Libnet.ro
UNICEF

09:15

Victor Ponta se intoarce la Palatul Victoria. Fostul premier va face declaratii, la sediul Guvernului

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta se intoarce la Palatul Victoria. Fostul premier va face declaratii, la sediul Guvernului

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, va face, vineri, la ora 20. 30, declaratii de presa, la Palatul Victoria, dupa ce a fost numit de premierul Sorin Grindeanu in functia de secretar general al Guvernului. Stire in curs de ac . continuă pe România Liberă

LIVE VIDEO TEXT Victor Ponta, declaratii la Palatul Victoria, de la 20:30

Victor Ponta, care a fost numit vineri secretar general al Guvernului, va sustine vineri o conferinta de presa la Palatul Victoria, incepand cu ora 20:30.

VIDEO Victor Ponta, prima conferinta dupa ce a revenit la Guvern: Sorin Grindeanu a trecut un test mafiot, aproape: amenintari personale, dezvaluiri personale sau tentative de mituire / Ministrii care nu vin la serviciu risca sa raspunda civil si penal s

Victor Ponta, proaspat numit in functia de secretar general al Guvernului, a declarat vineri seara ca premierul Sorin Grindeanu a trecut un test mafiot aproape in ultimele trei zile, cu amenintari personale, asa zise dezvaluiri personale sau tentative de mituire cu functii banoase.

Victor Ponta se intoarce la Palatul Victoria: Voi ocupa in mod temporar aceasta functie

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, va face, vineri, la ora 20. 30, declaratii de presa, la Palatul Victoria, dupa ce a fost numit de premierul Sorin Grindeanu in functia de secretar general al Guvernului. Stire in curs de ac .

Victor Ponta se intoarce la Palatul Victoria: A fost numit secretar general al Guvernului. Decizia, publicata in Monitorul Oficial(FOTO)

Fostul premier Victor Ponta a fost numit in functia de secretar general al Guvernului, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial. Decizia a fost contrasemnata de secretarul de stat caruia i-au fost.

Motivul pentru care Victor Ponta nu poate fi numit in Guvern

Fostul premier Victor Ponta nu poate fi desemnat secretar general al Guvernului, pana cand acest post nu se vacanteaza. Aceasta pozitie nu e vacantata, pentru ca secretarul general adjunct al.

Victor Ponta il infrunta pe liderul PSD: Guvernul nu se inchide cand vrea Liviu Dragnea. La Palatul Victoria nu se stinge lumina(VIDEO)

Guvernul nu se inchide atunci cand vrea Liviu Dragnea, a spus Victor Ponta vineri, intr-o declaratie de presa sustinuta la scurt timp dupa ce a fost numit in functia de.

Victor Ponta, declaratie-surpriza de la pupitrul Guvernului: Mi-am parasit sotia (VIDEO)

Victor Ponta a povestit vineri, in conferinta de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, contextul in care premierul Sorin Grindeanu i-a propus sa ocupe functia de Secretar general al.

Surse. Victor Ponta, desemnat secretar general al Guvernului

Deoutatul PSD Victor Ponta a va fi desemnat de catre premierul Sorin Grindeanu secretar general al Guvernului, au declarat surse politice pentru Antena 3. Actualul secretar general al Guvernului este Mihai Busuioc, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea. Ponta a anuntat ca il sprijina pe Sorin Grindeanu pentru a ramane la Palatul Victoria.

Fostul premier Victor Ponta cere Comitetului Executiv al PSD sa nu isi execute premierul si Guvernul din cauza orgoliilor lui Dragnea: Azi Liviu Dragnea va propune ceva profund gresit pentru PSD si pentru Romania

Victor Ponta a postat, miercuri, pe pagina sa deFacebook, o scrisoare deschisa adresata Comitetului Executiv al PSD in care solicita sa nu execute primul ministru si Guvernul fara un motiv public pentru ca greseste. Potrivit fostului premier, membrii CEX trebuie sa il convinga pe Liviu Dragnea sa renunte la orgoliu si nemultumirile strict personale si sa nu fie lasat ca acesta sa greseasca din nou.

Ministrul demisionar al Muncii, Olguta Vasilescu: Nu mi-l inchipuiam pe Victor Ponta in aceasta calitate; e o situatie din care nu castiga nimeni

Olguta Vasilescu a afirmat, la postul de televiziune Antena 3, ca nu si-l inchipuia pe fostul premier Victor Ponta in calitatea de secretar general al Guvernului si a apreciat ca situatia politica actuala este una din care nu castiga nimeni si in primul rand nu castiga Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )