Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta, la Antena 3: Banii din acciza la carburanti merg in infrastructura

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, la Antena 3: Banii din acciza la carburanti merg in infrastructura

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la emisiunea Subiectiv difuzata de Antena 3, ca banii incasati din cresterea accizei la carburanti vor fi alocati pentru sustinerea proiectelor de infrastructura, fara ca acestia sa fie insa suficienti. Premierul a sustinut de asemenea ca presedintele Traian Basescu ii mintea pe oameni cand spunea ca nu exista niciun document care sa prevada cresterea acestei accize. Ba da, este bugetul, dl Basescu a aprobat legea bugetului de stat, votata de Parlament, care include aceasta acciza, a spus Ponta. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: De compensarea de 4 centi la acciza vor beneficia transportatorii care au peste 7,5 tone

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca de compensarea de 4 centi la acciza vor beneficia transportatorii care au peste 7,5 tone, conform sistemului european aplicat de sase tari europene si solicitat si de catre Romania.

Dan Sova: Nu avem decat mijloace politice pentru a ne asigura ca din banii din acciza vor face drumuri

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a fost intrebat, luni, ce modalitati vor fi folosite pentru a exista certitudinea ca banii proveniti din acciza de 7 eurocenti se vor duce catre constructia de noi drumuri, el precizand ca nu exista la dispozitie.

Traian Basescu ii cere din nou premierului Victor Ponta sa renunte la acciza la combustibil

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, luni, premierului Victor Ponta, o noua scrisoare in care ii cere sa renunte la introducerea cresterii accizei la carburanti, incepand de marti. Constat ca va.

Victor Ponta: De compensarea de 4 centi la acciza vor beneficia transportatorii care au peste 7,5 tone

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca de compensarea de 4 centi la acciza vor beneficia transportatorii care au peste 7,5 tone, conform sistemului european aplicat de sase tari europene si solicitat si de catre Romania.

Subiectiv: Premierul Victor Ponta, despre necesitatea introducerii accizei la carburanti

Sa nu credeti cumva ca sunt masochist sau nebun ca, inainte de alegeri, sa introduc noi taxe daca nu ar fi fost necesar, a declarat premierul Victor Ponta, in editia de luni seara a emisiunii Subiectiv, de la.

Ponta: Ceea ce face Traian Basescu este un joc politic pentru partidul Elenei Udrea.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Antena 3, ca banii din acciza la combustibili merg in infrastructura, iar ceea ce face Traian Basescu este un joc politic pentru partidul dnei Udrea, datoria mea este sa le explic oamenilor cum se intampla lucrurile cu banii astia si ce vrem sa facem in continuare cu ei. Totodata premierul a mai spus ca Uniunea Social-Liberala poate fi refacuta dupa alegerile europarlamentare din 25 mai, cand liberalii vor constata, eventual, ca partidele .

Victor Ponta: Acciza la carburanti asigura cofinantarea proiectelor pentru autostrazi

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca acciza la carburanti ce va fi introdusa incepand cu 1 aprilie asigura cofinantarea proiectelor pentru autostrazi. Prin masura.

Ponta: Ceea ce face Traian Basescu este un joc politic pentru partidul dnei Udrea.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, laAntena 3 ca banii din acciza la combustibili merg in infrastructura, iar ceea ce face Traian Basescu este un joc politic pentru partidul dnei Udrea, datoria mea este sa le explic oamenilor cum se intampla lucrurile cu banii astia si ce vrem sa facem in continuare cu ei. Eu nu mai vreau ca un presedinte din Romania sa fie de o asemenea joasa factura, vreau ca viitorul presedinte sa vorbeasca respectuos, cu dvs, a spus Ponta. Daca aveam vreo .

Victor Ponta: Miercuri adoptam OUG prin care transportatorii recupereaza cei 4 centi platiti la acciza

Ordonanta de Urgenta prin care transportatorii rutieri isi vor recupera cei 4 centi platiti la acciza pe carburant va fi aprobata cel mai probabil miercuri, in sedinta de guvern, a declarat premierul Victor Ponta. El a precizat ca banii vor.

Premierul Victor Ponta, invitat la Antena 3, de la ora 20.30

Premierul Victor Ponta va discuta, in cadrul emisiunii Subiectiv, despre acciza de sapte eurocenti la carburant care va intra in vigoare de maine, despre numirea unei noi conduceri la TVR si ASF si despre sansele ca USL sa se refaca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )