Libnet.ro
UNICEF

05:30

Victor Ponta, mesaj pentru milioane de romani

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj pentru milioane de romani

Dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura! Subventii mai mari, TVA 9%, toate fondurile europene absorbite, sectorul bio devenit un brand national, nu mai importam de la altii, ba chiar exportam. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj cu ocazia Zilei Aviatiei Romane: Le multumesc aviatorilor pentru daruirea de care dau dovada, pentru ca isi fac datoria fata de tara si fata de aliatii nostri din NATO

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj pilotilor de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Seful Executivului le multumeste aviatorilor pentru ca isi fac datoria fata de tara si fata de.

Victor Ponta: Justitia pentru politicieni e una si pentru violatori e alta. Am vazut primari, pe Udrea cu catuse, in schimb violatorii sunt liberi

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca i-a cerut ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa aiba o pozitie clara cu privire la cazul de viol din Vaslui, considerand ca pozitia in care nu spui nimic si te faci ca nu s-a intamplat nimic e inacceptabila. Altfel, pare ca toti tacem din gura si, daca avem doamne sau domni din Parlament cu catuse, inseamna ca violatorii pot sa fie liberi, ori lucrul asta cred ca e total gresit, a afirmat Ponta.

Victor Ponta: Justitia pentru oameni politici e una si pentru violatori e alta. Am vazut primari, pe doamna Udrea cu catuse si violatorii sunt liberi. E gresit pentru noi, ca societate (VIDEO)

Victor Ponta a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui, eliberati din arest printr-o decizie judecatoreasca. Justitia pentru.

Liviu Dragnea A CASTIGAT sefia PSD. Ce se intampla cu Victor Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

Ponta, mesaj de sustinere pentru noua Coalitie de la Chisinau

Victor Ponta, premierul Romanie, i-a felicitat, miercuri, pe liderii partidelor proeuropene de la Chisinau care luni seara au anuntat formarea unei Coalitiii care sa conduca Republica Moldova.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani

Salut semnarea Acordului de constituire a Aliantei pentru Integrare Europeana 3 din Republica Moldova. imi exprim increderea ca noua alianta de guvernare va continua si va aprofunda procesele de reforma care.

Victor Ponta: Dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura. Subventii mai mari, TVA 9%, toate fondurile europene absorbite, sectorul bio devenit un brand national

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina personala de Facebook ca, dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura. Dupa 25 de ani, Romania a castigat Pariul cu agricultura! Subventii mai mari,.

Adrian Nastase il critica dur pe fostul lui discipol, Victor Ponta, dupa alegerea lui Dragnea la sefia PSD

Fostul premier Adrian Nastase a publicat, pe blogul personal, un text in care il critica pe Victor Ponta pentru modul in care a condus PSD si prezinta propria interpretare privind votul acordat de social-democrati lui Liviu Dragnea.

Anunt surpriza facut de Victor Ponta dupa alegerea lui Dragnea in fruntea PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la alegerea lui Dragnea la sefia PSD, ca partidul este liber sa aleaga pe cine vrea, adaugand ca, daca ar fi ramas la sedinta CExN, ar fi votat-o pe.

Ponta: Senatul rediscuta Codul Fiscal dupa 15 august. Vom vota pentru, ca nu suntem total dusi cu capul

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )