Libnet.ro
UNICEF

07:00

Victor Ponta: Acum ma bat pentru gazele de sist, si cred ca fac bine. Nu sunt anti-rus, dar nu mai vreau sa importam de la Gazprom

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Acum ma bat pentru gazele de sist, si cred ca fac bine. Nu sunt anti-rus, dar nu mai vreau sa importam de la Gazprom

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1TV, ca in prezent nu mai are dubii in ceea ce priveste gazele de sist, pentru care se bate in prezent, in conditiile in care aduc investitii in Romania de 300 de milioane de euro doar in acest an. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, invitat la Robert Turcescu, la B1 TV: Acum ma bat pentru gazele de sist, si cred ca fac bine. Nu sunt anti-rus, dar nu mai vreau sa importam de la Gazprom

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1TV, ca in prezent nu mai are dubii in ceea ce priveste gazele de sist, pentru care se bate in prezent, in conditiile in care aduc investitii in Romania de 300 de milioane de euro doar in acest an.

Reactia premierului Victor Ponta, dupa ce un PNL-ist i-a cerut sa demisioneze

Ioan Ghise era cat pe ce sa reaprinda scandalul din USL. Senatorul PNL i-a cerut lui Victor Ponta sa demisioneze, pentru ca ar fi inselat asteptarile votantilor aliantei. Premierul crede ca Ghise nu a.

Victor Ponta: PSD va vota pentru interzicerea traseismului

Copresedintele USL, premierul Victor Ponta, a declarat, astazi, ca parlamentarii PSD vor vota categoric pentru interzicerea traseismului.

Comunitatile Amish din SUA, pacalite de companiile energetice pentru gazele de sist

Statul Ohio gazduieste la suprafata cea mai mare comunitate Amish din lume, iar dedesubt - doua dintre cele mai mari zacaminte de gaze de sist din SUA. Pana in urma cu cativa ani, aceasta coincidenta nu a cauzat nicio tulburare a viatii stricte a comunitatii. Pana cand marile companii i-au pacalit pe fermierii Amish sa-si concesioneze terenurile la preturi de nimic, stiind ca modul de viata al acestora interzice procesele si tribunalele.

Victor Ponta: Impozitul de 85% pe salariile compensatorii era pentru ASF, dar functionarii se cred mai destepti

Premierul Victor Ponta a prezentat formula aprobata de impozitare cu 85% a compensatiilor, din care rezulta ca s-a decis ca impozitul sa fie doar la consiliul de conducere ASF si fosti membri de comisii care au format ASF, aratand ca acei functionari care se cred mai destepti decat Guvernul vor fi demisi.

Victor Ponta: Formula aprobata cu impozit 85% era pentru Autoritatea de Supraveghere Financiara, dar functionarii se cred mai destepti

Premierul Victor Ponta a prezentat, miercuri, formula aprobata de impozitare cu 85% a compensatiilor, din care rezulta ca s-a decis ca impozitul sa fie doar la consiliul de conducere ASF si fosti membri de comisii.

Victor Ponta: Vad ca adoptam in Guvern acte normative si, dupa aceea, se publica altfel

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, ca ii va demite pe functionarii care au intervenit asupra textului Ordonantei 55/2013, facand referire la acestia drept cei care se cred mai destepti decat Guvernul.

Victor Ponta: Criza politica a generat pierderi de ambele parti; razboiul politic s-a oprit acum / Schengen e important, insa nu e prioritatea de varf a relatiilor noastre bilaterale

Criza politica de anul trecut a generat pierderi de ambele parti, deoarece USL nu a reusit sa il schimbe din functie pe presedintele Traian Basescu, iar acesta nu a recastigat suportul politic si public, in prezent Romania fiind insa o tara stabila, a afirmat, la Berlin, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, Ponta a spus intr-un interviu pentru FAZ ca Schengen e important, insa nu e prioritatea de varf a relatiilor noastre bilaterale.

Victor Ponta: Constitutia nu trebuie sa fie prea stufoasa. Categoric PSD voteaza impotriva traseismului politic

Constitutia nu trebuie sa fie prea stufoasa, este de parere premierul Victor Ponta. Acesta crede ca actuala lege fundamentala nu trebuie schimbata in totalitate, ci trebuie sa pastreze elementele bune de acum.

Victor Ponta: Gandirea a fost comunista atunci cand s-a mers la vot

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la B1 TV, ca referendumul organizat in 2009 a avut doar un scop electoral, pentru realegerea presedintelui Basescu, iar gandirea a fost comunista atunci cand s-a mers la referendum. Argumentul principal este ca doar comunistii au facut unicameralism, precizand ca el va vota din nou negativ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )