Libnet.ro
UNICEF

05:15

Monica Macovei: Declaratia lui Victor Ponta este catastrofala.

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei: Declaratia lui Victor Ponta este catastrofala.

Vicepresedintele PDL Monica Macovei a declarat, sambata, ca declaratia premierului Victor Ponta referitoare la trecerea CSM si Parchetelor sub control parlamentar este catastrofala si incalca separatia puterilor in stat, potrivit Mediafax. Declaratia este catastrofala, incalca separatia puterilor in stat, si mai atarna o piatra de moara la MCV. Ii aduc aminte lui Victor Ponta, pentru ca se pare ca habar nu are, ca aceasta propunere incalca separatia puterilor in stat, acest principiu fiind . continuă pe România Liberă

Monica Macovei: Ponta face declaratii catastrofale

Vicepresedintele PDL Monica Macovei a declarat, astazi, ca declaratia premierului Victor Ponta referitoare la trecerea Cosnsiliului Superior al Magistraturii CSM) si Parchetelor sub control parlamentar este catastrofala si incalca separatia puterilor in stat, informeaza sursele de presa.

Monica Macovei: Trecerea Parchetelor sub controlul Parlamentului este o catastrofa pentru imaginea Romaniei

Monica Macovei este de parere ca trecerea Parchetelor si a CSM sub controlul Parlamentului este catastrofala pentru imaginea Romaniei. Declaratia lui Ponta este catastrofala, mai atarna o piatra de.

De ce minte Victor Ponta ca este cine nu este?.

Victor Ponta minte, intr-adevar, asa cum respira: natural, regulat si fara efort. Capacitatea sa de disimulare - marele si unicul, de altfel, talent dovedit - este pe masura arogantei sale: Nemasurata. Pana la un punct, cultivarea acestei calitati este de inteles in masura in care omul a putut compensa astfel cu succes lipsa organului etic sau in masura in care ii serveste in mod foarte concret pentru a escamota esecurile guvernarii, adica in masura in care minciuna ii aduce beneficii politice .

Victor Ponta nu este de acord cu proiectul privind gratierile detinutilor, initiat de Madalin Voicu: Pierde voturile celor care nu au oameni in puscarie

Premierul Victor Ponta nu e de acord cu proiectul gratierii initiat de colegul sau de partid Madalin Voicu si seful Comisiei drepturilor omului, Nicolae Paun. Proiectul de lege propus de cei doi are prevede ca.

Macovei il critica pe Ponta: Trecerea CSM sub control parlamentar mai atarna o piatra de moara la MCV

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a catalogat declaratia premierului Victor Ponta referitoare la trecere CSM si Parchetelor sub control parlamentar drept catastrofala, subliniind faptul ca incalca separatia puterilor in stat si ca mai atarna o piatra de moara la MCV, mecanismul de monitorizare a justitiei de catre Uniunea Europeana.

Monica Macovei: Daca USL nu se poate curata de corupti, ii curata de corupti de pedepse

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, joi, ca proiectul de lege al USL privind gratierile este pentru a-i apara pe corupti de inchisoare si pentru a-i elibera pe cei care sunt deja inchisi. Daca.

Monica Macovei: Daca USL nu se poate curata de corupti, ii curata pe corupti de pedepse

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, joi, ca proiectul de lege al USL privind gratierile este pentru a-i apara pe corupti de inchisoare si pentru a-i elibera pe cei care sunt deja inchisi. Daca.

Monica Macovei pozeaza pentru reviste, in rol de femeie puternica

Dupa ce a reusit sa salveze Romania de la excluderea din UE, Monica Macovei pozeaza pentru reviste. Europarlamentarul PDL a aparut in revista Harpers Bazaar in rol de femeie puternica, imbracata si.

Victor Ponta: M-a enervat ce a aparut pe site-ul MFP/ La Ministerul Finantelor este ca in D'ale Carnavalului

La Ministerul Finantelor este ca in D'ale Carnavalului, de Caragiale, a declarat premierul Victor Ponta la Realitatea TV. Prim ministrul a facut aceasta declaratie in urma informatiei conform careia in 2013 va fi o majorare a taxelor si impozitelor: O data la 3 ani, autoritatile locale au voie sa actualizeze taxele locale cu inflatia. Daca vreo primarie are nevoie de bani poate majora taxele locale in functie de inflatie. In afara de cota unica, pe care am stabilit-o cu colegii liberali si ramane 16% - nu avem in vedere alte cresteri de taxe si impozite.

Victor Ponta: Dan Diaconescu este protejat al PDL/ La noi Parchetul se conduce prin interimari. Un interimar e dependent direct de cel care l-a numit acolo, adica presedintele Basescu

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la Realitatea TV despre recentul scandal al privatizarii Oltchim si despre taxele si impozitele ce vor creste in 2013: Domnul Diaconescu are in minte ca are imunitate si nu va fi tras la raspundere pentru oferta falsa de la licitatie sau pentru actele false prezentate la o banca pentru ca dansul reprezinta si interesele politice ale PDL. M-am enervat foarte tare ca nu am fost consultat si ca n-au explicat ei ceea ce explic eu acum, este dreptul legal al primarului ca, odata la trei ani, sa mareasca daca vrea taxele locale. Aici vorbim despre autoritatea si autonomia locala si de Legea finantelor publice locale. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )