retraga din procesul de privatizare a CFR Marfa si isi rezerva dreptul de a contesta procedura de privatizare la institutiile abilitate. In urma cu doua zile si compania americana OmniTRAX a anuntat ca a depus o contestatie la procesul de privatizate a CFR Marfa. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta, despre laudele presedintelui la adresa sa: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun / Premierul a descoperit functionarul care a modificat ordonanta privind impozitarea veniturilor compensa

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la Romania TV, ca ministrul Relu Fenechiu, cercetat penal, va pleca din Guvern doar daca va fi condamnat de instanta. Premierul a admis ca a avut retineri in a-l coopta in Guvern in decembrie, dar a evidentiat in schimb ca acesta merita felicitat acum, pentru ca a deblocat fondurile europene pe Transporturi. Despre laudele sefului statului la adresa sa, Ponta a raspuns, zambind: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun. Cred ca s-a chinuit cu dl Boc, ca orice ii spunea nu era in stare sa faca. In legatura cu ordonanta privind impozitarea cu 85% a salariilor compensatorii, ce a fost publicata intr-o forma modificata, premierul a explicat ca in Monitorul Oficial a ajuns textul initial, asa cum fusese propus de Ministerul de Finante, si nu forma adoptata in sedinta Executivului, apreciind ca de vina pentru acest incident a fost proasta organizare a Guvernului.

Victor Ponta, despre laudele presedintelui la adresa sa: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun / Premierul a descoperit functionarul care a modificat ordonanta privind impozitarea veniturilor compensatorii:

Premierul Victor Ponta este invitat duminica seara la Romania TV. El a vorbit despre situatia ministrului Relu Fenechiu, cercetat penal, reiterand faptul ca acesta va fi exclus din Guvern doar daca va fi condamnat de instanta. Premierul a admis ca a avut retineri in a-l coopta in Guvern in decembrie, dar a evidentiat in schimb ca acesta merita felicitat acum, pentru ca a deblocat fondurile europene pe Transport. Despre laudele sefului statului la adresa sa, Ponta a raspuns, zambind: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun. Cred ca s-a chinuit cu dl Boc, ca orice ii spunea nu era in stare sa faca. Emisiune in desfasurare.

Premierul Victor Ponta, despre Relu Fenechiu: Daca e condamnat, pleaca din Guvern

Premierul Victor Ponta este invitat la postul de televiziune RTV, unde va face dezvaluiri din culisele unui moment politic major.

Victor Ponta: in MO a fost publicat textul initial al ordonantei vizand impozitarea salariilor compensatorii, nu forma adoptata in Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara ca a elucidat modul in care ordonanta privind impozitarea cu 85% a salariilor compensatorii a ajuns in Monitorul Oficial in alta forma decat in cea adoptata in Guvern - a fost publicat textul initial, asa cum fusese propus de Ministerul Finantelor, inainte sa fie modificat si adoptat in sedinta Executivului.

Adevarul Live, ora 11.00. Grigore Cartianu despre intepaturile televizate dintre Traian Basescu si Victor Ponta

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste azi la Adevarul Live despre focul incrucisat pe care l-au deschis in weekend presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta. Cei doi semnatari ai pactului de coabitare s-au intepat pe cateva teme, precum plantarea clientilor politici in functii de conducere banoase ale companiilor de stat.

Traian Basescu vorbeste de cel putin trei ori pe saptamana la telefon cu Victor Ponta. Ce parere are presedintele despre regionalizare

Traian Basescu spune ca vorbeste de cel putin trei ori pe saptamana la telefon cu Victor Ponta. Seful statului sustine ca premierul l-a asigurat ca va rezolva problema ministrilor penali din cabinetul sau,.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu directorul CIA. Vezi ce au discutat.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu directorul Central Intelligence Agency, John O. Brennan, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, remis Romania Libera. Ponta a discutat cu Brennan despre cooperarea dintre cele doua state, in cadrul parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii. De la ora 14. 00, directorul CIA se va intalni la Palatul Cotroceni, in Salonul Albastru, cu presedintele Traian Basescu, potrivit site-ului oficial al .

Este o scleroza totala. Victor Ponta incepe o reforma radicala in administratia publica

Executivul va initia in aceasta toamna o reforma a modului de organizare a administratiei centrale. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta. Primul ministru sustine ca nu mai poate lucra cu aceiasi.

Directorul CIA a ajuns la Bucuresti pentru a se intalni cu Traian Basescu si cu Victor Ponta

John Brennan, care a preluat in martie 2013 conducerea puternice Agentii Centrale pentru Informatii CIA) din SUA, va fi primit la ora 14. 00 de presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni. Numele lui Brennan a fost implicat in scandalul privind folosirea torturii de catre CIA in inchisorile secrete din intreaga lume, motiv pentru care a renuntat la planurile de a candida la sefia Agentiei in 2009.

Victor Ponta: In toamna vreau sa facem o reforma reala a aparatului public central

Premierul Victor Ponta a spus la inceputul sedintei de guvern de miercuri ca vrea ca in toamna sa fie facuta o reforma reala a modului de organizare a aparatului public central. Reforma va avea loc dupa o mica vacanta a ministrilor si premierului. In vara asta, cine pleaca in vacanta pleaca putin, ca si mine, pentru ca in septembrie trebuie sa mergem cu o reforma radicala a aparatului public central, a spus Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )