Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta: in MO a fost publicat textul initial al ordonantei vizand impozitarea salariilor compensatorii, nu forma adoptata in Guvern

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: in MO a fost publicat textul initial al ordonantei vizand impozitarea salariilor compensatorii, nu forma adoptata in Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara ca a elucidat modul in care ordonanta privind impozitarea cu 85% a salariilor compensatorii a ajuns in Monitorul Oficial in alta forma decat in cea adoptata in Guvern - a fost publicat textul initial, asa cum fusese propus de Ministerul Finantelor, inainte sa fie modificat si adoptat in sedinta Executivului. continuă pe Adevărul

VIDEO Victor Ponta, despre laudele presedintelui la adresa sa: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun / Premierul a descoperit functionarul care a modificat ordonanta privind impozitarea veniturilor compensa

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la Romania TV, ca ministrul Relu Fenechiu, cercetat penal, va pleca din Guvern doar daca va fi condamnat de instanta. Premierul a admis ca a avut retineri in a-l coopta in Guvern in decembrie, dar a evidentiat in schimb ca acesta merita felicitat acum, pentru ca a deblocat fondurile europene pe Transporturi. Despre laudele sefului statului la adresa sa, Ponta a raspuns, zambind: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun. Cred ca s-a chinuit cu dl Boc, ca orice ii spunea nu era in stare sa faca. In legatura cu ordonanta privind impozitarea cu 85% a salariilor compensatorii, ce a fost publicata intr-o forma modificata, premierul a explicat ca in Monitorul Oficial a ajuns textul initial, asa cum fusese propus de Ministerul de Finante, si nu forma adoptata in sedinta Executivului, apreciind ca de vina pentru acest incident a fost proasta organizare a Guvernului.

Victor Ponta: Vad ca adoptam in Guvern acte normative si, dupa aceea, se publica altfel

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, ca ii va demite pe functionarii care au intervenit asupra textului Ordonantei 55/2013, facand referire la acestia drept cei care se cred mai destepti decat Guvernul.

Victor Ponta: Gandirea a fost comunista atunci cand s-a mers la vot

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la B1 TV, ca referendumul organizat in 2009 a avut doar un scop electoral, pentru realegerea presedintelui Basescu, iar gandirea a fost comunista atunci cand s-a mers la referendum. Argumentul principal este ca doar comunistii au facut unicameralism, precizand ca el va vota din nou negativ.

Victor Ponta spune ca a muncit foarte mult la teza de doctorat pentru care a fost acuzat de plagiat

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, la B1TV, ca nu-i foloseste absolut la nimic titlul de doctor, subliniind ca a muncit foarte mult la lucrarea de care a fost acuzat de plagiat.

Victor Ponta, la inaugurarea podului Calafat - Vidin: Este un moment intr-adevar istoric

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, ca inaugurarea podului Calafat - Vidin, al doilea pod care leaga Romania de Bulgaria, este un moment intr-adevar istoric, tinand cont ca in ultimii 3. 000 de ani au fost.

PDL ii cere lui Victor Ponta sa renunte la atitudinea de revansa politica dominata de angoase personale

PDL ii cere lui Victor Ponta sa inceteze definitiv sa mai dea comenzi politice justitiei cu scopul personal de a-si regla conturile politice cu lideri ai PDL, mentionand ca anuntul acestuia privind faptul ca DNA l-ar cerceta pe Lucian Duta a fost devoalat de DNA.

Victor Ponta contesta nominalizarea lui Lucian Duta la conducerea CNAS: Face obiectul unor dosare de urmarire penala aflate pe rolul DNA

Premierul Victor Ponta contesta numirea lui Lucian Duta in Consiliul de Administratie al CNAS. Acesta considera ca limbajul folosit in comunicatul oficial difuzat de CNAS a fost total nepotrivit si i-a cerut.

Victor Ponta contesta nominalizarea lui Lucian Duta la CNAS: Face obiectul unor dosare de urmarire penala aflate pe rolul DNA

Premierul Victor Ponta contesta numirea lui Lucian Duta in Consiliul de Administratie al CNAS. Acesta considera ca limbajul folosit in comunicatul oficial difuzat de CNAS a fost total nepotrivit si i-a cerut.

Victor Ponta, despre laudele presedintelui la adresa sa: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun / Premierul a descoperit functionarul care a modificat ordonanta privind impozitarea veniturilor compensatorii:

Premierul Victor Ponta este invitat duminica seara la Romania TV. El a vorbit despre situatia ministrului Relu Fenechiu, cercetat penal, reiterand faptul ca acesta va fi exclus din Guvern doar daca va fi condamnat de instanta. Premierul a admis ca a avut retineri in a-l coopta in Guvern in decembrie, dar a evidentiat in schimb ca acesta merita felicitat acum, pentru ca a deblocat fondurile europene pe Transport. Despre laudele sefului statului la adresa sa, Ponta a raspuns, zambind: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun. Cred ca s-a chinuit cu dl Boc, ca orice ii spunea nu era in stare sa faca. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta, la inaugurarea noului pod de peste Dunare. A durat foarte mult pentru a fi construit

Primul ministru Victor Ponta a salutat inaugurarea noului pod peste Dunare, de la Calafat-Vidin, dar a mentionat ca finalizarea proiectului a durat foarte mult. Ponta a precizat ca ambele parti trebuie sa invete.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )