Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta, mesaj dur la adresa ministrilor care s-au dezbracat de haina elegantei nepolitice

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj dur la adresa ministrilor care s-au dezbracat de haina elegantei nepolitice

Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj critic la adresa ministrilor din Cabinetul Ciolos, despre care spune ca s-au dezbracat de haina elegantei nepolitice. Ponta a scris ca singu. continuă pe Antena3

Victor Ponta, atac dur la tehnocrati: Incompetenta si lipsa totala de contact cu realitatea

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, lanseaza inca un atac la adresa Guvernului tehnocrat pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta ii raspunde dur lui Dacian Ciolos: in 2017 vine nota de plata!

Fostul premier Victor Ponta si isi continua razboiul sau cu tehnocratii. Si de aceasta data, Ponta isi lanseaza atacul pe pagina sa oficiala de Facebook, lansand avertismente grave pentru.

Raluca Pruna anunta ca il da in judecata pe Victor Ponta

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, anunta ca il va da in judecata pe fostul premier Victor Ponta pentru afirmatiile pe care acesta le-a facut la adresa sa. Un tip pe nume VV Ponta ma f.

Ministrul Justitiei anunta ca il va da in judecata pe Victor Ponta daca o mai calomniaza

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat joi noaptea, pe pagina personala de Facebook, ca il va chema in instanta pe Victor Ponta daca o mai calomniaza. De la inceputul anului, fostul premier a facut mai multe declaratii descalificante la adresa ministrului Justitiei.

Emotii pentru avocatul Victor Ponta! Decanul Baroului Bucuresti a anuntat cand se va lua in discutie cererea Monicai Macovei

Emotii mari pentru Victor Ponta. Solicitarea Monicai Macovei privind excluderea din Baroul Bucuresti a lui Victor Ponta se va lua in discutie in prima sedinta a consiliului baroului, care va avea loc la data de 23 august.

Victor Ponta: Sistemul puterilor nelegitime din tara noastra a ajuns la apogeu

Fostul premier Victor Ponta spune ca in Romania exista un sistem al puterilor nealese care a atins apogeul. Ponta comenteaza pe Facebook un articol din Deutsche Welle intitulat.

Victor Ponta ar putea fi exclus din Barou

Cererea Monicai Macovei privind excluderea din Baroul Bucuresti a lui Victor Ponta se va lua in discutie in prima sedinta a consiliului baroului, care va avea loc la data de 23 august, a declarat.

Monica Macovei:Cer Baroului Bucuresti sa il excluda de urgenta pe Victor Ponta. A intrat in avocatura doar pentru ca avea diploma de doctor in drept

Europarlamentarul Monica Macovei a cerut, din nou, Baroului Bucuresti sa il excluda de urgenta pe Victor Ponta. Ponta nu mai poate fi avocat, pentru ca a intrat in avocatura doar pentru ca avea diploma de doctor in drept, fara sa dea examen. Titlul de doctor i-a fost retras, asa incat nu mai poate ramane nicio o clipa in Baroul Bucuresti, sustine Monica Macovei.

Victor Ponta nu mai este doctor in drept

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a semnat, ieri, ordinul de retragere a titlului stiintific de doctor in drept lui Victor Ponta.

Victor Ponta, propunere inedita: Vrea un Memorial al Crimelor Basismului

Fostul prim-ministru Victor Ponta are o propunere incredibila pentru a nu uita lucrurile rele facute in perioada lui Traian Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )