Libnet.ro
UNICEF

19:15

Victor Ponta: Cat sunt premier, TVA la paine nu revine la 24%. Doar Traian Basescu taie salariile si creste TVA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Cat sunt premier, TVA la paine nu revine la 24%. Doar Traian Basescu taie salariile si creste TVA

Taxa pe valore adaugata la produsele de panificatie nu va reveni la 24% in timpul in timpul mandatului actualului premier, Victor Ponta. Acesta a declarat ca revenirea va fi posibila doar daca presedintele Traian Basescu va ocupa functia de premier,. continuă pe Wall-Street Ro

Cat sunt eu prim-ministru, nu se revine la TVA de 24% la paine

Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca majorarea accizei pe carburant nu a fost cauzata de reducerea taxei pe valoarea adaugata TVA) pentru produsele de panifica and tie and si ca nu exista posibilitatea ca TVA sa revina, pe viitor, la nivelul de 24% pentru aceste produse.

Ponta: Cat sunt eu prim-ministru, nu se revine la TVA de 24% la paine

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca, atat timp cat va fi el prim-ministru, nu se va reveni la TVA de 24% la produse de panificatie, revenire care este posibila doar daca presedintele Traian Basescu va ocupa functia de premier, pentru ca acesta taie salariile si pensiile si creste TVA.

Victor Ponta nu participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni: Traian Basescu nu a avut nicio legatura cu intrarea in NATO, el e cu petrecerile de dupa. Administratia Prezidentiala confirma ca l-a invitat oficial pe premier la ceremonie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu participa la ceremonia care marcheaza 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO ce are loc luni la Palatul Cotroceni, afirmand ca ar trebui sarbatorita de cei care au avut un merit - fostii presedinti Emil Constantinescu si Ion Iliescu, precum si fostul premier Adrian Nastase. Administratia Prezidentiala i-a adresat premierului Ponta pe 26 martie o invitatie oficiala pentru ceremonia de luni, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Oprea, purtatorul de cuvint al Presedintiei.

Victor Ponta: USL nu se va reface daca domnul Antonescu va ramane presedintele PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la RTV, ca spera in refacere USL, dar ca acest lucru nu se va intampla atata timp cat Crin Antonescu va fi in fruntea PNL. Premierul a mai spus ca va propune in sedinta de Guvern ca si ziua de 2 mai sa fie nelucratoare.

Subiectiv: Premierul Victor Ponta, despre necesitatea introducerii accizei la carburanti

Sa nu credeti cumva ca sunt masochist sau nebun ca, inainte de alegeri, sa introduc noi taxe daca nu ar fi fost necesar, a declarat premierul Victor Ponta, in editia de luni seara a emisiunii Subiectiv, de la.

Victor Ponta: Trebuie sa crestem bugetul Apararii

Romania trebuie sa-si asume rolul de frontiera a NATO intr-o regiune fierbinte, iar tara noastra are nevoie de o crestere a bugetul Ministerului Apararii, considera premierul Victor Ponta. in acest moment,.

Victor Ponta, la Antena 3: Banii din acciza la carburanti merg in infrastructura

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la emisiunea Subiectiv difuzata de Antena 3, ca banii incasati din cresterea accizei la carburanti vor fi alocati pentru sustinerea proiectelor de infrastructura, fara ca acestia sa fie insa suficienti. Premierul a sustinut de asemenea ca presedintele Traian Basescu ii mintea pe oameni cand spunea ca nu exista niciun document care sa prevada cresterea acestei accize. Ba da, este bugetul, dl Basescu a aprobat legea bugetului de stat, votata de Parlament, care include aceasta acciza, a spus Ponta.

Victor Ponta crede ca Udrea va candida la alegerile pentru Presedintie din acest an

Elena Udrea va candida la alegerile prezidentiale din acest an, din postura de candidat al regimului Basescu, a declarat, duminica seara, presedintele PSD Victor Ponta. Eu cred ca Elena Udrea va candida, a.

Victor Ponta: Reducerea CAS cu 5% are sanse foarte mari, dar nu inainte de vizita FMI si CE. / USL se poate reface daca Antonescu nu va mai fi presedintele PNL. / Daca as fi presedinte, categoric l-as gratia pe Gica Popescu

Din punctul meu de vedere USL-ul se va reface daca va exista o alta formula, daca Crin Antonescu nu va mai fi presedintele PNL. Pentru noi varianta cea mai buna e refacerea USL, a declarat duminica seara premierul Victor Ponta la Romania Tv. Chestionat pe tema candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Ponta a spus ca nu exclude candidatura sa, insa in cazul unei refaceri a USL dupa 25 mai alegerile europarlamentare) premierul spune ca unul dintre partide ar da candidatul la prezidentiale, iar celalalt primul ministru. Premierul mai spune ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu este un posibil candidat si ca, din punctul sau de vedere, Mugur Isarescu ar fi un bun presedinte, insa doreste sa isi continue mandatul la BNR. Ponta despre gratieri: Cel putin despre Gica Popescu imi mentin parerea ca ar trebui gratiat. Daca as fi presedinte, categoric l-as gratia. Despre Gigi Becali: Principalul lucru in interesul societatii e recuperarea unor prejudicii, nu a tine niste oameni in regimul penitenciar, si asa supra-aglomerat. Cred ca acolo unde poate fi aplicat gestul de clementa. Atentie, gratierea individiuala e prevazuta de Constitutie, altfel nu am mai vorbi despre ea.

Orban: Victor Ponta este condamnat de PSD sa candideze la alegerile prezidentiale

Victor Ponta este condamnat sa candideze la Presedintie de catre cei care l-au sprijinit in politica si de catre tot partidul, a declarat, duminica, liderul PNL Ludovic Orban. Victor Ponta este condamnat.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )