Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul PSD Victor Ponta: Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune domnul Dragnea

România Liberă România Liberă,
Deputatul PSD Victor Ponta: Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune domnul Dragnea

Fostul premier si actual deputat social-democrat, Victor Ponta, a declarat, duminica, la un post de televiziune, ca seful Executivului, Sorin Grindeanu, ii cere sfaturi, dar face in continuare ce spune liderul social-democratilor, Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Sorin Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune Liviu Dragnea

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat duminica seara, la Romania TV, ca premierul Sorin Grindeanu se sfatuieste cu el, dar face in continuare ce spune liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, afirmand ulterior ca este o gluma, dar adevarurile se spun in gluma, relateaza News. ro.

Victor Ponta: Sorin Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune Liviu Dragnea

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat duminica seara, la Romania TV, ca premierul Sorin Grindeanu se sfatuieste cu el, dar face in continuare ce spune liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, afirmand ulterior ca este o gluma, dar adevarurile se spun in gluma.

Domnul Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune domnul Dragnea. Victor Ponta, noi declaratii care sa aprinda spiritele in PSD: Nu va fi niciun mare proiect de investitii facut

Victor Ponta continua seria de declaratii dure la adresa conducerii PSD si a guvernului. intrebat intr-o emisiune televizata daca actualul premier se consulta cu el, acesta a venit cu o replica.

Surse: Premierul Sorin Grindeanu se consulta frecvent cu Victor Ponta

Premierul Sorin Grindeanu are frecvent discutii cu Victor Ponta, ultima dintre ele avand loc chiar marti, au declarat, pentru News. ro, surse apropiate prim-ministrului.

Lia Olguta Vasilescu il pune la punct pe Victor Ponta: Sa fie un lider al PSD, nu un analist politic. Nu-l mai intreaba nimeni pentru ca nu mai vine la sedinte

Victor Ponta si Lia Olguta Vasilescu pareau sa aiba o relatia apropriata in ultimii ani, dar in ultima perioada cei doi au avut cateva schimburi de replici mai agresive, ministra Muncii.

Tudor Ciuhodaru LOVESTE din nou! Dupa proiectul care INTERZICEA protestele, deputatul PSD vrea ca BUGETARII sa primeasca banii taiati de Guvernul Boc

Deputatul PSD Tudor Ciuhodaru vine cu o noua propunere de lege, si anume, ca bugetarii sa primeasca banii taiati de Guvernul Boc, dupa ce in urma cu cateva zile tot el a venit cu ideea unei legi care.

Dl. Victor Ponta- o pierdere fara importanta

Dl. Victor Ponta a revenit in actualitate in zilele in care se faceau jocurile in vederea desemnarii persoanei ce urma sa ii ia locul demisionarului cu sila Florin Iordache in fruntea Ministerului Justitiei.

Victor Ponta, despre pedeapsa pe care o cere DNA pentru Elena Udrea: Putea sa omoare linistita trei oameni

Fostul premier Victor Ponta i-a luat apararea Elenei Udrea, dupa ce jurnalista Ionela Arcanu a scris, pe Facebook, ca DNA vrea ca fostul ministru PDL sa stea 21 de ani dupa gratii, in dosarul Gala Bute. Totusi, indiferent cat de dura va fi sentinta, Udrea nu va fi condamnata la 21 de ani, intrucat aceasta pedeapsa este pur teoretica: reprezinta suma maxima a pedepselor pe care le-ar putea primi Udrea pentru toate faptele din dosarul Gala Bute.

Liviu Dragnea a gasit metoda de a scapa de Victor Ponta: Fostul premier va fi trimis sa reprezinte Romania la Adunarea Parlamentara a OSCE (VIDEO)

Liviu Dragnea scapa de Victor Ponta. Fostul premier va reprezenta Romania in calitate de presedinte al Adunarii Parlamentare a OSCE. Numirea vine pe fondul tensiunilor evidente dintre Dragnea si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )