Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Victor Ponta, despre laudele presedintelui la adresa sa: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun / Premierul a descoperit functionarul care a modificat ordonanta privind impozitarea veniturilor compensa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, despre laudele presedintelui la adresa sa: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun / Premierul a descoperit functionarul care a modificat ordonanta privind impozitarea veniturilor compensa

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la Romania TV, ca ministrul Relu Fenechiu, cercetat penal, va pleca din Guvern doar daca va fi condamnat de instanta. Premierul a admis ca a avut retineri in a-l coopta in Guvern in decembrie, dar a evidentiat in schimb ca acesta merita felicitat acum, pentru ca a deblocat fondurile europene pe Transporturi. Despre laudele sefului statului la adresa sa, Ponta a raspuns, zambind: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun. Cred ca s-a chinuit cu dl Boc, ca orice ii spunea nu era in stare sa faca. In legatura cu ordonanta privind impozitarea cu 85% a salariilor compensatorii, ce a fost publicata intr-o forma modificata, premierul a explicat ca in Monitorul Oficial a ajuns textul initial, asa cum fusese propus de Ministerul de Finante, si nu forma adoptata in sedinta Executivului, apreciind ca de vina pentru acest incident a fost proasta organizare a Guvernului. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre laudele presedintelui la adresa sa: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun / Premierul a descoperit functionarul care a modificat ordonanta privind impozitarea veniturilor compensatorii:

Premierul Victor Ponta este invitat duminica seara la Romania TV. El a vorbit despre situatia ministrului Relu Fenechiu, cercetat penal, reiterand faptul ca acesta va fi exclus din Guvern doar daca va fi condamnat de instanta. Premierul a admis ca a avut retineri in a-l coopta in Guvern in decembrie, dar a evidentiat in schimb ca acesta merita felicitat acum, pentru ca a deblocat fondurile europene pe Transport. Despre laudele sefului statului la adresa sa, Ponta a raspuns, zambind: Cred ca in sfarsit dl Basescu vede ce inseamna sa ai un prim-ministru eficient si bun. Cred ca s-a chinuit cu dl Boc, ca orice ii spunea nu era in stare sa faca. Emisiune in desfasurare.

Premierul Victor Ponta, despre Relu Fenechiu: Daca e condamnat, pleaca din Guvern

Premierul Victor Ponta este invitat la postul de televiziune RTV, unde va face dezvaluiri din culisele unui moment politic major.

Victor Ponta: Am discutat cu Johannes Hahn despre intentiile autoritatilor romane referitoare la modul de utilizare a fondurilor europene (VIDEO)

Victor Ponta declarat, vineri, in urma intalnirii cu Johannes Hahn ca s-a discutat despre intentiile autoritatilor romane referitoare la modul de organizare si utilizare a fondurilor europene din programul.

Victor Ponta: Gandirea a fost comunista atunci cand s-a mers la vot

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la B1 TV, ca referendumul organizat in 2009 a avut doar un scop electoral, pentru realegerea presedintelui Basescu, iar gandirea a fost comunista atunci cand s-a mers la referendum. Argumentul principal este ca doar comunistii au facut unicameralism, precizand ca el va vota din nou negativ.

Victor Ponta, la lansarea proiectului laser ELI-NP: Este cel mai mare proiect la nivel bugetar, de peste 260 milioane euro (VIDEO)

Aflat la Institutul de Fizica de la Magurele pentru lansarea proiectului ELI-NP, premierul Victor Ponta a declarat ca acesta este cel mai mare proiect la nivel bugetar al Romaniei, depasind suma de 260 milioane.

Victor Ponta: Am discutat cu Johannes Hahn despre intentiile autoritatilor romane referitor la modul de utilizare a fondurilor europene

Victor Ponta declarat, vineri, in urma intalnirii cu Johannes Hahn ca s-a discutat despre intentiile autoritatilor romane referitor la modul de organizare si utilizare a fondurilor europene din programul.

Victor Ponta a refuzat demersul lui Robert Turcescu de a-si pune in piept o eticheta pe care scria Golan! Jos Iliescu! (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a refuzat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, demersul jurnalistuluiRobert Turcescu de a-si pune in piept o eticheta pe care scria Golan! Jos.

Ponta, despre o posibila candidatura la presedintie: NU in 2014.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul unei emisiuni la B1 tv, ca nu va candida la presedintie in 2014, dar nu exclude o candidatura pe viitor. As fi ipocrit sa spun ca nu o sa vreau in cariera mea politica sa candidez la Presedintie, dar nu anul viitor, a afirmat Victor Ponta. // Citeste si: Ponta, despre Bechtel: A fost un contract bun Intrebat daca il sustine pe Crin Antonescu pentru functia de presedinte al Romaniei, premierul a spus ca sustine cu .

Ponta despre o posibila candidatura la presedintie: NU in 2014.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul unei emisiuni la B1 tv, ca nu va candida la presedintie in 2014, dar nu exclude pe viitor o candidatura. As fi ipocrit sa spun ca nu o sa vreau in cariera mea politica sa candidez la Presedintie, dar nu anul viitor, a afirmat Victor Ponta. Citeste si: Ponta, despre Bechtel: A fost un contract bun Intrebat daca il sustine pe Crin Antonescu pentru functia de presedinte al Romaniei, premierul a spus ca sustine cu tarie candidatura lui .

Premierul Victor Ponta, invitat la B1tv, de la ora 21.00

Prim-ministrul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Sub semnul intrebarii, de la B1TV. Premierul va discuta cu jurnalistul Robert Turcescu despre ultimele evenimente petrecute pe scena politica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )