Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, despre perioada USL: Cea mai frumoasa amintire a mea de la Iasi este din 24 Ianuarie 2012. Ce vremuri insorite

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, despre perioada USL: Cea mai frumoasa amintire a mea de la Iasi este din 24 Ianuarie 2012. Ce vremuri insorite

Fostul premier Victor Ponta a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de fostul lider al PNL, Crin Antonescu, prinsi intr-o Hora a Unirii, din 24 ianuarie 2012, el comentand ca aceasta este cea mai frumoasa amintire a sa de la Iasi. continuă pe Adevărul

Ponta posteaza o fotografie alaturi de Antonescu, din 24 ianuarie 2012: Cea mai frumoasa amintire de la Iasi

Fostul premier Victor Ponta a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de fostul lider al PNL Crin Antonescu, prinsi intr-o Hora a Unirii, din 24 ianuarie 2012, el comentand ca aceasta este cea mai frumoasa amintire a sa de la Iasi.

Cea mai frumoasa si scumpa camera ultrarezistenta e creata de Leica

Exista multe camere foto ce se mandresc cu un nivel sporit de rezistenta la intemperii, dar Leica s-ar putea sa o fi anuntat oficial pe cea mai frumoasa si scumpa dintre ele. Cei de la Leica nu lanseaza deseori noi modele de camere foto, iar cand o fac, prefera sa nu se distanteze semnificativ de [].

Adevarul Live, ora 11.00. Bea apa! Asculta muzica buna! Ramai liber! Cea mai frumoasa cale de a invinge rutina

Cand ai dansat ultima oara fara macar sa te gandesti la felul in care esti vazut de ceilalti? Cand ai dansat ultima oara pentru tine? Coregrafii Oana Neagu Waana) si Alexandru Ciule Cypher) vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre cea mai frumoasa forma de libertate dansul si despre cum si, mai ales, unde o poti valorifica.

Channing Tatum, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru sotie

Se banuieste ca asteapta cel de-al doilea copil, insa cuplul nu s-a grabit sa confirme. Cu toate acestea, Channing Tatum se dovedeste mai indragostit ca niciodata de partenera lui de viata.

Victor Ponta: Cea mai frumoasa amintire a mea de la Iasi este din 24 ianuarie 2012

Fostul premier Victor Ponta a postat o poza, pe pagina sa de Facebook, de la sarbatorirea Zilei Unirii Principatelor din 2012. in poza, Victor Ponta este prins intr-o hora in care mai este si fostul.

Victor Ponta, sfaturi privind economia Romaniei. Este clar ca este directia corecta

Fostul premier Victor Ponta considera ca directia economica din perioada 2012-2015 trebuie pastrata si continuata cu intelepciune si profesionalism. Cred ca dupa atatea confirmari venite atat de la.

Ecaterina Andronescu, despre asemanarea dintre Victor Ponta si Tony Blair

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a spus, joi, ca nu se va inscrie in fundatia lui Victor Ponta, dar il vede pe acesta, in continuare, in plan politic. Nu ma inscriu in.

Filiera Blair in fundatia lui Victor Ponta. Cine este Irakli Garibasvili, membru de onoare in Black Sea Regional Projects

Fostul premier Victor Ponta l-a cooptat pe Irakli Garibasvili, fost premier al Georgiei, ca membru de onoare in boardul Black Sea Regional Projects, fundatia pe care a infiintat-o dupa ce si-a dat demisia, in noiembrie. Garibashvili si-a dat, la randul sau, demisia din fruntea Guvernului de la Tbilisi si are legaturi cu fostul premier britanic Tony Blair, actual consulant politic care l-a ajutat si pe Victor Ponta in diferite ocazii.

Judecatoria sectorului 5 reia discutiile pe cererea de infiintare a fundatiei lui Victor Ponta

Judecatoria sectorului 5 reia joi discutiile pe cererea de acordare a personalitatii juridice Asociatiei Black Sea Regional Cooperation Projects 2020, condusa de fostul premier Victor Ponta.

Cea mai simpla reteta pentru pateu de ficat facut in casa. De ce se pune mai multa ceapa la calit

Pateul de ficat este un preparat supergustos indragit de o multime de romani. Adevarul va prezinta cea mai simpla si cea mai buna reteta pentru a obtine un pateu de ficat delicios.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )