Libnet.ro
UNICEF

20:45

Anunt surpriza facut de Victor Ponta dupa alegerea lui Dragnea in fruntea PSD

Antena3 Antena3,
Anunt surpriza facut de Victor Ponta dupa alegerea lui Dragnea in fruntea PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la alegerea lui Dragnea la sefia PSD, ca partidul este liber sa aleaga pe cine vrea, adaugand ca, daca ar fi ramas la sedinta CExN, ar fi votat-o pe. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre Dragnea: PSD e liber sa aleaga pe cine vrea, iar el a fost alegerea. Eu o sa fiu prim-ministru pana cand coalitia ma sustine

Victor Ponta a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre Comitetul Executiv National al PSD care a avut loc miercuri si despre deciziile luate in cadrul acesteia. Astfel,.

Victor Ponta, despre Dragnea: PSD e liber sa aleaga pe cine vrea, iar el a fost alegerea. Eu o sa fiu prim-ministru pana cand coalitia ma sustine (VIDEO)

Victor Ponta a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre Comitetul Executiv National al PSD care a avut loc miercuri si despre deciziile luate in cadrul acesteia. Astfel,.

FOTO. Ce a facut Ponta dupa ce a plecat de la Consiliul PSD

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook ca s-a intalnit cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe Aeroportul Otopeni, dupa ce a plecat de la sedinta Comitetului Executiv al PSD, inainte de a vota pentu sefia interimara a partidului.

PMP cere explicatii presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Victor Ponta a acuzat ca decizia de respingere a Codului Fiscal este luata in afara Romaniei si impotriva intereselor tarii: Daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia

Partidul Miscarea Populara ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa lamureasca acuzatiile pe care i le-a adus premierul Victor Ponta vineri, dupa trimiterea spre reexaninare a noului Cod Fiscal. Ponta a afirmat ca decizia de respingere este fie una pur politica, fie este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care Dl Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc. PMP arata ca acuzatii aduse de Ponta sunt foarte grave si ca daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia de inalta tradare.

Victor Ponta: PSD nu este impartit in doua tabere

Premierul Victor Ponta a sustinut, miercuri, ca PSD nu este impartit in doua tabere, este unit si va fi unit si dupa votul din Comitetul Executiv National, scrie Agerpres. Cine va fi presedinte trebuie sa.

Gabriel Oprea: Liderul Coalitiei de guvernare este Rovana Plumb, Victor Ponta este acum doar prim-ministru/ Am baut un pahar de vin rece cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, ca Victor Ponta nu mai este liderul acestei structuri, ci Rovana Plumb, care in prezent este presedintele interimar al PSD. Oprea le-a spus jurnalistilor ca a baut un pahar de vin cu Liviu Dragnea, dupa sedinta coalitiei.

Gabriel Oprea, despre marirea salariilor demnitarilor: Victor Ponta m-a avertizat ca s-ar putea sa fie o capcana politica (VIDEO)

Victor Ponta i-a raspuns pe Facebook deputatului Opozitiei, Andreea Paul, dupa criticile aduse la Legea Amnistiei Fiscale si ordonanta care priveste marirea salariilor demnitarilor. Premierul sustine ca, in.

Liviu Dragnea A CASTIGAT sefia PSD. Ce se intampla cu Victor Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

Victor Ponta s-a rastit la Robert Cazanciuc cerand masuri in cazul tinerei violate din Vaslui: Povesti! Povesti am mai auzit!

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz. Povesti! Povesti am mai auzit!, a ridicat tonul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Totodata a lansat si critici la adresa CSM, spunand ca nu permite politicienilor sa comenteze asupra cazurilor din justitie. Premierul a criticat societatea care se bucura doar cand vede politicieni arestati preventiv, in timp ce infractorii periculosi pot sta acasa bine-merci. Ponta i-a mai spus lui Cazanciuc ca mai bine sa-si dea demisia daca nu reuseste sa convinga CSM sa ia masuri in acest caz.

Victor Ponta: Justitia pentru politicieni e una si pentru violatori e alta. Am vazut primari, pe Udrea cu catuse, in schimb violatorii sunt liberi

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca i-a cerut ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa aiba o pozitie clara cu privire la cazul de viol din Vaslui, considerand ca pozitia in care nu spui nimic si te faci ca nu s-a intamplat nimic e inacceptabila. Altfel, pare ca toti tacem din gura si, daca avem doamne sau domni din Parlament cu catuse, inseamna ca violatorii pot sa fie liberi, ori lucrul asta cred ca e total gresit, a afirmat Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )