Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premierul Victor Ponta se va intalni cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Antena3 Antena3,
Premierul Victor Ponta se va intalni cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Premierul Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat luni ca se va intalni in cursul zilei cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, fara a da insa detalii in privinta agendei discutiilor. Da, o sa ma va. continuă pe Antena3

Victor Ponta: In mod sigur ma voi intalni si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca in mod sigur se va intalni si el, in cursul zilei, cu reprezentantii Comisiei de la Vanetia. Intrebat daca are stabilita o intalnire cu expertii Comisiei de la Venetia, Ponta a raspuns: Da, o sa ma vad si eu cu ei in cursul zilei de azi, o sa ma uit in agenda si va spun, dar in mod sigur ma vad si eu.

Ponta, catre reprezentantii Comisiei de la Venetia: Statul de drept NU a fost in PERICOL ...

Premierul Victor Ponta a declarat, in discutia cu reprezentantii Cormisiei de la Venetia, ca statul de drept nu a fost niciodata, in ultimele luni, in pericol in Romania. Citeste si: Ponta: In mod SIGUR MA VAD si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei UPDATE Reprezentantii Comisiei de la Venetia, la CCR. Zegrean: Nu au venit sa modifice ce am facut noi In continuare, prim-ministrul a .

Victor Ponta, in intalnirea cu membrii Comisiei de la Venetia: Niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol

Premierul Victor Ponta a sustinut luni, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, ca niciodata, in ultimele luni, statul de drept nu a fost in pericol in Romania.

Premierul Victor Ponta participa la o sedinta a liderilor USL, in biroul de la Senat al lui Crin Antonescu

Mai multi lideri ai USL, printre care copresedintii Uniunii, Crin Antonescu si Victor Ponta, s-au reunit, luni dupa-amiaza, in biroul presedintelui Senatului, informeaza Agerpres. Antonescu a precizat la.

Traian Basescu se va intalni cu Jose Manuel Barroso pe 14 septembrie. Si premierul Victor Ponta ar urma sa se intalneasca cu presedintele CE pe 17 septembrie

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso urmeaza sa se intalneasca cu presedintele Traian Basescu pe data de 14 septembrie, cel mai probabil, la Bruxelles, informeaza Mediafax. intalnirea celor doi.

Ponta: in mod SIGUR MA VAD si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in mod sigur se va intalni si el, in cursul zilei, cu reprezentantii Comisiei de la Vanetia, relateaza Mediafax. Citeste si: Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei UPDATE Reprezentantii Comisiei de la Venetia, la CCR. Zegrean: Nu au venit sa modifice ce am facut noi Intrebat daca are stabilita o intalnire cu expertii Comisiei de la Venetia, Ponta a raspuns: Da, o sa ma vad si eu cu ei in .

Victor Ponta, catre Comisia de la Venetia: Statul de drept nu a fost in pericol in ultimele luni, in Romania

Premierul Victor Ponta a sustinut in cadrul discutiei cu reprezentantii Comisiei de la Venetia ca statul de drept nu a fost in pericol in Romania in ultimele luni, precizand ca Guvernul vrea sa.

Victor Ponta pentru Die Presse: Atitudinea lui Barroso a fost una corecta si echilibrata. Basescu a avut un PR excelent in strainatate, al nostru a fost foarte slab

Premierul Victor Ponta declara intr-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse si citat de Jurnalul National, ca rezultatul referendumului din 29 iulie a fost influentat de PR-ul excelent pe care l-au avut Traian Basescu si prietenii lui in strainatate: Au inteles ca pe plan intern nu au nici o sansa, astfel au inceput sa faca atmosfera in strainatate si le-a reusit. Cu toate acestea, Ponta a apreciat ca atitudinea presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a fost una corecta si echilibrata, dar s-a aratat in schimb deranjat de reactia comisarului european pe justitie, Viviane Reding, pe tema aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

Presedintele PPE il invita pe Victor Ponta la Strasbourg, la dezbaterea situatiei politice din Romania

Presedintele grupului popular din Parlamentul European a trimis o invitatie catre premierul Victor Ponta la dezbaterea despre situatia politica din Romania ce va avea loc miercuri, 12 septembrie, in cadrul.

Victor Ponta vrea sa se autodenunte la DNA

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca va scrie o scrisoare de autodenuntare catre Directia Nationala Anticoruptie pentru ca, spune el, a indemnat oamenii sa mearga la vot, la referendumul din 29 iulie, transmit sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )