Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta: Exista licenta de exploatare la Rosia Montana (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Exista licenta de exploatare la Rosia Montana (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, marti, ca la Rosia Montana exista licenta de exploatare si ca spera ca statul roman nu va fi nevoit sa plateasca vreo despagubire in urma respingerii proiectului. Exista din. continuă pe B1

Victor Ponta: Exista licenta de exploatare la Rosia Montana

Victor Ponta a declarat, marti, ca la Rosia Montana exista licenta de exploatare si ca spera ca statul roman nu va fi nevoit sa plateasca vreo despagubire in urma respingerii proiectului. Exista din.

Ponta: Consecinta stoparii proiectului Rosia Montana - stergerea judetului Alba de pe harta economica

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca in situatia respingerii proiectului privind Rosia Montana consecinta negativa este stergerea judetului Alba de pe harta economica, arata sursele de presa.

Ponta: Consecinta stoparii proiectului Rosia Montana - stergerea judetului Alba de pe harta economica

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca in situatia respingerii proiectului privind Rosia Montana consecinta negativa este stergerea judetului Alba de pe harta economica, mentionand ca doreste ca.

Ponta, despre incheierea proiectului Rosia Montana: Probabil ca o sa platim toti si e corect sa spunem acest lucru

Proiectul Rosia Montana se transforma intr-un scandal politic de amploare. Cu putin timp inaintea sedintei in care urma sa se infiinteze o comisie speciala pentru analizarea proiectului, Crin Antonescu a.

Contre Crin Antonescu-Victor Ponta pe tema proiectului minier de la Rosia Montana: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres. Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati. Mai mult, disensiunea continua si la nivelul cabinetului, ministrul Mediului, Rovana Plumb, declarand in Comisia pentru administratie din Senat ca in cazul unei exploatari la Rosia Montana nu exista pericolul infiltrarii cianurilor in panza freatica.

Actiunile Gabriel Resources scad cu 69% pe bursa din Toronto dupa anuntul lui Ponta privind respingerea proiectului Rosia Montana

Actiunile Gabriel Resources erau in scadere cu 69% pe bursa din Toronto, dupa anuntul premierului Victor Ponta ca legea privind proiectul minier de la Rosia Montana va fi respinsa de catre Parlament.

A opta zi de proteste in Bucuresti: 10.000 de oameni au contestat in strada proiectul minier de la Rosia Montana (VIDEO)

Mobilizare generala in a 8-a zi de protest impotriva proiectului Rosia Montana! in Capitala, peste 10. 000 de manifestanti au blocat duminica seara traficul in intersectia din Piata Universitatii.

Dan Sova: Joi vom prezenta documentele care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvernul Romaniei

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, a declarat marti seara ca va prezenta joi toate documentele din 1997 incoace care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvern. Premierul Ponta precizase in cursul zilei ca exista o licenta de exploatare acordata in 1999 si ca mai multe detalii vor fi oferite miercuri de ministrul Dan Sova, care va face publice toate documentele legate de acest dosar.

Urmatorul nivel: ce vor liderii informali ai Pietei Universitatii dupa esecul anuntat de Ponta si Crin Antonescu al proiectului de la Rosia Montana. In vizor gazele de sist si interzicerea cianurilor

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru exploatare la Rosia Montana

Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana, Robert Cazanciuc infirmand astfel zvonurile aparute saptamana trecuta, potrivit carora avizul ministerului ar fi fost unul.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )