Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta o felicita pe Simona Halep: Toata Romania se mandreste cu tine!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta o felicita pe Simona Halep: Toata Romania se mandreste cu tine!

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, duminica, pe jucatoarea de tenis Simona Halep, pentru castigarea turneului din Qatar, intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook. Bravo, Simona! Absolut fabulos!. continuă pe Antena3

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha: 6-2, 6-3 cu Angelique Kerber

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Doha competitie de categorie Premier 5), sportiva din Romania invingand-o in finala pe Angelique Kerber, din Germania. Finala a durat o ora si sase minute, Halep impunandu-se cu 6-2, 6-3. Este cel de-al saptelea turneu cucerit de Simona Halep in cariera. In urma acestui succes, Halep va urca pe locul 9 in clasamentul WTA. Simona Halep: Acum am o si mai mare incredere in mine, este cel mai important turneu pe care il castig.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep s-a calificat in finala dupa o evolutie entuziasmanta cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep favorita sapte) s-a calificat in finala turneului WTA de la Doha, sportiva din Romania invingand-o pe Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul doi. Halep s-a impus in doua seturi, scor 7-5, 6-2, dupa un meci care a durat o ora si 28 de minute.

Simona Halep merge in sferturi la Doha dupa o victorie cu Beck (zisa si Break)

Simona Halep a castigat joi seara un meci dificil la Doha, contra jucatoarei Anikka Beck. Parca un nume predestinat, Beck a reusit in meci sa faca doar break-uri, nu si-a convertit niciodata propriul serviciul in fata jucatoarei din Romania. La randul sau, Halep a trebuit sa faca break-uri pe banda rulanta, pana sa prinda schema spre finalul primului set.

VIDEO Victor Ponta a prezentat Rezultatele economice in anul 2013 si tintele pentru 2014-2015: Este o performanta extraordinara a Romaniei - crestere de 3,5%, mult peste estimarea initiala de 1,6%. / Indeplinim toate criteriile de convergenta nominala pe

Premierul Victor Ponta a prezentat vineri Rezultatele economice in anul 2013 - tintele pentru 2014-2015. Cel mai important lucru pentru un guvern e performanta economica. Este o performanta extraordinara a Romaniei - crestere de 3,5%, mult peste estimarea initiala de 1,6%, mult peste convingerea noastra a celor care ne gandim ca viata economica e cea mai mare provocare si mult peste media majoritatii tarilor europene, a afirmat primul ministru. Consider ca nu suntem prea ambitiosi sa pastram tendinta de crestere peste 3%, a spus Ponta cu referire la 2014-2015. El a mai afirmat ca Azi indeplinim toate criteriile de convergenta nominala pentru euro, insa In realitate, e vorba si de convergenta reala, capacitatea economiei de a indeplini conditiile de competitivitate. Daca pastram acest trend pozitiv, Romania isi poate atinge tinta de a fi membru integrat in 2019. Cele mai importante declaratii ale primului ministru, in articol.

Fostul detinut politic Octav Bjoza s-a intalnit cu Victor Ponta: Sunt convins ca se va rezolva ceva

Octav Bjoza, care a fost condamnat la 15 ani de munca silnica in timpul comunismului, s-a intalnit cu premierul Victor Ponta, caruia i-a explicat problemele pe care le au fostii detinuti politici. Categoric a.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Doha.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute, pe Annika Beck Germania), pozitia 55 in ierarhia mondiala. In sferturi de finala, Simona Halep o va intalni pe Sara Errani Italia), a patra favorita a .

Simona Halep a castigat turneul de tenis din Qatar

Simona Halep a continuat evolutiile excelente la Doha si s-a impus in finala turneului dotat cu premii de peste 2 milioane de dolari. Halep, cap de serie numarul sapte, a invins-o in ultimul act pe nemtoaica.

Simona Halep a castigat turneul de la Doha si un cec de 440.000 de dolari

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 mondial, a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar). Halep a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa o ora si sase minute de joc, pe.

LIVETEXT Simona Halep lupta sa devina printesa Qatarului. Angelique Kerber ii sta in cale la Doha

Simona Halep va juca finala de la Doha impotriva Angeliquei Kerber din Germania. Daca se va impune in Qatar, romanca va mai urca un loc in clasamentul WTA. Urmariti pe www. adevarul. ro, in format livetext, confruntarea dintre Halep si Kerber.

Simona Halep, campioana la Doha. Primele declaratii ale romancei.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a castigat, duminica, turneul de la Doha Qatar), inregistrand al saptelea sa succes in circuitul WTA si primul la o competitie de categorie Premier 5. Halep a invins-o in finala, cu scorul de 6-2, 6-3, dupa o ora si sase minute de joc, pe sportiva germana Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. A fost o saptamana uau pentru mine. O felicit pe Angelique, este o jucatoare foarte buna. Acum am mai multa incredere in mine, e cel mai mare turneu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )