Libnet.ro
UNICEF

16:01

Victor Ponta, la Antena 3: Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor/ Propun trei dezbateri pentru turul doi

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, la Antena 3: Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor/ Propun trei dezbateri pentru turul doi

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la Sinteza zilei de pe Antena 3. Ponta a vorbit despre importanta functiei de presedinte si crede ca este cel mai bun si cel mai responsabil dintre candidati pentru fotoliul de la Cotroceni. Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor probabil. Propun trei dezbateri pentru turul doi ca sa vedem cine e mai bun pe pe politica externa, constitutie si economie. Trebuie sa participe la dezbateri si cei care vor fi viitori premieri pentru a se dezbate teme economice, a adaugat premierul. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, nemultumit de sechestrul de la Lukoil: Procurorul nu cred ca e foarte interesat ca sunt 3.500 de angajati. Nu fugeau cu conductele in Rusia

Premierul Victor Ponta s-a aratat nemultumit de sechestrul impus de procurori in cazul prezumtivei evaziunii de 230 de milioane de euro de la Lukoil, afirmand ca acolo sunt 3. 500 de angajati care trebuie sa isi primeasca salariile iar actionarii nu fugeau cu conductele in Rusia.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Fata de contracandidati, eu pot spune ce am facut. Ceilalti ma pot critica doar

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, pentru a discuta despre cum au decurs primele zile de campanie electorala.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Sibiul e un oras care mi-a placut intotdeauna, nu am inteles niciodata de ce domnul Iohannis mereu vrea sa plece de aici

Premierul Victor Ponta a fost prezent sambata la Sibiu, in cea de-a doua zi de campanie pentru alegeri prezidentiale 2014. Ponta a vizitat Spitalul din Sibiu, dar si Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului.

Victor Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata, la Brasov, daca crede ca Traian Basescu are informatii privind o posibila schimbare a calitatii sale in dosarul Microsoft, seful Guvernului raspunzand: Presedintele nu mai are de mult informatii serioase si adaugand ca nu se simte amenintat. Intrebat in legatura cu acuzatiile aduse de seful statului la adresa sa in dosarul Microsoft, premierul Ponta a spus ca s-a obisnuit cu acuzatiile din partea lui Traian Basescu si ca el considera important sa vorbeasca despre ce va face daca va fi ales presedinte. De ce nu m-a acuzat pana acum Traian Basescu, mai e ceva? . ) Am invatat de la domnul Basescu ce sa nu fac daca ajung presedinte, a spus Ponta.

Victor Ponta = Victor Orban. Ce se mai poate face

Un inalt oficial american, Victoria Nuland, a lansat joi o critica fara precedent impotriva unor lideri politici din Europa Centrala care profita de avantajele de membri NATO si UE, care par sa fi uitat de valorile pe care se bazeaza aceste instutii. Aluziile la Viktor Orban, premierul Ungariei, si Victor Ponta, premierul Romaniei, sunt cat se poate de clare. O fraza ii este dedicata premierului Orban: Cum puteti sa dormiti dumneavoastra sub patura articolului 5 al NATO in timp ce vorbiti deschis despre democratie neliberala, teorie impinsa pana la ultranationalism; restrictionarea presei libere sau demonizarea societatii civile?.

Mircea Badea i-a adresat o intrebare lui Victor Ponta. Ce a raspuns premierul

Mircea Badea i-a adresat o intrebare premierului Victor Ponta, invitatul special al lui Mihai Gadea in editia de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei. intrebarea mea nu este de alegator, ci de cetatean al.

Reactia The Nova Group la declaratiile premierului Victor Ponta

The Nova Group Investments Romania isi exprima ingrijorarea fata de afirmatiile constante ale premierului Romaniei, Victor Ponta, referitoare la afacerile ilegale conduse de Dan Adamescu, facand referire in mod direct si repetat la compania Astra Asigurari, aflata in administrare speciala.

Dezbateri pe politica externa, constitutie si economie, propuse de Victor Ponta pentru turul doi al prezidentialelor

Presedintele PSD Victor Ponta a explicat, luni seara, ca va propune organizarea a cel putin trei dezbateri publice punctuale pentru turul doi al prezidentialelor. Acesta a propus printre teme politica externa,.

Victor Ponta, atac la procurorii care au dispus sechestru la Lukoil (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a atentionat, luni, pe procurorii care ancheteaza dosarul de evaziune fiscala de la Lukoil, spunand ca trebuie sa aiba grija de angajatii grupului petrolier. imi exprim speranta.

Angajatii si directorul general Petrotel-Lukoil ii cer lui Victor Ponta ajutor pentru deblocarea conturilor

Sindicatul si directorul general ai Petrotel-Lukoil ii solicita premierului Victor Ponta sprijin pentru continuarea activitatii si deblocarea conturilor companiei, spunand ca astfel pot fi platite salariile celor 2. 500 de angajati, pot fi achizitionate materiale si pot fi platiti furnizorii. Avand in vedere situatia creata prin descinderea din data de 2 octombrie 2014 efectuata de catre reprezentantii organelor de ancheta din Romaniaprocurori, ofiteri SRI, inspector din cadrul Directiei Generale a Vamilor, inspector de la directia Regionala Antifrauda etc. ) la SC Petrotel-Lukoil SA si alte patru societati de pe Platforma Teleajen, va rugam respectuos sa ne sprijiniti pentru asigurarea continuarii activitatii comerciale a societatii noastre, se arata in scrisoarea transmisa la Cancelaria prim-ministrului, in 3 octombrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )