Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victor Ponta, atac dur la tehnocrati: Incompetenta si lipsa totala de contact cu realitatea

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac dur la tehnocrati: Incompetenta si lipsa totala de contact cu realitatea

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, lanseaza inca un atac la adresa Guvernului tehnocrat pe pagina sa de Facebook. continuă pe Antena3

Victor Ponta, atac la adresa lui Iohannis: Bogdan Olteanu a fost numit pentru un nou mandat in CA al BNR in iunie 2014!!! La propunere sefului de atunci al PNL dl Klaus Iohannis!

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis intr-o postare pe pagina personala de Facebook. Fostul premier dezvaluie ca actualul presedinte este responsabil de numirea lui Bogdan.

Victor Ponta, atac la adresa lui Iohannis: Bogdan Olteanu a fost numit pentru un nou mandat in CA al BNR in iunie 2014!!! La propunerea sefului de atunci al PNL dl Klaus Iohannis!

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis intr-o postare pe pagina personala de Facebook. Fostul premier dezvaluie ca actualul presedinte este responsabil de numirea lui Bogdan.

Elena Udrea lanseaza un atac dur: De ce Alina Gorghiu de la PNL nu este chemata la DNA?

Elena Udrea, atac dur la Alina Ghorgiu. Fostul ministru al Turismului a intrebat de ce liberala Alina Gorghiu nu este chemata la DNA? Raspunsul a venit tot de la Udrea. Doamna Gorghiu a fost chemata ca.

Victor Ponta nu mai e doctor in Drept

Ministrul Educatiei a semnat, luni, Ordinul prin care i-a fost retras titlul de doctor in Drept fostului premier Victor Ponta. Masura a fost luata dupa ce, pe 27 iulie,Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare a dat vot final de plagiat in cazul tezei de doctorat redactata de Victor Ponta sub indrumarea lui Adrian Nastase.

Emotii pentru avocatul Victor Ponta! Decanul Baroului Bucuresti a anuntat cand se va lua in discutie cererea Monicai Macovei

Emotii mari pentru Victor Ponta. Solicitarea Monicai Macovei privind excluderea din Baroul Bucuresti a lui Victor Ponta se va lua in discutie in prima sedinta a consiliului baroului, care va avea loc la data de 23 august.

Victor Ponta: Sistemul puterilor nelegitime din tara noastra a ajuns la apogeu

Fostul premier Victor Ponta spune ca in Romania exista un sistem al puterilor nealese care a atins apogeul. Ponta comenteaza pe Facebook un articol din Deutsche Welle intitulat.

Monica Macovei:Cer Baroului Bucuresti sa il excluda de urgenta pe Victor Ponta. A intrat in avocatura doar pentru ca avea diploma de doctor in drept

Europarlamentarul Monica Macovei a cerut, din nou, Baroului Bucuresti sa il excluda de urgenta pe Victor Ponta. Ponta nu mai poate fi avocat, pentru ca a intrat in avocatura doar pentru ca avea diploma de doctor in drept, fara sa dea examen. Titlul de doctor i-a fost retras, asa incat nu mai poate ramane nicio o clipa in Baroul Bucuresti, sustine Monica Macovei.

Victor Ponta nu mai este doctor in drept

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a semnat, ieri, ordinul de retragere a titlului stiintific de doctor in drept lui Victor Ponta.

Multumiri pentru modul in care atatea decenii a reprezentat si slujit Romania! Victor Ponta, mesaj de condoleante pentru Familia Regala

Victor Ponta, fostul premier, a publicat un mesaj pe Facebook in care isi exprima regretul cu privire la decesul Reginei. Ponta mai spune ca multumeste tuturor membrilor Familiei Regale pentru modul.

Victor Ponta a ramas, oficial, fara titlul de doctor in drept. Ministrul Educatiei a semnat, luni, ordinul de retragere

Mircea Dumitru, ministrul Educatiei a semnat luni ordinul de retragere a titlului de doctor in drept acordat lui Victor Ponta. Se retrage titlul stiintific de doctor in domeniul drept acordat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )