Libnet.ro
UNICEF

16:00

Victor Ponta discuta cu ministrul Finantelor, seful ANAF si oficiali CE despre repornirea Oltchim

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta discuta cu ministrul Finantelor, seful ANAF si oficiali CE despre repornirea Oltchim

Premierul Victor Ponta discuta la Guvern cu ministrul Finantelor si cu seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala despre repornirea Oltchim, premierul anuntand anterior ca vrea sa discute luni si cu Joaquin Almunia, comisar european pentru concurenta, despre sustinerea financiara a combinatului, anunta Mediafax. Guvernul a transmis Comisiei Europene avizul pentru ca la Oltchim sa fie acordat un imprumut pana in 10 milioane euro si asteapta raspunsul Executivului comunitar intr-un interval de 30 zile. continuă pe Hotnews

Ponta discuta cu ministrul Finantelor, seful ANAF si oficiali CE despre repornirea Oltchim.

Premierul Ponta discuta la Guvern cu ministrul Finantelor si seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala despre repornirea Oltchim OLT), premierul a anuntat anterior ca vrea sa discute, luni, si cu Joaquin Almunia, comisar european pentru concurenta, despre sustinerea financiara a combinatului, potrivit Mediafax. Guvernul a transmis Comisiei Europene CE) avizul pentru ca la Oltchim sa fie acordat un imprumut pana in 10 milioane euro si asteapta raspunsul Executivului comunitar intr-un .

Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre numirile la sefia Parchetului General si DNA

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca acesta a invitat-o pe ministrul Justitiei Mona Pivniceru la intalnirea liderilor Uniunii Social Liberale, pentru a discuta despre numirile la.

Victor Ponta a prezentat cele 15 BOMBE cu CEAS ale guvernarii PDL.

Premierul Victor Ponta a criticat, luni, comportamentul PDL si i-a invitat pe democrat-liberali sa depuna motiune pe activitatea fiecarui minister in parte, insa a tinut sa atraga atentia ca PDL, pe cand se afla la guvernare, a comis multe abuzuri. Mai exact, Victor Ponta a enumerat 15 bombe cu ceas ale guvernarii PDL, printre care se numara coruptia si dezastrul de la Posta Romana, Hidroelectrica si Oltchim, ANAF si taxa clawback. Salut motiunile celor de la PDL si ii invit sa depuna .

Victor Ponta: Guvernarea PDL a lasat Romaniei 15 bombe cu ceas

Premierul Victor Ponta a reprezentat luni, dupa sedinta BPN de la sediul PSD, o lista cu 15 bombe cu ceas pe care guvernarea PDL le-a lasat Romaniei, 15 grave probleme pe care le-am avut de solutionat sau cu care ne-am confruntat in aceste 5 luni de la preluare guvernariii. Printre bombele cu ceas identificate de USL se numara situatia TVR si cea a Postei Romane, cazurile Hidrioelectrica si Oltchim, problemele de la ANAF, situatia din educatie ori indemnizatia pentru mame.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei pentru discutii legate de Oltchim

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, la sediul Guvernului, cu ambasadorul Rusiei la Bucuresti, pentru discutii legate de viitoarea privatizare a combinatului Oltchim, la intrevedere participand si ministrii Economiei si Finantelor, anunta Mediafax. La momentul intalnirii, in cladirea Guvernului s-a aflat si Remus Vulpescu, fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, care a derulat procedura esuata de vanzare a Oltchim, din luna septembrie.

Victor Ponta a prezentat cele 15 bombe ale guvernarii PDL. Cezar Preda: Ponta a prezentat 15 bazaconii

Premierul Victor Ponta a denuntat, luni, abuzurile PDL si a enumerat o lista de asa-numite bombe cu ceas activate in timpul guvernarii PDL printre care se numara dezastrul de la Posta Romana,.

Victor Ponta: Lasati-o in pace pe Macovei, se ocupa cu pictoriale, iar eu la Familia Adams nu ma mai uit

Premierul Victor Ponta le-a spus, luni, jurnalistilor care i-au cerut o reactie la afirmatiile europarlamentarului PDL Monica Macovei, sa o lase in pace, el aratand ca aceasta se ocupa cu pictorialele in ultima vreme, iar el la Familia Adams nu se mai uita de ceva timp. Solicitat sa comenteze faptul ca Monica Macovei a apreciat ca extrem de grava referirea sa la trecerea CSM in subordinea Parlamentului, Ponta a raspuns: Dar cine numeste CSM, nu Senatul?: Monica Macovei si cu ceilalti, eu nu-i iau in serios. Lasati-o in pace pe Macovei, stiu ca se ocupa cu pictoriale, iar eu nu ma mai uit de ceva timp la 65474;Familia Adams65474;, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Cezar Preda: Victor Ponta a prezentat 15 BAZACONII.

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a raspuns, luni criticilor aduse de premierului Victor Ponta democrat-liberalilor. In calitate de premier, Ponta ar fi trebuit sa prezinte azi starea natiunii, ori domnia sa n-a prezentat starea natiunii, ci a prezentat 15 bazaconii, a afirmat Cezar Preda. Domnia sa, numind bombe cu cea niste vorbe, a enumerate 15 asa-zise probleme pe care le-a aruncat cu nepasare, as putea spune cu nerusinare, in curtea altcuiva, a adaugat liderul PDL. Cezar Preda a .

Monica Macovei: Declaratia lui Victor Ponta este catastrofala.

Vicepresedintele PDL Monica Macovei a declarat, sambata, ca declaratia premierului Victor Ponta referitoare la trecerea CSM si Parchetelor sub control parlamentar este catastrofala si incalca separatia puterilor in stat, potrivit Mediafax. Declaratia este catastrofala, incalca separatia puterilor in stat, si mai atarna o piatra de moara la MCV. Ii aduc aminte lui Victor Ponta, pentru ca se pare ca habar nu are, ca aceasta propunere incalca separatia puterilor in stat, acest principiu fiind .

Blaga: Daca ar fi barbat, Victor Ponta ar trebui sa plece din fruntea guvernului. ...

Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca Victor Ponta trebuie sa plece din fruntea guvernului si USL sa nominalizeze un premier reponsabil, in contextul criticilor aduse propunerii de trecere a CSM si Parchetelor sub control parlamentar, potrivit Mediafax. Daca ar fi barbat, ar trebui sa plece. Nu poti sa declari ca trebuie sa controleze Parlamentul Parchetul si CSM, a spus Blaga, la reuniunea Ligii Alesilor Locali ai PDL. Blaga a sustinut ca Victor Ponta iese din domeniul .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )