Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta: Nu pot sa fiu tradat de PSD, mi-a dat maximum ce se poate da unui om

B1 B1,
Victor Ponta: Nu pot sa fiu tradat de PSD, mi-a dat maximum ce se poate da unui om

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca vrea sa conduca Guvernul pana in 2016 si ca nu ii este frica de o posibila tradare din partea PSD. Seful Executivului a mai precizat ca actuala guvernare are. continuă pe B1

Adrian Nastase il critica dur pe fostul lui discipol, Victor Ponta, dupa alegerea lui Dragnea la sefia PSD

Fostul premier Adrian Nastase a publicat, pe blogul personal, un text in care il critica pe Victor Ponta pentru modul in care a condus PSD si prezinta propria interpretare privind votul acordat de social-democrati lui Liviu Dragnea.

Pana cand va mai ramane Victor Ponta premier

Victor Ponta: O sa fiu prim-ministru pana cand Coalitia ma sustine .

Premierul Victor Ponta, despre o eventuala tradare in PSD si mandatul sau la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta a declarat ca vrea sa conduca Executivul pana la finalul mandatului, in 2016, pentru ca, in opinia sa, este o guvernare care are rezultate foarte bune si daca s-ar strica ar fi o.

Victor Ponta, despre Dragnea: PSD e liber sa aleaga pe cine vrea, iar el a fost alegerea. Eu o sa fiu prim-ministru pana cand coalitia ma sustine

Victor Ponta a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre Comitetul Executiv National al PSD care a avut loc miercuri si despre deciziile luate in cadrul acesteia. Astfel,.

Victor Ponta, despre Dragnea: PSD e liber sa aleaga pe cine vrea, iar el a fost alegerea. Eu o sa fiu prim-ministru pana cand coalitia ma sustine (VIDEO)

Victor Ponta a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre Comitetul Executiv National al PSD care a avut loc miercuri si despre deciziile luate in cadrul acesteia. Astfel,.

Liviu Dragnea A CASTIGAT sefia PSD. Ce se intampla cu Victor Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

Primul discurs al lui Dragnea in calitate de presedinte al PSD. Ce a spus despre Victor Ponta si Rovana Plumb

Am vorbit de dimineata cu primul-ministru Victor Ponta, o discutie fireasca, in care am discutat cum va colabora PSD cu Guvernul, adica sprijinul PSD pentru Victor Ponta ca premier este ferma, relatia dintre partid si membri coalitiei este foarte buna.

Victor Ponta, despre faptul ca noul sef PSD este condamnat in instanta: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu Dragnea este liderul nostru si noi il urmam

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca Liviu Dragnea, proaspat ales presedinte interimar al PSD, cu siguranta va si castiga daca va candida pentru sefia partidului la Congresul din luna noiembrie. Despre faptul ca Dragnea este condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare si ar putea, pana la Congres, sa primeasca o condamnare definitiva, Ponta a raspuns: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu este liderul nostru si noi il urmam.

Liviu Dragnea, despre alegerile pentru sefia interimara a PSD: Victor Ponta i-a lasat buletinul de vot lui Dolineaschi pentru Rovana Plumb (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca premierul Victor Ponta a lasat miercuri votul sau lui Andrei Dolineaschi, precizand ca acesta a fost in favoarea Rovanei Plumb pentru functia de sef.

Anunt surpriza facut de Victor Ponta dupa alegerea lui Dragnea in fruntea PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la alegerea lui Dragnea la sefia PSD, ca partidul este liber sa aleaga pe cine vrea, adaugand ca, daca ar fi ramas la sedinta CExN, ar fi votat-o pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )