Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, in intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia: Niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta, in intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia: Niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol

Premierul Victor Ponta a sustinut luni, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, ca niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol in Romania. continuă pe Hotnews

Premierul Victor Ponta se va intalni cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat luni ca se va intalni in cursul zilei cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, fara a da insa detalii in privinta agendei discutiilor. Da, o sa ma va.

Ponta, catre reprezentantii Comisiei de la Venetia: Statul de drept NU a fost in PERICOL ...

Premierul Victor Ponta a declarat, in discutia cu reprezentantii Cormisiei de la Venetia, ca statul de drept nu a fost niciodata, in ultimele luni, in pericol in Romania. Citeste si: Ponta: In mod SIGUR MA VAD si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei UPDATE Reprezentantii Comisiei de la Venetia, la CCR. Zegrean: Nu au venit sa modifice ce am facut noi In continuare, prim-ministrul a .

Crin Antonescu s-a intalnit cu membrii Comisiei de la Venetia

Presedintele Senatului s-a intalnit, luni dupa-amiaza, la Senat, cu membrii Comisiei de la Venetia. La sedinta a participat si senatorul Ioan Ghise. Antonescu a motivat prezenta lui Ghise prin interesul a.

Victor Ponta: In mod sigur ma voi intalni si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca in mod sigur se va intalni si el, in cursul zilei, cu reprezentantii Comisiei de la Vanetia. Intrebat daca are stabilita o intalnire cu expertii Comisiei de la Venetia, Ponta a raspuns: Da, o sa ma vad si eu cu ei in cursul zilei de azi, o sa ma uit in agenda si va spun, dar in mod sigur ma vad si eu.

Victor Ponta, catre Comisia de la Venetia: Statul de drept nu a fost in pericol in ultimele luni, in Romania

Premierul Victor Ponta a sustinut in cadrul discutiei cu reprezentantii Comisiei de la Venetia ca statul de drept nu a fost in pericol in Romania in ultimele luni, precizand ca Guvernul vrea sa.

Victor Ponta: Am semnat autodenuntul pentru DNA impreuna cu membrii BPN

Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, sare in apararea lui Liviu Dragnea, anchetat de procurori in dosarul referendumului. Ponta vrea sa fie cercetat pentru faptul ca a votat la referendum si.

Ponta: Toti membrii BPN ai PSD au stiut de sistemul electronic de numaratoare paralela.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca toti membrii BPN al PSD au stiut de sistemul electronic de numaratoare paralela folosit la referendum si, mai mult, i-au solicitat si l-au incurajat pe secretarul general Liviu Dragnea sa aiba un astfel de sistem, potrivit Mediafax. Citeste siAntonescu, despre autodenunt: Ne-a descurajat Kovesi, il rugam pe Blaga sa ne faca plangere penala Ponta: In aceasta saptamana se incheie negocierile pe colegii, Consiliul Extraordinar National valideaza .

Victor Ponta pentru Die Presse: Barroso a actionat corect. Basescu a avut un PR excelent in strainatate, al nostru a fost foarte slab

Primul ministru Victor Ponta a apreciat ca atitudinea presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, fata de situatia din Romania din timpul si dupa referendum a fost una corecta si echilibrata, si.

Victor Ponta pentru Die Presse: Atitudinea lui Barroso a fost una corecta si echilibrata. Basescu a avut un PR excelent in strainatate, al nostru a fost foarte slab

Premierul Victor Ponta declara intr-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse si citat de Jurnalul National, ca rezultatul referendumului din 29 iulie a fost influentat de PR-ul excelent pe care l-au avut Traian Basescu si prietenii lui in strainatate: Au inteles ca pe plan intern nu au nici o sansa, astfel au inceput sa faca atmosfera in strainatate si le-a reusit. Cu toate acestea, Ponta a apreciat ca atitudinea presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a fost una corecta si echilibrata, dar s-a aratat in schimb deranjat de reactia comisarului european pe justitie, Viviane Reding, pe tema aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Victor Ponta despre revizuirea Constitutiei: Imi doresc un presedinte care sa reprezinte tara si sa lase guvernarea in sarcina Guvernului/ Vezi reactia liberalilor

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse ca, in viziunea sa, Constitutia trebue modificata in 2013 iar Romania ar trebui sa aiba un presedinte care sa se limiteze doar la a reprezenta tara. Ponta isi doreste un presedinte cu atributii restranse care sa lase guvernarea in sarcina Guvernului. De partea cealalta liberalii sunt de acord cu necesitatea revizuirii Constitutiei in 2013 dar, sustin ca nu exista pana in prezent un proiect dezbatut in interiorul USL. Pana la 1 ianuarie 2013 fiecare este liber sa-si spuna opinia in ceea ce priveste cum ar trebui sa arate Constitutia, a declarat pentru Hotnews. ro, Eugen Nicolescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )