Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta: Imi asum OUG privind primarii, trebuie sa facem dreptate. Perioada de migratie a crescut la 45 de zile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Imi asum OUG privind primarii, trebuie sa facem dreptate. Perioada de migratie a crescut la 45 de zile

Victor Ponta a spus la inceputul sedintei Guvernului ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate. Premierul a precizat ca termenul in care alesii locali isi pot alege partidul va fi de 45 de zile. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: imi asum OUG privind migratia primarilor. Termenul va fi 45 de zile, nu de 10 zile

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei Guvernului, ca isi asuma OUG privind migratia primarilor, pentru ca trebuie facuta dreptate, el precizand si ca termenul in care alesii.

VIDEO Victor Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Trebuie sa facem dreptate pentru alesi. Marim termenul. De la 10 zile la 45 de zile.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi la mitingul ACL din Piata Victoriei,ca adoptarea OUG privind migratia primarilor avantajeaza PSD la prezidentiale, precizand ca e o bataie de joc fata de votul dat la alegerile locale, unde s-a ales pe criterii politice si nu de frizura.

Ordonanta migratiei primarilor, ADOPTATA de Guvern. Ponta: imi asum OUG. Termenul va fi 45 de zile, nu de 10 zile

Update 13. 07 - Ordinanta care permite migratia alesilor locali pentru 45 de zile fara ca acestia sa-si piarda mandatul a fost adoptata, joi, de Guvern. Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul.

Victor Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Trebuie sa facem dreptate pentru alesi. Marim termenul. De la 10 zile la 45 de zile.

Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Vreau sa se faca putina dreptate, au candidat cu USL si acum sunt cu Blaga si Iohannis

Premierul Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei extraordinare de Guvern, ca isi asuma ordonanta de urgenta privind migratia primarilor, precizand ca isi doreste sa faca dreptate in randul.

Ponta: imi asum ordonanta cu alesii locali. Vreau sa se faca putina dreptate, au candidat cu USL si acum sunt cu Blaga si Iohannis (VIDEO)

Premierul Ponta a declarat, joi, la inceputul sedintei extraordinare de Guvern, ca isi asuma ordonanta de urgenta privind migratia primarilor, precizand ca isi doreste sa faca dreptate in randul.

PDL va sesiza Comisia de la Venetia in legatura cu OUG privind primarii

PDL va sesiza Comisia de la Venetia in legatura cu ordonanta privind migrarea primarilor, pentru a semnala derapajul PSD si al Guvernului Ponta de la normele democratice, a declarat, ieri, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu.

Ambasada SUA: Suntem ingrijorati de momentul ales pentru adoptarea OUG privind primarii

Ambasada SUA se declara ingrijorata in legatura cu momentul ales de Guvern pentru adoptarea ordonantei de urgenta care va permite alesilor locali ca in termen de zece zile sa isi poata alege partidul din care fac parte fara a-si pierde mandatul, se arata intr-o declaratie a Ambasadei SUA remisa azi redactiei.

Surse: Guvernul se reuneste joi pentru a adopta ordonante de urgenta, inclusiv OUG privind primarii

Guvernul se va reuni joi in sedinta pentru adoptarea mai multor ordonante de urgenta, printre care si cea prin care alesii locali au posibilitatea, timp de doua saptamani, sa isi aleaga partidul fara.

Guvernul ar putea discuta miercuri OUG privind primarii si alegerea partidului

Guvernul ar putea discuta in sedinta de miercuri ordonanta de urgenta prin care alesii locali vor avea posibilitatea, timp de doua saptamani, sa isi aleaga partidul fara sa isi mai piarda mandatul.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )