Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, intrebat despre pensiile parlamentarilor: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, intrebat despre pensiile parlamentarilor: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru

Victor Ponta, care este si deputat, a fost intrebat, luni, in acesta calitate, cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, el declarand: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru si precizand apoi ca Parlamentul poate decide singur asupra acestui lucru. Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat, a fost intrebat, luni, in acesta calitate, cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, el declarand: Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, intrebat despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Eu ma ocup de pensiile celor 6 milioane de pensionari

Premierul Victor Ponta a evitat vineri sa cometeze subiectul pensiilor speciale pentru alesi. Cand un jurnalist i-a adresat o intrebare pe acesta tema, seful Guvernului a spus ca se ocupa de pensiile celor.

Victor Ponta, intrebat de pensiile speciale pentru parlamentari: Eu ma ocup de pensiile celor 6 milioane de pensionari

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, vineri, despre proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, spunand ca el se ocupa de pensiile celor aproape sase milioane de pensionari din Romania si ca a avut grija sa nu le taie nimeni cu niciun leu, fara a da un raspuns concret.

Victor Ponta, intrebat daca isi va incheia mandatul de premier anul viitor: Cum o fi voia DNA-ului

Victor Ponta a declarat vineri ca doreste sa isi incheie mandatul de premier la sfarsitul lui 2016, dar ca acest lucru depinde si de voia DNA-ului. Cum o fi voia DNA-ului, a declarat in gluma.

Victor Ponta, intrebat daca isi incheie mandatul de prim-ministru in 2016: Cum o fi voia DNA-ului!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca intentioneaza sa isi incheie mandatul de prim-ministru la finele anului vitor, dupa alegerile parlamentare, spunand insa, in gluma, ca acest lucru depinde si de voia DNA-ului.

Ponta, intrebat de pensiile speciale: Eu ma ocup de pensiile celor 6 milioane de pensionari

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, vineri, despre proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, spunand ca el se ocupa de pensiile celor aproape sase milioane de pensionari din Romania si ca a.

Victor Ponta, la congresul UDMR: Minoritatile etnice nu sunt discriminate

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la congresul Uniunii Democrate Maghiara din Romania, de la Cluj Napoca, ca extremismul face rau celor din UDMR si a subliniat ca, dupa alegerea presedintelui Klaus Iohannis, nu se mai poate spune ca minoritatile etnice sunt discriminate.

GALERIE FOTO. Ponta spune ca NU ESTE DEPUTAT cand vine vorba despre pensiile speciale pentru alesi. Ce alte functii sustine insa ca mai are

Premierul Victor Ponta, care este si deputat din partea Partidului Social Democrat in Parlamentul Romaniei, intrebat despre cum apreciaza proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, a declarat ca Nu sunt deputat, sunt presedintele PSD, prim-ministru. si a precizat apoi ca Parlamentul poate decide singur asupra acestui lucru.

Ponta nu e deputat. Raspunsul premierului privind pensiile speciale: Sunt prim-ministru si presedintele PSD

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, ce parere are despre proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, un proiect de lege controversat pus la cale de alesi. Victor Ponta, deputat PSD, a declarat c.

Ce spune Iohannis despre pensiile speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit astazi despre pensiile speciale si a spus ca ar trebui sa ne gandim daca pensiile speciale ca si forma trebuie sa existe. Acesta a precizat ca subiectul trebuie.

Victor Ponta, la Antena 3: De 4 ani avem crestere economica neintrerupta

Prim-ministrul Victor Ponta este invitatul lui Radu Tudor la Punctul de intalnire. intr-o saptamana se implinesc 3 ani de cand Victor Ponta este premierul Romaniei. intrebat care sunt cele mai importante.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )