Libnet.ro
UNICEF

09:15

Victor Ponta: Grindeanu sustine o Europa unita care nu mai exista; Iohannis voteaza cum vine faxul de la Berlin

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Grindeanu sustine o Europa unita care nu mai exista; Iohannis voteaza cum vine faxul de la Berlin

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, la Parlament, ca prim-ministrul Sorin Grindeanu sustine o Europa unita care nu mai exista, in timp ce presedintele Klaus Iohannis voteaza cum vine faxul de la Berlin, iar Romania pierde timp stand in genunchi. continuă pe Adevărul

Deputatul PSD Victor Ponta: Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune domnul Dragnea

Fostul premier si actual deputat social-democrat, Victor Ponta, a declarat, duminica, la un post de televiziune, ca seful Executivului, Sorin Grindeanu, ii cere sfaturi, dar face in continuare ce spune liderul social-democratilor, Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu: Victor Ponta trebuie sa ramana in PSD. Eu cred ca asa se va si intampla (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit miercuri despre declaratia lui Victor Ponta, conform careia intentioneaza sa ii trimita o demisie in alb din PSD lui Liviu Dragnea. Grindeanu a spus ca el co.

NEWS ALERT. Victor Ponta, demisie in alb din PSD. Tensiunile dintre fostul premier si Liviu Dragnea s-au accentuat in ultima perioada. Reactia sefului PSD si a premierului Grindeanu

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, miercuri dimineata, ca isi va depune demisia in alb din PSD, formatiune in care a detinut functia de presedinte, inainte ca postul sa fie preluat de Liviu Dragnea.

Premierul Grindeanu, dupa ce Victor Ponta si-a anuntat demisia in alb: Trebuie sa ramana in PSD si cred ca asa se va intampla

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, ca Victor Ponta trebuie sa ramana in PSD, dupa ce fostul sef al Executivului a anuntat ca isi va depune demisia in alb.

Domnul Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune domnul Dragnea. Victor Ponta, noi declaratii care sa aprinda spiritele in PSD: Nu va fi niciun mare proiect de investitii facut

Victor Ponta continua seria de declaratii dure la adresa conducerii PSD si a guvernului. intrebat intr-o emisiune televizata daca actualul premier se consulta cu el, acesta a venit cu o replica.

Victor Ponta: Sorin Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune Liviu Dragnea

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat duminica seara, la Romania TV, ca premierul Sorin Grindeanu se sfatuieste cu el, dar face in continuare ce spune liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, afirmand ulterior ca este o gluma, dar adevarurile se spun in gluma, relateaza News. ro.

Victor Ponta: Sorin Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune Liviu Dragnea

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat duminica seara, la Romania TV, ca premierul Sorin Grindeanu se sfatuieste cu el, dar face in continuare ce spune liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, afirmand ulterior ca este o gluma, dar adevarurile se spun in gluma.

Fostul premier Victor Ponta: Nu ma inteleg cu domnul Dragnea, dar asta e strict problema mea personala

Deputatul social-democrat Victor Ponta a criticat, la un post de televiziune, masurile sociale anuntate de anumiti ministri din Cabinetul Grindeanu, mentionand ca nu putem sa impartim ceva ce inca nu avem.

Tariceanu, despre Victor Ponta: Prezenta sa in politica este utila; nu imi este indiferent viitorul carierei politice a acestuia

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat miercuri, la Parlament, ca prezenta lui Victor Ponta in politica este utila, iar lui nu ii este indiferent viitorul carierei politice a fostului premier, pentru ca nu vrea sa asistam la o slabire a fortelor politice care isi doresc o Romanie mai buna, mai libera si mai democratica, conform News. ro.

Victor Ponta si-a dat demisia in alb din PSD: Nu mai am nicio relatie cu Liviu Drganea

Fostul premier Victor Ponta a anuntat ca i-a trimis lui Liviu Dragnea, presedintele PSD, o demisie in alb. intrebat daca mai exista o relatie de colaborare sau de prietenie intre el si Liviu Drganea, Ponta a raspuns: Nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )