Libnet.ro
UNICEF

20:15

Victor Ponta nu mai vrea TVA de 24% la paine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta nu mai vrea TVA de 24% la paine

Majorarea accizei pe carburant nu s-a datorat reducerii TVA pentru produsele de panificatie si nu exista posibilitatea ca TVA sa revina, pe viitor, la nivelul de 24% pentru aceste produse, a declarat ieri premierul Victor Ponta, dupa deschiderea lucrarilor celei de a 29-a Conferinte Regionale pentru Europa ERC) a Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO). continuă pe Ziarul Bursa

Basescu vrea sa fie prim-ministru: Doamne fereste, mi se pare un film de groaza asta!

Ocuparea de catre presedintele Traian Basescu a postului de prim-ministru, chiar si pentru o singura zi, ar fi un film de groaza, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca Basescu a fost, practic, premier cand Guvernul era condus de Emil Boc, efectele fiind vizibile.

Cat sunt eu prim-ministru, nu se revine la TVA de 24% la paine

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca majorarea accizei pe carburant nu a fost cauzata de reducerea taxei pe valoarea adaugata TVA) pentru produsele de panifica and tie and si ca nu exista posibilitatea ca TVA sa revina, pe viitor, la nivelul de 24% pentru aceste produse.

Victor Ponta: Cat sunt premier, TVA la paine nu revine la 24%. Doar Traian Basescu taie salariile si creste TVA

Taxa pe valore adaugata la produsele de panificatie nu va reveni la 24% in timpul in timpul mandatului actualului premier, Victor Ponta. Acesta a declarat ca revenirea va fi posibila doar daca presedintele Traian Basescu va ocupa functia de premier,.

Ponta: Cat sunt eu prim-ministru, nu se revine la TVA de 24% la paine

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca, atat timp cat va fi el prim-ministru, nu se va reveni la TVA de 24% la produse de panificatie, revenire care este posibila doar daca presedintele Traian Basescu va ocupa functia de premier, pentru ca acesta taie salariile si pensiile si creste TVA.

Ponta: Basescu vrea ca Udrea sa plateasca mai putin la limuzinele sale.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca presedintele Traian Basescu militeaza pentru renuntarea la cresterea accizei la combustibili pentru a o ajuta pe Elena Udrea sa plateasca mai putin la limuzinele sale. Pe vremea domnului Boc a crescut cu 70% pretul la carburanti si domnul Basescu nu-i scria. Pe vremea aia uita. Acum, ca e cu doamna Udrea, trebuie sa o sprijinim sa fie militanta si sa plateasca mai putin la limuzinele pe care le foloseste doamna Udrea. Uite, se deranjeaza .

Victor Ponta: USL poate fi refacut dupa alegerile din mai, cand liberalii vor vedea ca PDL-PMP pot lua mai multe voturi ca PNL

Premierul Victor Ponta crede ca USLpoate fi refacut dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, cand liberalii vor constata, cel mai probabil, ca PDL-PMP vor obtine impreuna mai multe voturi decat PNL.

Victor Ponta: Pe 25 mai va fi un nou vot de incredere pentru noi, cei care conducem

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni ca ziua de 25 mai, data alegerilor europarlamentare si a alegerilor parlamentare si locale partiale, va fi dat un nou vot de incredere pentru cei care conduc. Avem de.

Victor Ponta: Ziua de 2 mai va fi nelucratoare

Guvernul va declara, cel mai probabil, ziua de 2 mai 2014 drept zi nelucratoare, care sa fie recuperata la o alta data, pentru a lega 1 mai de zilele de sambata si duminica, a declarat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Daca nu castigam prezidentialele, scapa cine poate!

Mai multe surse concordante spun ca aceasta a fost concluzia unei convorbiri cu usile inchise de la varful PSD. Lucrurile se leaga. Ce-ar fi avut de castigat Victor Ponta sa incerce suspendarea presedintelui Basescu, riscand oprobiul intregii lumi civilizate?.

Victor Ponta: Banca Mondiala va aproba noua strategie de parteneriat cu Romania, pe 4 ani, care presupune acordarea unei linii de creditare de 1 miliard de euro anual

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, intr-o conferinta de presa la Guvern, ca a avut o intalnire cu vicepresedintele Bancii Mondiale si ca, in rezultatelor obtinute de Romania, in boardul din 27 mai al BM se va aproba noua strategie de parteneriat cu tara noastra, pe patru ani, care presupune acordarea unei linii de creditare de un miliard de euro anual. Deci 4 miliarde in total, care vor fi folosite, in baza acestei strategii de parteneriat, pe 3 domenii: sanatate, educatie si incluziune sociale, dar si in proiectele pe energie, a precizat seful Guvernului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )