Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Ludovic Orban are cat vrea el in Parlament

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Ludovic Orban are cat vrea el in Parlament

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ca PNL nu are doar 20 la suta in Parlament, ci mult mai mult. continuă pe Antena3

VARSTA DE PENSIONARE. Ludovic Orban explica ce vrea si ce nu vrea sa faca Guvernul

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul nu vizeaza cresterea varstei de pensionare, ci posibilitatea ca aceia care doresc sa poata opta pentru retragerea din activitate dupa varsta stabilita in prezent, aratand ca nu s-a decis momentul in care se va emite o astfel de reglementare.

Ludovic Orban: La Camera Deputatilor, daca toti partenerii se tin de cuvant, avem sanse foarte mari sa adoptam alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca daca alegerea primarilor in doua tururi nu va fi decisa in Parlament, Guvernul are la dispozitie varianta angajarii raspunderii pe proiectul de lege sau.

Iohannis il vrea pe Ludovic Orban la Primaria Capitalei - surse

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei, potrivit unor surse.

LUDOVIC ORBAN, DUPA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Eu si presedintele am decis organizarea alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Romanii au aratat clar la referendum, la alegerile pentru PE si prezidentiale ca nu mai vor PSD la putere, ca Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana si este absolut necesar ca puterea sa revina la popor si cetatenii sa-si aleaga reprezentatii si Parlamentul sa fie oglinda fidela a optiunilor cetatenilor romani, care sa fructifice la maxim beneficiile apartenentei la UE --- Premierul Ludovic Orban a declarat dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, ca a hotarat ca cel mai bine pentru Romania este organizarea alegerilor anticipate. Orban a evitat sa spuna daca va demisiona din functie, precizand ca nu vrea sa dezvaluie strategia dar ca vor fi aplicate cele mai bune solutii pentru declansarea procedurii de anticipate.

VICTOR PONTA: Daca tot il dati jos pe Orban de ce v-ati mai chinuit atat sa il puneti

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, afirma ca se intreaba cine nu lasa acum Guvernul Orban sa faca lucrurile promise si sa guverneze.

ALOCATII 2020. Ludovic Orban: Vom amana dublarea alocatiilor. Si daca am vrea, nu le-am putea majora

Ludovic Orban a anuntat amanarea dublarii alocatiilor copiilor. Decizia vine dupa ce guvernul Orban a incercat sa blocheze legea, dar presedintele Klaus Iohannis a declarat ca o va promulga.

Victor Ponta, atac la PNL: Daca tot il dati jos pe Orban, de ce v-ati mai chinuit atat sa il puneti? V-ati batut joc de toata lumea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, critica dur PNL si alesii care au votat pentru investirea Guvernului Orban, iar acum sunt de acord cu ideea anticipatelor sau a depunerii motiunii de cenzura.

Premierul Ludovic Orban, discutii cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, pe tema tensiunilor din Orientul Mijlociu

Premierul Ludovic Orban il primeste, vineri dimineata, la Palatul Victoria pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. intrevederea celor doi oficiali are loc in contextul situatiei tensionate din.

Premierul Ludovic Orban se intalneste cu ambasadorul SUA la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban il primeste, vineri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman,. intalnirea are loc in contextul situatiei din Orientul Mijlociu, relateaza News. ro.

Victor Ponta vrea alegeri locale in 2 tururi: E o decizie pentru noi, politicienii E greu sa spui ca de la asta, deodata, toti cei 3.200 de primari din Romania o sa fie niste oameni fabulosi (VIDEO)

Victor Ponta sustine ca isi doreste alegeri anticipate, dar chiar si asa considera ca e o decizie pentru politicieni si ca, in definitiv, nu i-ar ajuta pe locuitorii unitatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )