Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Ponta, la inaugurarea Podului Calafat-Vidin: Va fi dat in functiune cel tarziu in mai 2013

B1 B1,
Victor Ponta, la inaugurarea Podului Calafat-Vidin: Va fi dat in functiune cel tarziu in mai 2013

Romania a finalizat lucrarile la podul Calafat-Vidin, desi Bulgaria sustine contrariul pentru a justifica intarzierea executarii lucrarilor care ii revin. Premierul Victor Ponta sustine ca este la moda. continuă pe B1

Inaugurarea Podului Calafat-Vidin s-a transformat intr-o vizita de lucru. Investitia va fi finalizata la anul in luna mai

Victor Ponta a declarat ca de fapt nu s-a inaugurat nimic astazi, dar este pentru prima data dupa 12 ani cand s-a putut trece peste pod.

Victor Ponta: Nu cred ca trebuie sa mai crestem TVA-ul. Cred ca trebuie sa ajunga din nou la 19%, pana in 2016

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat miercuri, la inaugurarea Podului Calafat-Vidin, ca nu este nevoie ca Romania mai creasca TVA-ul, ba chiar a mentionat ca ar trebui redus trepat pana la.

Victor Ponta, despre avertizarile FMI: Deprecierea leului este un scenariu indepartat

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a comentat miercuri, la inaugurarea podului Calafat-Vidin, avertismentele venite de la FMI cu privire la o eventuala intensificare a crizei din zona euro, care ar duce la o.

Podul dintre Romania si Bulgaria de la Calafat-Vidin va fi deschis in primavara anului viitor. Ponta: Romanii au construit Podul lui Traian intr-un an, o semnatura la Calafat-Vidin s-a dat in doi ani

Podul dintre localitatile Calafat-Vidin, care va lega Romania de Bulgaria, va fi deschis in primavara anului viitor, dupa ce vor fi clarificate si detaliile legate de compania care va administra aceasta constructie, a anuntat premierul bulgar, Boiko Borisov, citat de agentia Mediafax.

Boiko Borisov: Podul de pe Dunare Calafat-Vidin va fi dat in exploatare in primavara anului ...

Podul de pe Dunare Calafat-Vidin care leaga Romania si Bulgaria urmeaza sa fie dat in exploatare in primavara anului viitor, a declarat miercuri premierul bulgar, Boiko Borisov, potrivit Agerpres. El a facut aceasta afirmatie intr-o conferinta de presa comuna cu premierul roman Victor Ponta, dupa ce a survolat cu elicopterul zona in care este construit podul. Zburand cu elicopterul am putut vedea infrastructura adiacenta de pe ambele maluri ale Dunarii. Se construieste foarte intens. Ramane .

Ponta: Romania e gata cu Podul Calafat-Vidin, Bulgaria zice contrariul.

Romania a finalizat lucrarile la podul Calafat-Vidin desi Bulgaria sustine contrariul pentru a justifica intarzierea executarii lucrarilor care ii revin, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand ca este la moda sa dai vina pe altcineva, potrivit Mediafax. Podul cel putin in partea romaneasca inteleg ca lucrarile sunt finalizate, mai trebuie finalizate cele din zona Bulgariei, dar, vedeti, aici totdeauna e partea cu comunicarea, ei cica nu termina din cauza noastra, i-a spus Ponta .

Ponta: Romania e gata cu Podul Calafat-Vidin. Bulgaria sustine contrariul pentru ca e la moda sa acuzi pe altcineva

Romania a finalizat lucrarile la podul Calafat-Vidin desi Bulgaria sustine contrariul pentru a justifica intarzierea executarii lucrarilor care ii revin, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand ca este la.

Podul Calafat-Vidin va fi inaugurat maine

Podul Calafat-Vidin va fi inaugurat maine, in prezenta primul-ministrului Victor Ponta si a omologului sau bulgar, Boyko Borisov, relateaza sursele de presa.

Costul constructiei podului Calafat-Vidin este estimat la circa 273 de milioane de euro

Ponta si premierul Bulgariei inaugureaza podul Calafat-Vidin

Primul-ministruVictor Ponta va efectua maine o vizita de lucru la podul peste Dunare Calafat-Vidin unde se va intalni cu omologul sau bulgar, Boyko Borisov, comisasrul european pentru politica regionala, Johannes Hahn si ministrul transporturilor, Ovidiu Silaghi, pentru a inaugura podul conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )