Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta numeste patru reprezentanti UDMR in posturi de secretar de stat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta numeste patru reprezentanti UDMR in posturi de secretar de stat

Patru reprezentanti ai UDRM au fost numiti in posturi de secretar de stat in ministerele Transporturilor si Finantelor, la Departamentul pentru Ape si la conducerea Agentiei Nationale a Functionarilor Publici de catre premierul Victor Ponta, anunta. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Banca Mondiala va aproba noua strategie de parteneriat cu Romania, pe 4 ani, care presupune acordarea unei linii de creditare de 1 miliard de euro anual

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, intr-o conferinta de presa la Guvern, ca a avut o intalnire cu vicepresedintele Bancii Mondiale si ca, in rezultatelor obtinute de Romania, in boardul din 27 mai al BM se va aproba noua strategie de parteneriat cu tara noastra, pe patru ani, care presupune acordarea unei linii de creditare de un miliard de euro anual. Deci 4 miliarde in total, care vor fi folosite, in baza acestei strategii de parteneriat, pe 3 domenii: sanatate, educatie si incluziune sociale, dar si in proiectele pe energie, a precizat seful Guvernului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

Victor Ponta: Trebuie sa crestem bugetul Apararii

Romania trebuie sa-si asume rolul de frontiera a NATO intr-o regiune fierbinte, iar tara noastra are nevoie de o crestere a bugetul Ministerului Apararii, considera premierul Victor Ponta. in acest moment,.

Victor Ponta, la Antena 3: Banii din acciza la carburanti merg in infrastructura

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la emisiunea Subiectiv difuzata de Antena 3, ca banii incasati din cresterea accizei la carburanti vor fi alocati pentru sustinerea proiectelor de infrastructura, fara ca acestia sa fie insa suficienti. Premierul a sustinut de asemenea ca presedintele Traian Basescu ii mintea pe oameni cand spunea ca nu exista niciun document care sa prevada cresterea acestei accize. Ba da, este bugetul, dl Basescu a aprobat legea bugetului de stat, votata de Parlament, care include aceasta acciza, a spus Ponta.

Victor Ponta nu participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni: Traian Basescu nu a avut nicio legatura cu intrarea in NATO, el e cu petrecerile de dupa. Administratia Prezidentiala confirma ca l-a invitat oficial pe premier la ceremonie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu participa la ceremonia care marcheaza 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO ce are loc luni la Palatul Cotroceni, afirmand ca ar trebui sarbatorita de cei care au avut un merit - fostii presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu, precum si fostul premier Adrian Nastase. Administratia Prezidentiala i-a adresat premierului Ponta pe 26 martie o invitatie oficiala pentru ceremonia de luni, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Oprea, purtatorul de cuvint al Presedintiei.

Victor Ponta: Daca nu castigam prezidentialele, scapa cine poate!

Mai multe surse concordante spun ca aceasta a fost concluzia unei convorbiri cu usile inchise de la varful PSD. Lucrurile se leaga. Ce-ar fi avut de castigat Victor Ponta sa incerce suspendarea presedintelui Basescu, riscand oprobiul intregii lumi civilizate?.

Victor Ponta nu mai vrea TVA de 24% la paine

Majorarea accizei pe carburant nu s-a datorat reducerii TVA pentru produsele de panificatie si nu exista posibilitatea ca TVA sa revina, pe viitor, la nivelul de 24% pentru aceste produse, a declarat ieri premierul Victor Ponta, dupa deschiderea lucrarilor celei de a 29-a Conferinte Regionale pentru Europa ERC) a Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO).

Radu Banciu: Victor Ponta este un om slab pregatit si care nu te duce nicaieri

Jurnalistul Radu Banciu a declarat miercuri seara ca nimeni nu poate sa spuna ca Victor Ponta este omul de care are nevoie Romania, precizand ca acesta este un om slab pregatit, care nu te duce.

Victor Ponta: Cat sunt premier, TVA la paine nu revine la 24%. Doar Traian Basescu taie salariile si creste TVA

Taxa pe valore adaugata la produsele de panificatie nu va reveni la 24% in timpul in timpul mandatului actualului premier, Victor Ponta. Acesta a declarat ca revenirea va fi posibila doar daca presedintele Traian Basescu va ocupa functia de premier,.

Victor Ponta: Romania trebuie sa-si asume rolul de frontiera NATO. Trebuie sa crestem bugetul Apararii

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Romania trebuie sa-si asume rolul de frontiera a NATO intr-o regiune fierbinte. El a sustinut ca trebuie majorat bugetul Ministerului Apararii cu 0,2% din PIB anual, astfel incat in 2017 acesta sa ajunga.

Victor Ponta: Pensiile vor fi platite in avans in luna aprilie, inaintea Sarbatorilor de Paste

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca pensiile vor fi platite in luna aprilie cu cateva zile in avans, astfel incat banii sa fie incasati de pensionari inaintea Sarbatorilor de Paste. Ministrul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )