Libnet.ro
UNICEF

14:45

Victor Ponta, invitat la Robert Turcescu, la B1 TV: Acum ma bat pentru gazele de sist, si cred ca fac bine. Nu sunt anti-rus, dar nu mai vreau sa importam de la Gazprom

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, invitat la Robert Turcescu, la B1 TV: Acum ma bat pentru gazele de sist, si cred ca fac bine. Nu sunt anti-rus, dar nu mai vreau sa importam de la Gazprom

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1TV, ca in prezent nu mai are dubii in ceea ce priveste gazele de sist, pentru care se bate in prezent, in conditiile in care aduc investitii in Romania de 300 de milioane de euro doar in acest an. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, catre Robert Turcescu: O calitate a lui Crin Antonescu este toleranta, mi-a spus ca are o parere buna fata de dumneavoastra

PremierulVictor Ponta a declarat, joi, la emisiunea Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca liderul PNL, Crin Antonescu, va fi sustinut de catre USL la alegerile prezidentiale din 2014 si ca, prin.

Victor Ponta: Acum ma bat pentru gazele de sist, si cred ca fac bine. Nu sunt anti-rus, dar nu mai vreau sa importam de la Gazprom

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1TV, ca in prezent nu mai are dubii in ceea ce priveste gazele de sist, pentru care se bate in prezent, in conditiile in care aduc investitii in Romania de 300 de milioane de euro doar in acest an.

LIVETEXT Premierul Victor Ponta, la B1 TV, cu Robert Turcescu

Premierul Victor Ponta participa, joi, de la ora 21. 00, la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV. Emisiunea a inceput.

Premierul Victor Ponta, invitat la B1tv, de la ora 21.00

Prim-ministrul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Sub semnul intrebarii, de la B1TV. Premierul va discuta cu jurnalistul Robert Turcescu despre ultimele evenimente petrecute pe scena politica.

Victor Ponta: Maine il propun pe Cristian Busoi in fruntea CNAS

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat joi seara la emisiunea Sub semnul intrebarii, de la B1TV, ca miine il va propune pe europarlamentarul Cristian Busoi la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

Ponta: E nevoie de un presedinte tolerant, nu de unul care sa se certe toata ziua

Prim-ministrul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la emisiunea Sub semnul intrebarii, de la B1TV. Premierul va discuta cu jurnalistul Robert Turcescu despre ultimele evenimente petrecute pe scena politica.

LIVETEXT Ponta: Maine il propun pe Cristian Busoi in fruntea CNAS

Prim-ministrul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la emisiunea Sub semnul intrebarii, de la B1TV. Premierul va discuta cu jurnalistul Robert Turcescu despre ultimele evenimente petrecute pe scena politica.

Victor Ponta a refuzat demersul lui Robert Turcescu de a-si pune in piept o eticheta pe care scria Golan! Jos Iliescu! (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a refuzat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, demersul jurnalistuluiRobert Turcescu de a-si pune in piept o eticheta pe care scria Golan! Jos.

Ponta: Maine il propun pe Cristian Busoi in fruntea CNAS

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat joi seara la emisiunea Sub semnul intrebarii, de la B1TV, ca maine il va propune pe europarlamentarul Cristian Busoi la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

Victor Ponta: Criza politica a generat pierderi de ambele parti; razboiul politic s-a oprit acum / Schengen e important, insa nu e prioritatea de varf a relatiilor noastre bilaterale

Criza politica de anul trecut a generat pierderi de ambele parti, deoarece USL nu a reusit sa il schimbe din functie pe presedintele Traian Basescu, iar acesta nu a recastigat suportul politic si public, in prezent Romania fiind insa o tara stabila, a afirmat, la Berlin, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, Ponta a spus intr-un interviu pentru FAZ ca Schengen e important, insa nu e prioritatea de varf a relatiilor noastre bilaterale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )