Libnet.ro
UNICEF

20:00

ANI verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, in urma unei sesizari

Hotnews Hotnews,
 ANI verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, in urma unei sesizari

Agentia Nationala de Integritate verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, dupa ce a primit recent o sesizare in acest sens, au declarat vineri, pentru Mediafax, surse din cadrul ANI. Sursele citate au precizat ca Agentia Nationala de Integritate a inregistrat in urma cu aproximativ doua saptamani sesizarea in care se solicita verificarea averii guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR). Sesizarea ar fi fost trimisa de Asociatia Parakletos, care arata ca Mugur Isarescu ar avea un credit la Volksbank, pe care l-ar fi trecut in declaratia de avere din 2007, insa in declaratiile ulterioare ar fi notat doar creditul de aproape 700. 000 de lei, fara a mai mentiona numele bancii, potrivit relatarilor din presa. continuă pe Hotnews

Averea guvernatorului BNR Mugur Isarescu, verificata de ANI

Agentia Nationala de Integritate verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, dupa ce a primit recent o sesizare in acest sens, sustin surse Rl. Denuntul a fost depus de Asociatia PARAKLETOS din 18 februarie 2015.

Dan Suciu, despre faptul ca ANI verifica averea guvernatorului BNR: Isarescu a incurcat o banca cu alta intr-o declaratie verbala. De aici s-a creat intreaga confuzie (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Bancii Nationale al Romaniei, Dan Suciu, a dat vineri mai multe explicatii, pentru Stirile B1 TV, cu privire la faptul ca Agentia Nationala de Integritate ANI) verifica averea lui.

Mugur Isarescu, cautat la avere de Agentia Nationala de Integritate

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate ANI) verifica averea guvernatorului BNR. Mugur Isarescu a intrat in atentia ANI din cauza unei plangeri ce are ca obiect un imprumut bancar pe care valceanul l-a contractat in urma cu aproape zece ani, de la o banca austriaca.

Purtator de cuvant al BNR: Mugur Isarescu nu a fost notificat de ANI

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, nu a fost notificat de ANI cu privire la inceperea verificarii averii, a declarat purtatorul de cuvant al bancii centrale, Dan Suciu, informeaza Mediafax.

Averea lui Mugur Isarescu, verificata de ANI

Agentia Nationala de Integritate verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. Potrivit unor surse ale Mediafax, verificarea are loc dupa ce ANI a primit recent o sesizare in acest sens in urma cu doua.

Averea lui Mugur Isarescu, verificata de ANI

Agentia Nationala de Integritate verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, dupa ce a primit recent o sesizare in acest sens, au declarat surse din cadrul ANI, citate de Mediafax.

ANI verifica averea lui Mugur Isarescu, in urma unei sesizari privind un posibil conflict de interese

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a intrat in vizorul ANI pentru verificarea unor posibile conflicte de interese, in urma unei sesizari a unei asociatii de consumatori, potrivit economica. net.

Suciu, BNR: Mugur Isarescu nu a fost instiintat de vreo verificare ANI

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, nu a fost notificat de ANI cu privire la inceperea verificarii averii, a declarat purtatorul de cuvant al bancii centrale, Dan Suciu, precizand ca informatiile din declaratiile de avere sunt clare si corecte, inclusiv.

Business Report: Lovitura fatala pentru Astra Asigurari. Statul cauta sa ia 20 de milioane de euro din conturile firmei insolvente; ANI verifica averea lui Isarescu; Statul e dator angajatorilor cu 130 de milioane de euro pentru plata concediilor medical

Investitorii in energie regenerabila nu si-au spus ultimul cuvant, se pregateste o noua schema de sprijin? Loviti sistematic de un un incoace de schimbarile legislative. Economia Statelor Unite a intrat in zona crepusculara Astazi vor fi publicate datele oficiale cu privire la rata somajului.

Averea lui Mugur Isarescu, verificata de Agentia Nationala de Integritate

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate ANI) verifica averea si posibilele conflicte de interese ale guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR) Mugur Isarescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )