Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Justitia pentru politicieni e una si pentru violatori e alta. Am vazut primari, pe Udrea cu catuse, in schimb violatorii sunt liberi

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Justitia pentru politicieni e una si pentru violatori e alta. Am vazut primari, pe Udrea cu catuse, in schimb violatorii sunt liberi

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca i-a cerut ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa aiba o pozitie clara cu privire la cazul de viol din Vaslui, considerand ca pozitia in care nu spui nimic si te faci ca nu s-a intamplat nimic e inacceptabila. Altfel, pare ca toti tacem din gura si, daca avem doamne sau domni din Parlament cu catuse, inseamna ca violatorii pot sa fie liberi, ori lucrul asta cred ca e total gresit, a afirmat Ponta. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Justitia pentru oameni politici e una si pentru violatori e alta. Am vazut primari, pe doamna Udrea cu catuse si violatorii sunt liberi. E gresit pentru noi, ca societate (VIDEO)

Victor Ponta a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui, eliberati din arest printr-o decizie judecatoreasca. Justitia pentru.

Liviu Dragnea A CASTIGAT sefia PSD. Ce se intampla cu Victor Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

PNL il cheama pe Victor Ponta in Parlament pentru Codul fiscal

Liberalii critica intentia premierului Victor Ponta de a-si asuma masurile din noul Cod fiscal fara ca proiectul sa treaca prin Parlament. Liberalii au transmis ca Opozitia nu accepta sub nicio forma.

Victor Ponta, catre Robert Cazanciuc: Daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui, mai bine va dati demisia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sa isi dea demisia daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui. Daca CSM nu ia masuri, mai bine va dati demisia,.

Victor Ponta s-a rastit la Robert Cazanciuc cerand masuri in cazul tinerei violate din Vaslui: Povesti! Povesti am mai auzit!

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz. Povesti! Povesti am mai auzit!, a ridicat tonul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Totodata a lansat si critici la adresa CSM, spunand ca nu permite politicienilor sa comenteze asupra cazurilor din justitie. Premierul a criticat societatea care se bucura doar cand vede politicieni arestati preventiv, in timp ce infractorii periculosi pot sta acasa bine-merci. Ponta i-a mai spus lui Cazanciuc ca mai bine sa-si dea demisia daca nu reuseste sa convinga CSM sa ia masuri in acest caz.

PMP cere explicatii presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Victor Ponta a acuzat ca decizia de respingere a Codului Fiscal este luata in afara Romaniei si impotriva intereselor tarii: Daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia

Partidul Miscarea Populara ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa lamureasca acuzatiile pe care i le-a adus premierul Victor Ponta vineri, dupa trimiterea spre reexaninare a noului Cod Fiscal. Ponta a afirmat ca decizia de respingere este fie una pur politica, fie este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care Dl Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc. PMP arata ca acuzatii aduse de Ponta sunt foarte grave si ca daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia de inalta tradare.

Rovana Plumb: Victor Ponta nu va participa la sedinta de coalitie pentru ca se va duce la un control medical in Turcia (VIDEO)

Rovana Plumb, presedinte interimar al PSD, a anuntat ca premierul Victor Ponta nu va participa la sedinta coalitiei de guvernare de luni, pentru ca se va duce la control medical in Turcia. Ponta este la control.

Victor Ponta, acuzat ca stia. Un martor explica reteaua infractionala prin care Ghita a obtinut voturi pentru Ponta in Moldova

Un martor cu identitate protejata a aparut in dosarul DNA Ploiesti in care este cercetat si Sebastian Ghita. Procurorii sustin ca Ghita a platit la negru materiale electorale in campania sa parlamentara din 2012, precum si ca s-a implicat activ si financiar in campania lui Victor Ponta la prezidentiale, in 2014.

Victor Ponta: Cine l-a laudat astazi pe Dragnea ca se lupta cu mine, desi nu s-a luptat cu mine, maine o sa-l injure

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a atras atentia, miercuri seara, in cursul unei interventii telefonice la postul B1 Tv, faptul ca Liviu Dragnea, noul presedinte interimar al social-democratilor, se va confrunta cu oameni care, desi pana de curand l-au sustinut pentru preluarea pozitiei de la conducerea PSD, in viitor il vor injura.

Sebastian Ghita, despre victoria lui Dragnea: Cei din PSD s-au razbunat pe Victor Ponta pentru ca a pierdut alegerile

Deputatul Sebastian Ghita, un apropiat al lui Victor Ponta, spune ca victoria lui Liviu Dragnea poate fi interpretata in cheia in care social-democratii s-au razbunat pe Ponta pentru pierderea alegerilor prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )