Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ponta, intrebat de pensiile speciale: Eu ma ocup de pensiile celor 6 milioane de pensionari

Antena3 Antena3,
Ponta, intrebat de pensiile speciale: Eu ma ocup de pensiile celor 6 milioane de pensionari

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, vineri, despre proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, spunand ca el se ocupa de pensiile celor aproape sase milioane de pensionari din Romania si ca a. continuă pe Antena3

Victor Ponta, intrebat de pensiile speciale pentru parlamentari: Eu ma ocup de pensiile celor 6 milioane de pensionari

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, vineri, despre proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, spunand ca el se ocupa de pensiile celor aproape sase milioane de pensionari din Romania si ca a avut grija sa nu le taie nimeni cu niciun leu, fara a da un raspuns concret.

Pensiile speciale, legate de performanta Parlamentului

Proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari a fost depus ieri la Camera Deputatilor, fiind semnat de 255 de deputati si senatori, din toate partidele politice, inclusiv zeci de parlamentari ai Opozitiei.

Cati parlamentari au semnat propunerea legislativa privind pensiile speciale

Propunerea legislativa care prevede pensiile speciale ale parlamentarilor, a fost depusa, joi, la Camera Deputatilor si este semnata de 255 de deputati si senatori, informeaza Mediafax.

Radu Banciu, despre pensiile speciale ale alesilor: Puteai sa fii lacatus, trantor, inainte sa devii politician. in timp, ei vor castiga niste firfirei suplimentari (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre pensiile speciale pe care le vor parlamentarii din Romania. Acesta spune ca de si liderul PNL, Alina Gorghiu a declarat ca ea nu.

Mii de tineri au participat la un mars in memoria celor sase milioane de evrei ucisi

Ziua Memoriala de comemorare a Holocaustului a adunat mii de tineri din Israel si alte tari care au pornit intr-un mars la Auschwitz, in Polonia, in memoria celor sase milioane de evrei ucisi, potrivit.

Victor Ponta, intrebat despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Eu ma ocup de pensiile celor 6 milioane de pensionari

Premierul Victor Ponta a evitat vineri sa cometeze subiectul pensiilor speciale pentru alesi. Cand un jurnalist i-a adresat o intrebare pe acesta tema, seful Guvernului a spus ca se ocupa de pensiile celor.

Klaus Iohannis, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Mi s-ar parea exceptional sa fie pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat fiind despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura, scrie Mediafax.

Ce spune Klaus Iohannis despre pensiile speciale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, cand a fost intrebat despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura, relateaza Mediafax.

Iohannis despre pensiile speciale: Mi s-ar parea exceptional sa fie pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat fiind despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura.

Parlamentarii isi vor decide singuri pensiile speciale. Ce a declarat ministrul Muncii

Ministrul Muncii a declarat ca decizia in privinta proiectului pensiilor speciale pentru parlamentari revine in exclusivitate parlamentarilor. Astfel parlamentarii isi vor vota singuri pensiile. Vom discuta in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )