Libnet.ro
UNICEF

14:45

Victor Ponta, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Presedintele va retrimite bugetul in Parlament, apoi il va contesta la CCR

B1 B1,
Victor Ponta, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Presedintele va retrimite bugetul in Parlament, apoi il va contesta la CCR

Intalnirea dintre presedintele TraianBasescu si premierulVictor Ponta ce a avut loc, marti, la PalatulCotroceni, s-a incheiat fara niciun rezultat, relateazaB1 TV. Se pare ca. continuă pe B1

Victor Ponta: Cred ca Basescu avea terenul din Calarasi, acum a vrut sa il albeasca

Premierul Victor Ponta considera ca Traian Basescu era in posesia terenului din judetul Calarasi de mai mult timp, insa doar acum, spre finalul mandatului, a dorit sa-l albeasca trecandu-l pe numele unor rude, a precizat prim-ministrul, duminica seara, la postul de televiziune Romania TV.

Ponta il ataca pe Basescu: Presedintele nu vrea sa promulge bugetul ca sa nu mai facem comisia pe cazul Calarasi

Premierul Victor Ponta l-a acuzat, marti, pe presedintele Traian Basescu ca ameninta ca nu promulga bugetul pentru ca Parlamentul si Guvernul sa nu continue infiintarea unei comisii privind terenurile de la.

VIDEO Victor Ponta: Traian Basescu mi-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca presedintele Traian Basescu i-a comunicat ca va retrimite la Parlament legea bugetului de stat pe 2014.

Victor Ponta ii cere o intalnire lui Traian Basescu impreuna cu Mugur Isarescu, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea/ Intalnirea ar urma sa aiba loc la ora 17.00

Premierul Victor Ponta ii cere, printr-o scrisoare deschisa, o intalnire presedintelui Traian Basescu impreuna cu Mugur Isarescu, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea pentru deblocarea situatiei legate de acordul cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala. In scrisoare, Victor Ponta sustine ca acordul Romaniei cu institutiile financiare internationale este suspendat de facto. Reamintim ca presedintele Traian Basescu a anuntat luni seara ca nu a semnat scrisoare de intentie cu FMI din cauza cresterii accizei pe carburanti. Presedintele a mai spus ca nu va promulga proiectul de buget in forma actuala. Potrivit Mediafax, care citeaza surse concordante, intalnirea va avea loc la ora 17. Premierul le-a spus jurnalistilor ca a aflat in presa de aceasta ora si ca va merge la intalnire, insa asteapta un raspuns oficial.

Victor Ponta prezinta proiectul legii bugetului in fata Parlamentului, in contextul tensiunilor fara precent Guvern-presedinte pe acesta tema. Basescu a avertizat ca va retrimite legea in legislativ

Premierul Victor Ponta va prezenta, marti, proiectul legii bugetului pe 2014 in fata Camerelor reunite ale Parlamentului. Dezbaterile privind proiectul Legii bugetului de stat si a proiectului Legii asigurarilor sociale vor incepe la ora 9. 30, a anuntat Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor. Veniturile la buget se bazeaza si pe introducerea unei taxe de 7 eurocenti pe litru la carburanti, negociata cu FMI si cu care presedintele Traian Basescu a anuntat ca nu este de acord. Din acest motiv, seful statului a declarat luni ca semneaza memorandumul Guvernului cu Fondul Monetar International.

LIVE TEXT Victor Ponta prezinta proiectul legii bugetului in Parlament, in contextul tensiunilor fara precent Guvern-presedinte pe acesta tema. Basescu a avertizat ca va retrimite legea in legislativ

Premierul Victor Ponta prezinta, marti, proiectul legii bugetului pe 2014 in fata Camerelor reunite ale Parlamentului. Dezbaterile privind proiectul Legii bugetului de stat si a proiectului Legii asigurarilor sociale ar fi trebuit sa inceapa la ora 09. Veniturile la buget se bazeaza si pe introducerea unei taxe de 7 eurocenti pe litru la carburanti, negociata cu FMI si cu care presedintele Traian Basescu a anuntat ca nu este de acord. Din acest motiv, seful statului a declarat luni ca semneaza memorandumul Guvernului cu Fondul Monetar International. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor si principalele declaratii.

Traian Basescu: Ponta nu a inteles de ce l-am chemat la Cotroceni. El a crezut ca vorbim despre buget, eu vorbeam despre accize

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, dupa intalnirea pe care a avut-o cu premierul Ponta, Daniel Chitoiu, Liviu Voinea si Mugur Isarescu ca primul ministru nu a inteles de ce i-a chemat.

Traian Basescu: Ponta nu a inteles de ce l-am chemat la Cotroceni. El a crezut ca vorbim despre buget, eu vorbeam despre accize (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, dupa intalnirea pe care a avut-o cu premierul Ponta, Daniel Chitoiu, Liviu Voinea si Mugur Isarescu ca primul ministru nu a inteles de ce i-a chemat.

Victor Ponta: Traian Basescu mi-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca presedintele Traian Basescu i-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014.

Victor Ponta ii cere o intalnire lui Traian Basescu impreuna cu Mugur Isarescu, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea

Premierul Victor Ponta ii cere, printr-o scrisoare deschisa, o intalnire presedintelui Traian Basescu impreuna cu Mugur Isarescu, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea pentru deblocarea situatiei legate de acordul cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala. In scrisoare, Victor Ponta sustine ca acordul Romaniei cu institutiile financiare internationale este suspendat de facto. Reamintim ca presedintele Traian Basescu a anuntat luni seara ca nu a semnat scrisoare de intentie cu FMI din cauza cresterii accizei pe carburanti. Presedintele a mai spus ca nu va promulga proiectul de buget in forma actuala. Vom reveni cu amanunte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )