Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta i-a trimis premierului francez o scrisoare in urma atentatului de la Charlie Hebdo

B1 B1,
Victor Ponta i-a trimis premierului francez o scrisoare in urma atentatului de la Charlie Hebdo

Premierul Victor Ponta i-a trimis, pomologului sau francez,ManuelValls, o scrisoare prin care transmite condoleante in urma atentatului terorist de la ziarul de satira Charlie Hebdo. Cu o profunda. continuă pe B1

Victor Ponta i-a scris premierului francez dupa atacul de la Paris: Romania condamna terorismul si violenta

Premierul Ponta i-a transmis omologului francez, Manuel Valls, o scrisoare in care arata ca a aflat cu profunda indignare si tristete de atacul de la Paris si asigura ca Romania condamna cu fermitate.

Victor Ponta, mesaj de condoleante la Ambasada Frantei: Suntem solidari cu familiile victimelor de la Paris (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a discutat, joi, dimineata, cu ambasadorul francez la Bucuresti, caruia i-a transmis condoleante si tot sprijinul Guvernului roman dupa atentatul de miercuri de la Paris, soldat cu 12.

Premierul Victor Ponta, mesaj de condoleante, in urma atacului de la Charlie Hebdo

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante in urma atacului armat de la sediul ziarului francez Charlie Hebdo. Sunt profund socat de stirea atentatului din Paris. Transmitem condoleante familiilor.

Victor Ponta cere Ministerului de Finante sa finalizeze propunerea de Cod Fiscal pana in 15 februarie

Premierul Victor Ponta a cerut Ministerului de Finante sa finalizeze pana in data de 15 februarie propunerile de Cod Fiscal si de Cod de Procedura Fiscala, urmand ca aceastea sa intre in dezbatere publica. Potrivit calendarului premierului, cele doua proiecte legislative ar urma sa sa ajunga in 15 martie in Parlament pentru dezbatere si adoptare.

DOCUMENT EXCLUSIV. Baroul Bucuresti: Victor Ponta a devenit avocat pe baza titlului de doctor. Premierul ar putea returna banii incasati. Vezi celelalte efecte

Victor Ponta a devenit avocat fara concurs, pe baza titlului de doctor, se arata intr-un raspuns oficial al Baroului Bucuresti, trimis RL. in aceste conditii, persoanele reprezentate de actualul premier in procese i-ar putea cere acestuia compensatii financiare, daca se vor considera prejudiciate. O alta problema ridicata este aceea daca Ponta ar putea fi reprimit in barou, dupa ce-si termina cariera politica.

Victor Ponta, despre taxarea de catre ANAF a 11.000 copii: Vreau sa stiu pe cine sanctionam si cum facem ca in viitor sa nu se mai intample asemenea prostii

Premierul Victor Ponta a cerut destelenirea inadvertenelor din legislatia fiscala, in conditiile in care mii de copii din judetele Arges si Alba au primit de la ANAF instiintari sa achite contributiile la asigurarile de sanatate. Sunt prioritare debirocratizarea si destelenirea inadvertentelor, ca sa nu spun prostiilor din legislatie. Imi cer scuze si imi pare rau cand am vazut ca s-a trimis la copii sa plateasca taxe pentru alocatie, a spus Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Victor Ponta fuge de alegerile partiale

Mai multe mandate de presedinti de consilii judetene, primari sau parlamentari au fost vacantate in ultimele sase luni de zile, dar Executivul condus de Victor Ponta nu se grabeste sa ii cheme pe alegatori la urne. Decizia este intarziata pe fondul scaderii PSD in sondajele de opinie, dupa infrangerea lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale.

Georghe Tanasoiu, retras de Victor Ponta din postul de secretar general al Secretariatului Revolutionarilor

Georghe Tanasoiu a fost retras de catre premierul Victor Ponta din postul de secretar general al Secretariatului de Stat pentru Revolutionari, post pe care acesta il preluase temporar, prin detasare, in luna octombrie a anului trecut, informeaza Mediafax. Decizia prin care este dispusa incetarea exercitarii acestei functii a fost semnata miercuri de premierul Ponta.

Victor Ponta cere ministrilor sa discute cu reprezentantii companiilor petroliere: Pretul petrolului a scazut peste tot in lume, numai la noi nu scade

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului transporturilor si ministrului finantelor sa aiba o discutie normala si institutionala cu reprezentantii companiilor petroliere din Romania, in conditiile in care pretul petrolului a scazut peste tot in lume, numai la noi nu scade. Toate taxele sunt ca in 2014, pretul petrolului a scazut peste tot in lume, numai la noi nu scade. Sigur, pretul la pompa nu e facut la Guvern, dar sunt convins ca o discutie serioasa cu companiile ne va ajuta sa ajungem la un pret corect si rezonabil, a precizat Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Victor Ponta il inteapa pe Traian Basescu, chiar si dupa ce acesta si-a incheiat mandatul

Premierul Victor Ponta a lansat marti o ironie la adresa lui Traian Basescu, chiar si dupa ce acesta si-a incheiat mandatul la conducerea tarii. In cadrul unei ceremonii sobre, de investire a noului sef Statului Major General, premierul Ponta nu s-a abtinut si l-a intepat pe fostul presedinte.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )