Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta ii cere o intalnire lui Traian Basescu impreuna cu Mugur Isarescu, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta ii cere o intalnire lui Traian Basescu impreuna cu Mugur Isarescu, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea

Premierul Victor Ponta ii cere, printr-o scrisoare deschisa, o intalnire presedintelui Traian Basescu impreuna cu Mugur Isarescu, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea pentru deblocarea situatiei legate de acordul cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala. In scrisoare, Victor Ponta sustine ca acordul Romaniei cu institutiile financiare internationale este suspendat de facto. Reamintim ca presedintele Traian Basescu a anuntat luni seara ca nu a semnat scrisoare de intentie cu FMI din cauza cresterii accizei pe carburanti. Presedintele a mai spus ca nu va promulga proiectul de buget in forma actuala. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Victor Ponta ii cere o intalnire lui Traian Basescu impreuna cu Mugur Isarescu, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea/ Intalnirea ar urma sa aiba loc la ora 17.00

Premierul Victor Ponta ii cere, printr-o scrisoare deschisa, o intalnire presedintelui Traian Basescu impreuna cu Mugur Isarescu, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea pentru deblocarea situatiei legate de acordul cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala. In scrisoare, Victor Ponta sustine ca acordul Romaniei cu institutiile financiare internationale este suspendat de facto. Reamintim ca presedintele Traian Basescu a anuntat luni seara ca nu a semnat scrisoare de intentie cu FMI din cauza cresterii accizei pe carburanti. Presedintele a mai spus ca nu va promulga proiectul de buget in forma actuala. Potrivit Mediafax, care citeaza surse concordante, intalnirea va avea loc la ora 17. Premierul le-a spus jurnalistilor ca a aflat in presa de aceasta ora si ca va merge la intalnire, insa asteapta un raspuns oficial.

UPDATE OFICIAL Traian Basescu se intalneste la Cotroceni cu Victor Ponta, Mugur Isarescu, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea, la ora 17.00

Traian Basescu se intalneste cu premierul Victor Ponta, guvernatorul BNR Mugura Isarescu, ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu si ministrul Bugetului, Liviu Voinea, la ora 17. 00, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Ponta ii ceruse, printr-o scrisoare deschisa, o intalnire presedintelui Traian Basescu impreuna cu cei trei oficiali, pentru deblocarea situatiei legate de acordul cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala. In scrisoare, Victor Ponta sustine ca acordul Romaniei cu institutiile financiare internationale este suspendat de facto.

Victor Ponta, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Presedintele va retrimite bugetul in Parlament, apoi il va contesta la CCR

Intalnirea dintre presedintele TraianBasescu si premierulVictor Ponta ce a avut loc, marti, la PalatulCotroceni, s-a incheiat fara niciun rezultat, relateazaB1 TV. Se pare ca.

Traian Basescu nu semneaza memorandumul cu FMI

Presedintele Traian Basescu a decis sa nu aprobe memorandumul trimis de Guvern pentru avizarea negocierilor cu FMI, din cauza majorarii accizei la carburanti. Domnia sa a declarat ieri: Nu imi voi asuma aceasta masura antieconomica, impotriva intereselor Romaniei si a sanselor de relansare a economiei. Guvernul isi poate asuma sa-l trimita fara semnatura mea, dar eu nu semnez o crestere de accize la combustibil. Presedintele a anuntat ca a informat deja Fondul Monetar International FMI) cu privire la pozitia sa. --- * Update 07:09 Ponta: Presedintele Traian Basescu este lipsit de discernamant Premierul Victor Ponta considera ca presedintele Traian Basescu este lipsit de discernamant si afirma ca gestul acestuia de a nu aproba memorandumul cu FMI este o dovada foarte clara de iresponsabilitate, seful statului dorind sa se razbune impotriva Guvernului si a romanilor care nu l-au votat.

Traian Basescu, declaratii de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu va face declaratii, marti, la Cotroceni, dupa discutia cu premierul Victor Ponta despre acordul cu FMI si bugetul pe 2014. Citeste si: UPDATE. Intalnire fara succes intre Basescu, Ponta, Chitoiu, Voinea si Isarescu, la Cotroceni. FMI asteapta pozitia Guvernului privind acciza pe carburanti Declaratiile vor avea loc la 18. 45, informeaza Administratia Prezidentiala. Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta: Traian Basescu mi-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca presedintele Traian Basescu i-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014.

VIDEO Victor Ponta: Traian Basescu mi-a spus ca respinge bugetul de stat pe 2014

Premierul Victor Ponta a anuntat marti seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, ca presedintele Traian Basescu i-a comunicat ca va retrimite la Parlament legea bugetului de stat pe 2014.

Victor Ponta: Cred ca Basescu avea demult terenul din Calarasi, acum a vrut sa il albeasca. / Bugetul pe 2014 - construit pe baza a ceea ce am reusit in acest an ca si crestere economica. Nicio taxa nu a fost modificata

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania TV, ca, dupa parerea sa, presedintele Traian Basescu avea terenul de la Calarasi de mai multa vreme, dar ca acum a decis sa il treaca in proprietatea familiei sale. Eu cred ca avea acest teren demult si acum a vrut sa il albeasca, ca sa va spun direct. ) Spre finalul mandatului s-a gandit sa treaca cumva pe numele familiei niste proprietati pe care probabil ca lucra mai de mult la ele. Primul ministru a mai afirmat ca bugetul pe anul 2014 a fost construit de Guvern pe baza a ceea ce s-a reusit in 2013, ca si crestere economica, dar si pe ce se poate previziona pentru 2014, a declarat duminica premierul Victor Ponta. Premierul a adaugat ca nicio taxa nu a fost modificata.

Negocierile pe memorandum au esuat. Victor Ponta: Basescu va respinge bugetul

Premierul Victor Ponta a declarat, la finalul intrevederii cu Traian Basescu pe tema memorandumului cu FMI si a proiectului de buget pe 2014, ca presedintele va respinge Legea proiectului de buget si va sesiza.

Negocierile pe memorandum au esuat. Victor Ponta: Basescu va respinge Legea proiectului de buget

Premierul Victor Ponta a declarat, la finalul intrevederii cu Traian Basescu pe tema memorandumului cu FMI si a proiectului de buget pe 2014, ca presedintele va respinge Legea proiectului de buget si va sesiza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )