Libnet.ro
UNICEF

16:00

Radu Banciu: Victor Ponta este un om slab pregatit si care nu te duce nicaieri

B1 B1,
Radu Banciu: Victor Ponta este un om slab pregatit si care nu te duce nicaieri

Jurnalistul Radu Banciu a declarat miercuri seara ca nimeni nu poate sa spuna ca Victor Ponta este omul de care are nevoie Romania, precizand ca acesta este un om slab pregatit, care nu te duce. continuă pe B1

Orban: Victor Ponta este condamnat de PSD sa candideze la alegerile prezidentiale

Victor Ponta este condamnat sa candideze la Presedintie de catre cei care l-au sprijinit in politica si de catre tot partidul, a declarat, duminica, liderul PNL Ludovic Orban. Victor Ponta este condamnat.

Victor Ponta: Este nevoie de o adaptare a tarilor NATO la ceea ce s-a intamplat si urmeaza sa se intample

Recentele evenimente din Ucraina si Crimeea denota ca este nevoie de o noua strategie si o adaptare a tarilor membre NATO la ceea ce s-a intamplat si la ceea ce urmeaza sa se intample in perioada imediat urmatoare, fiind o oportunitate pentru o colaborare mai buna UE-NATO, a spus premierul Ponta, potrivit Mediafax.

Antonescu: Grija lui Ponta este un rezultat slab al PNL la europarlamentare.

Crin Antonescu sustine ca speranta majora si grija principala a lui Victor Ponta este ca PNL sa obtina un rezultat slab la alegerile europarlamentare relateaza Mediafax. Cred ca e clar in continuare ca un rezultat prost al Partidului National Liberal este speranta majora si grija principala a lui Victor Ponta si a PSD, pentru ca ceea ce ei numesc cu ipocrizie, in mod mincinos, refacerea USL sa insemne anexarea singurului adversar profund ideologic si politic al Partidului Social Democrat si .

Radu Banciu: Nemachiata, Andreea Raicu zici ca e o bona din Filipine care ingrijeste un batranel la noi

Jurnalistul Radu Banciu a declarat luni seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, ca este o diferenta de 75 de ani pe fata Andreei Raicu atunci cand aceasta este machiata si atunci cand nu este. Andreea.

Radu Banciu: Gica Hagi nu e un tip pe care sa-l ai ca model. Ca antrenor a fost bata

Jurnalistul Radu Banciu a declarat marti seara ca Gica Hagi nu este un om pe care sa-l ai drept model, aratand ca acesta a fost bata ca antrenor. Daca ne apucam sa-l laudam pe omul Hagi, mai bine sc.

Radu Banciu: Maghiarii vor sa se duca in Parlamentul European cu o strategie total anti-romaneasca. Este intolerabil!

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV lansarea candidatilor UDMR pentru alegerile europarlamentare. Jurnalistul afirma ca atmosfera.

Radu Banciu: Maghiarii vor sa se duca in Parlamentul European cu o strategie total anti-romaneasca. Este intolerabil! (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV lansarea candidatilor UDMR pentru alegerile europarlamentare. Jurnalistul afirma ca atmosfera.

Victor Ponta, la Antena 3: Banii din acciza la carburanti merg in infrastructura

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la emisiunea Subiectiv difuzata de Antena 3, ca banii incasati din cresterea accizei la carburanti vor fi alocati pentru sustinerea proiectelor de infrastructura, fara ca acestia sa fie insa suficienti. Premierul a sustinut de asemenea ca presedintele Traian Basescu ii mintea pe oameni cand spunea ca nu exista niciun document care sa prevada cresterea acestei accize. Ba da, este bugetul, dl Basescu a aprobat legea bugetului de stat, votata de Parlament, care include aceasta acciza, a spus Ponta.

Victor Ponta: Reducerea CAS cu 5% are sanse foarte mari, dar nu inainte de vizita FMI si CE. / USL se poate reface daca Antonescu nu va mai fi presedintele PNL. / Daca as fi presedinte, categoric l-as gratia pe Gica Popescu

Din punctul meu de vedere USL-ul se va reface daca va exista o alta formula, daca Crin Antonescu nu va mai fi presedintele PNL. Pentru noi varianta cea mai buna e refacerea USL, a declarat duminica seara premierul Victor Ponta la Romania Tv. Chestionat pe tema candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Ponta a spus ca nu exclude candidatura sa, insa in cazul unei refaceri a USL dupa 25 mai alegerile europarlamentare) premierul spune ca unul dintre partide ar da candidatul la prezidentiale, iar celalalt primul ministru. Premierul mai spune ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu este un posibil candidat si ca, din punctul sau de vedere, Mugur Isarescu ar fi un bun presedinte, insa doreste sa isi continue mandatul la BNR. Ponta despre gratieri: Cel putin despre Gica Popescu imi mentin parerea ca ar trebui gratiat. Daca as fi presedinte, categoric l-as gratia. Despre Gigi Becali: Principalul lucru in interesul societatii e recuperarea unor prejudicii, nu a tine niste oameni in regimul penitenciar, si asa supra-aglomerat. Cred ca acolo unde poate fi aplicat gestul de clementa. Atentie, gratierea individiuala e prevazuta de Constitutie, altfel nu am mai vorbi despre ea.

Victor Ponta: Banca Mondiala va aproba noua strategie de parteneriat cu Romania, pe 4 ani, care presupune acordarea unei linii de creditare de 1 miliard de euro anual

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, intr-o conferinta de presa la Guvern, ca a avut o intalnire cu vicepresedintele Bancii Mondiale si ca, in rezultatelor obtinute de Romania, in boardul din 27 mai al BM se va aproba noua strategie de parteneriat cu tara noastra, pe patru ani, care presupune acordarea unei linii de creditare de un miliard de euro anual. Deci 4 miliarde in total, care vor fi folosite, in baza acestei strategii de parteneriat, pe 3 domenii: sanatate, educatie si incluziune sociale, dar si in proiectele pe energie, a precizat seful Guvernului. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )