Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta il face evazionist pe Adrian Sirbu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta il face evazionist pe Adrian Sirbu

Adrian Sirbu pare sa se afle la originea sesizarii Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca, prin declaratiile publice din 6 octombrie), in cazul sechestrului asupra Lukoil, premierul Victor Ponta ar fi adus atingere independentei procurorului de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti in efectuarea urmaririi penale in dosarul Lukoil, o sesizare asupra careia CSM promite sa decida astazi. Dar Parchetul a reactionat, deja, afirmind falsitatea suspiciunii si adresind presei o rugaminte: Rugam pe aceasta cale presa sa posteze o atitudine obiectiva si echidistanta, astfel incat sa nu se incerce a se crea impresia ca demersurile organelor judiciare sunt susceptibile de a fi influentate. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale 2014. Varujan Vosganian, despre cum poate Iohannis sa castige lupta pentru Cotroceni:Victor Ponta si-a epuizat notorietatea

Senatorul PNL Varujan Vosganian, aflat intr-o vizita in Dambovita, a declarat joi, 9 octombrie, ca Klaus Iohannis ar putea sa castige alegerile prezidentiale 2014 in fata lui Victor Ponta, doar daca populatia se va mobiliza la urne si se vor aduna aproximativ 60% din cetatenii cu drept de vot. Mai mult, campania electorala pare sa ii fie benefica lui Iohannis, in opinia parlamentarului, pentru ca primul-ministru si-a epuizat notorietatea.

Santajul Lukoil: Portretul lui Victor Ponta in 10 tuse

L-am comparat cu alta ocazie pe Victor Ponta cu Dorian Gray, personajul lui Oscar Wilde care face pactul cu diavolul pentru a-si mentine frumusetea exterioara, imaginea publica in vreme ce intreaga sa coruptie si degradare interioara se reflecta intr-un portret bine ascuns.

Victor Ponta: Declaratiile lui Basescu despre un judecator, cel mai grav act al unui oficial roman in ultimii 25 de ani

Declaratia de joi a presedintelui Traian Basescu legata de un judecator reprezinta cel mai grav act la adresa justitiei din partea unui oficial roman in ultimii 25 de ani, considera premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Alocatiile pentru copii vor creste de anul acesta

Alocatiile pentru copii vor creste de anul acesta, a anuntat premierul Victor Ponta. Din 2015 si persoanele cu handicap ar putea primi mai multi bani. Premierul Victor Ponta si ministrul Muncii Rovana Plumb.

Generalul Stanculescu, la patru luni de la eliberare, la Academia Romana alaturi de Victor Ponta

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu a fost prezent luni, in Aula Academiei, alaturi de invitati ca premierul Victor Ponta sau Alteta Sa Regala Principele Radu, la un simpozion dedicat Regelui Carol I.

Victor Ponta, la Antena 3: Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor/ Propun trei dezbateri pentru turul doi

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la Sinteza zilei de pe Antena 3. Ponta a vorbit despre importanta functiei de presedinte si crede ca este cel mai bun si cel mai responsabil dintre candidati pentru fotoliul de la Cotroceni. Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor probabil. Propun trei dezbateri pentru turul doi ca sa vedem cine e mai bun pe pe politica externa, constitutie si economie. Trebuie sa participe la dezbateri si cei care vor fi viitori premieri pentru a se dezbate teme economice, a adaugat premierul.

Victor Ponta: Atacul lui Basescu arata ca e o persoana incapabila sa-si exercite functia

Premierul Victor Ponta considera ca atacul presedintelui Traian Basescu la adresa magistratilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum si indicatia referitoare la cati bani trebuie dati.

Victor Ponta: Atacul lui Basescu reflecta o persoana incapabila sa isi exercite functia

Premierul Victor Ponta a reactionat, joi, fata de conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care a abordat mai multe teme, printre care situatia de la Lukoil sau dosarul Microsoft.

Victor Ponta: Atacul lui Basescu reflecta o persoana incapabila sa isi exercite functia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a reactionat, joi, fata de conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care a abordat mai multe teme, printre care situatia de la Lukoil sau dosarul Microsoft.

Victor Ponta, de ziua lui Gica Popescu: Este un om care a facut multe lucruri bune pentru Romania

Premierul Victor Ponta i-a transmis, joi, La multi ani fostului jucator de fotbal Gica Popescu, cu ocazia implinirii varstei de 47 de ani. La multi ani, Gica Popescu! Este un om care a facut multe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )