Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victor Ponta, mesaj de condoleante la Ambasada Frantei: Suntem solidari cu familiile victimelor de la Paris (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj de condoleante la Ambasada Frantei: Suntem solidari cu familiile victimelor de la Paris (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a discutat, joi, dimineata, cu ambasadorul francez la Bucuresti, caruia i-a transmis condoleante si tot sprijinul Guvernului roman dupa atentatul de miercuri de la Paris, soldat cu 12. continuă pe B1

Victor Ponta merge la ambasada Frantei de la Bucuresti

Victor Ponta, premierul Romaniei, va merge, miercuri, la ora 12:30 la ambasada Frantei din Bucuresti pentru a semna in cartea de condoleante, in urma atacului de la Paris. stire in curs de actualizare .

Premierul Victor Ponta, mesaj de condoleante, in urma atacului de la Charlie Hebdo

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante in urma atacului armat de la sediul ziarului francez Charlie Hebdo. Sunt profund socat de stirea atentatului din Paris. Transmitem condoleante familiilor.

Ponta a semnat in cartea de condoleante de la Ambasada Frantei. Condamn cu fermitate toate actele de terorism

Premierul Victor Ponta a semnat joi in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in memoria victimelor atentatului de la sediul publicatiei Charlie Hebdo.

Victor Ponta a semnat cartea de condoleante deschisa la Ambasada Frantei in urma atentatului de la Charlie Hebdo

Primul ministru Victor Ponta a venit la ambasada Frantei din Bucuresti pentru a semna in cartea de condoleante, in urma atacului de la Paris. Premierul a precizat ca a dorit sa transmita solidaritatea, dar si.

Klaus Iohannis, in cartea de condoleante de la Ambasada Frantei: Romania condamna ferm acest act terorist

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, joi, in cartea de condoleante de la Ambasada Republicii Franceze, in urma atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo, in mesajul scris aratand ca Romania.

Iohannis, in cartea de condoleante de la Ambasada Frantei: Romania condamna ferm acest act terorist

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, joi, in cartea de condoleante de la Ambasada Republicii Franceze, in urma atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo, in mesajul scris aratand ca Romania condamna ferm acest act.

Ponta, mesaj pe Twitter in franceza: Sunt profund socat de atentatul de la Paris

Premierul Victor Ponta a postat pe Twitter, in limba franceza, un mesaj in care arata ca este profund socat de informatia privind atentatul de la Paris si transmite condoleante pentru familiile victimelor si.

Victor Ponta i-a trimis premierului francez o scrisoare in urma atentatului de la Charlie Hebdo

Premierul Victor Ponta i-a trimis, pomologului sau francez,ManuelValls, o scrisoare prin care transmite condoleante in urma atentatului terorist de la ziarul de satira Charlie Hebdo. Cu o profunda.

jesuischarlie. Doliu, flori si lumanari la ambasada Frantei din Bucuresti

Romanii si-au exprimat solidaritatea cu ziaristii de la saptamanalul de satira francez Charlie Hebdo dupa atacul terorist de ieri. Zeci de oameni au venit la ambasada Frantei din Bucuresticu flori si.

Victor Ponta il lauda pe Klaus Iohannis dupa ce presedintele a propus ca Procurorul general sa fie membru CSAT

Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter in care spune ca va sprijini propunerea lui Klaus Iohannis ca intre membrii CSAT sa se regaseasca si procurorul general. Cred ca este o idee corecta / si initiativa legislativa pt CSM ICCJ si PG - voi sprijini aceste propuneri, a scris premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )